arkadaşlar ben üniversitede okuyorum ama üniversite sınavına da tekrar girmek istiyorum eğer gerçekten iyi bir yer kazanırsam da bırakmayı düşünürüm hemşirelik okuyorum aslaında çoğu kişiini beğendiği ve hedeflediği bir bölüm ama içime sinmiyor sizce ne yapmalıyım yani tekrar sınava hazırlansam da hukuk ya da pdr kazanmak istiyorum sizce hukuk mu hemşirelik mi avantajlarını iş bulma konusunda hangisi daha avantajlı?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılOkul Puanın Yarıya Kesilecek Ösymnin sitesinde iyi araştır eğer sınava girip üni kazanırsan veya kazanmazsan ne olursa olsun obp yarıya kesilecek ona göre düşün yani attım okul 50 puanmı veriyor bil ki 25 verecek çünkü ösym sitesinde böyle yazıyor üni yerleşip 2 sene önceden tekrar sınava girilip biryer kazanılırsa obp yarıya kesilecektir diye bir madde var.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBilgilendirmek amaçlı söyledimdi
Hemşireyim aptallık etme aklın varsa ve puanın yetiyorsa hukuk oku yoksa düşünebilirsin hemşireliği iş zor yorucu uykusuz bırakıcı ama karşılığını alıyorsun işte bu meslekte de
06 Yorumla- +1 yıl
Çok merak ettim ne kadar alıyorsun acaba bende çok kararsız kaldım hukuk mu hemsireluk mi
Hukuk okuyan biri olarak söylüyorum; 3. sınıfa geldiğinde b*k mu vardı da bölümümü bıraktım demek istemiyosan devam et.
05 Yorumla- +1 yıl
hemşireliğin kötü olduğunu düşünmyorum sadece tüm hayatım boyunca hastanede çalışmak nöbeti özellikle yorucu garanti olarak dedğin gibi ataması kolay ama hukukta da iyi ilerlersen başarılı olursan gerçekten önün açılır diye düşünüyorum tabi sen bölümü okuyan olarak daha iyi bilirsin
- +1 yıl
O kadar çok hukuk okuyan var ki... Ben şanslıyım, yabancı dilde de hukuk eğitimi veren bir okuldayım. Dil geliştirerek sıyrılabilirim düşüncesindeyim ama yine de geleceğimi puslu olarak görüyorum. Tabiki senin kararın ama ben bölümünü güzelce bitirip mesleğini yapmayı tavsiye ederim. :3
+1 yılYani işi ikisindede bulursun ama ; şimdi hukuk çok karizma
15 Yorumla- +1 yıl
Önemli olan hangisinde mutlu olacağın ; ben olsam hemşirelik derdim kafam rahat olurdu.
Hukuk zor bir alan kazanması ya da okumasını geçtim çalışması zor - +1 yıl
Elbette her mesleğin zorluğu vardır biliyorum hemşire arkadaşlarımdan ; ancak bir bayan için hemşirelik hukuktan daha rahat bana göre , hem daha sevimli 😇
- +1 yıl
Teşekkürler 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
13Cevap
+1 yılBence siz ne istiyorsanız onu okuyun en azından işinize giderken sıkılmadan gerçkten yapmak istediğinz işe gidersiniz :) :)
20 Yorumla
+1 yılhemşirelik güzel meslek kadınlarada çok yakışıyor ama okucaksan pdr okusan dahaiyi bence
00 YorumlaAklini karistirmak istemiyorum aslinda ama hukuk sanirim daha iyi
00 Yorumla
+1 yılHemşirelik garanti dir.. ama hukugun blumlerine göre değişiyor.. örnek avukat okuman için çevre lazim
10 Yorumla
+1 yıl8 yıllık hemşireyim hiç bir saygınlık yok hukuk ya da pdr oku. Pdr bayan için rahat ama adan akıllı kpss ister hukuk da çok saygın bir meslek alanı geniş. Formasyon da al mis belki meslek lisesinde öğretmen olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhukuk pdr kazanmak kolay değil haberin olsun bence bölümünü bitir öyle hazırlan.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılgittikçe zorlaşıyor ve herkes emin ol artık çok çalışıyor yıllarca hazırlanıyor kazanmak zorlaştı kendini riske atma bölümünü bitir önce sonra yine gir sınava tabi
+1 yılkesinlikle bayan için hemşirelik ama şu anda nerede ne okuyorsun?
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılbayanlara hemşirelik avukatlıktan daha çok yakışıyor
00 Yorumla hemşirelikte en fazla başhemşire felan olursun. hukukta önün daha açık bence.
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 829 cevap paylaştı.
+1 yılBence ne olursa olsun #SAĞLIK gibisi yok... NET.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIcine sinmesi onemli. Hukuk guzel ama
10 Yorumla
+1 yılHiç birine gitme bence.
20 YorumlaHemşire hukuku
30 Yorumla
+1 yılTabisi hukuk
00 Yorumlahemşire
00 Yorumla
+1 yılHukuk tartismasiz
00 Yorumlahukuk
00 YorumlaTabikide HUKUK