bir yardım edin lütfen. Hemşirelik mi okuyayım doktorluk mu yani cerrahi mi? Nasıl seçim yapıcam bana bir yol gösterin 😞😔
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yıllisansta cerrahi okuyamazsın. tustan sonra o dediğin olay.
ama bahsettiğin bölümlerin biri anyada diğeri konyada şimdi derece yapıp hemşireliğe gitmek saçmalığın daniskası olur ama hemşireliğe zar zor girebilecek düzeyde olupta ben doktor olacağım olayıda apayrı bir saçmalık olur.01 Yorumla
Soran+1 yılTamam anladım doktorluk o zmn 😂
içinden ne geçiyorsa onu yap buradakileri boşver araştırma yap ikisi hakkında
00 Yorumla
+1 yılben tıp okuyorum. doktorluk.. hemşire pekde bişiy yapmıyo maaşıda az bana göre
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
24Cevap
+1 yılHemşirelik diyorum 4 sene fakülte 2 sene ön lisans sonra 1 sene yoğun bakım sorumluğu oku devlete gir 5bin net alıyorsun yoğun bakım sorumluğulu olarak nöbetler ile bu 2bin daha ekleniyor 7bin özel okulda günde 4saat derse girsen 2binde ordan gelir özel hasta baksan saati 250 300 civarı haftada 2 hastaya gitsen aşşa yukarı aylık gelirin 10-12yi bulur
01 YorumlaDoktor tabikide.. Ama tercih yine senin. Hangisini seviyorsan, hangisine kendini yakıştırıyorsan ona yönel. Yoksa mutsuz olursun
07 Yorumla
Soran+1 yılHemşirelik daha sevimli eğlenceli şeker geliyo, doktorluk ağız dolduruyo baksana DOKTORLUK 😆 bir de ağır vakalarda naparım diye düşünüyom doktorlukta. Karar veremiyom
- +1 yıl
Bence sen Hemşirelik okursun gibime geliyor :) Tabikide doktorluk iyi ama herkes doktor olcak diye bir kaide yok. Kadınlar için daha rahat hem. Gözünde hemşire olabileceğini görüyorsan, hedefe kitlen ya da doktorluk için. İki arada bir derede kalırsan daha kötü. Hedefine kitlen sonunda başarıya ulaşacağını görüceksin :) Başarılar..
Soran+1 yılPeki sağlık lisesinde okuma şartı var mı ben imamhatp mezunuyum da engel misir hemşireliğe?
Soran+1 yılHii sayısal sınavlarına mı giricem yani. Peki kaç puan? Ya okul bitince unuttum hep. Nasıl yapcam nerden yardım alcam? Heee hemşirelik okuyan bir arkadaşm var o bana yardmcı olur dimi 😊 Kaç yıldı hemşirelik?
- +1 yıl
Hemşirelik 4 yıl. Okuluna göre değişiyo tabi puanları. Sıralamanın puandan daha önemli olduğunu biliyosundur tabi. İlk olarak ygs ye giriceksin daha sonra lys de matematik geometri (LYS-1) sonra fizik, kimya, biyoloji sınavı yani fen (LYS-2) Sınavına giriceksin tabi bildiğin gibi matematik, kimya ve biyoloji hemşirelik için çok puan getiren dersler lys de
Soran+1 yılPeki çok teşekkürler
Söylediğin şuna benziyor;
Üniversitede hizmetlimi olayım profösörmü?33 Yorumla
Soran+1 yılVaaaay çok mantıklı 😂
+1 yılben hemşirelik okuyorum puanım yetseydi doktorluktu tabiki :D
110 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bisi ya hemsirelik bana anlatırmısın sağlık lisesi okumak şartmı ben imamhatp mezunuyumda
- +1 yıl
sağlık meslek liselerine öncelik tanıyorlar tabiki ama benim puanım yüksek olduğu için sağlıktakilerrden beni aldılar
Soran+1 yılHii ee peki bisi dicem ben geçenyıl değil ondan önceki yıl imamhatipten mezun oldum şimdi kuran kırsuna gidiyorum inşallah bitirince sağlık istiyorum işte yüksek ihtimalle hemşirelik istiyom galiba. Napmalıyım kursu bitirince hangi sınava girmeliyim hangi sınav için ne çalışmalıyıö yardm edermisin
- +1 yıl
ygs sınavına giriceksin matematik ve feni ağırlıklı yapıcaksın edebiyattanda ortalama yap sonra lysdede fenle matematiğe gir tamamdır :)
Soran+1 yılHay sağolasın ya 😊 Hemşirelik okuyan bir arkadaşım var bana yardm eder mi?
- +1 yıl
sen bir kazanda bende yardım ederim sayısalın iyidir umarım :)
Soran+1 yılÇalışınca yapabiliyorum Allah ın izniyle 😊 Çalışmazsam batırıyorum tabii 😁
- +1 yıl
sen elinden geldiği kadar çalış inşallah olur :)
Soran+1 yılİnşallah canım çok saolasın
- +1 yıl
rica ederim başarılar :)
Kendini kısıtlama her zmn hedeflerin bir adim önde olsun...
00 Yorumlasoru sorma bence sen bir daha git uyu bosver ya bu da soru mu?
02 Yorumla
Soran+1 yılNe dion sen ya 😂
hemşirelik iyidir bu kafayla tıp kazanamazsın zaten sen
00 Yorumla
+1 yıldoktorluk potansiyeli varsa hemşireliği ne yapacan.
00 YorumlaTabi doktor sorman bile hata
00 YorumlaHemşireleri hep arzulamışımdır :) bana göre hemşire ama potansiyel varsa doktorluk :)
10 Yorumla
+1 yılDoktorluk kazanabildiğini mi varsayalım çünki biraz zor :)
00 Yorumla
+1 yılaralarında dağlar kadar fark var yapabildin mi o puanları bir kere?
00 Yorumla
+1 yılSende vizyon yok tabi ki hemşirelik.
11 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadm o ne dmk
+1 yılSen neden karar veremiyorsun?
04 Yorumla
Soran+1 yılİkisi arasında kaldm
- +1 yıl
Onu sorduğun sorudan anlıyorum neden ikisi arasında kaldığını açıkla. İkisininde olumlu olumsuz yanları var. Bunları araştırdın mı?
Soran+1 yılHemşirelik sempatik eğlenceli sevimli geliyo doktorlukta da ağır vakalarda napcam diye düşünüyorum
- +1 yıl
Ağır vakalar olabilir hepsini öğrenirsin tecrübe edinirsin öyle veya böyle yaparsın. Ancak şöyle bir durum var hemşireliği seçersen ve pişman olursan oradan olacağın doktorlukla şu an seçeceğin doktorluk aynı olmayacak. Beynine bir şeyi yapamam diye sinyaller gönderirsen yapamazsın. Bence doktorluk oku derim.
+1 yılŞaka gibi bir soru. 😂 hic gulesim yoktu
00 Yorumla
+1 yılUzman çavuş mu general mi :)
11 Yorumla
Soran+1 yılO ne be
+1 yılDoktorluk tabi ki de = )
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZekiysen doktorluk tabikide.
12 Yorumla
Soran+1 yılO da oku oku bitmiyo ondan diom
Cevap sahibi+1 yılSabırlıysan oku
Ikısı cok farklıkı hem puan hem ıcerık
00 Yorumla
+1 yıle tabiki de doktorluk.. Hemşirelik resmen eziyet.
04 Yorumla
Soran+1 yılNiye böyle düşünüyosunuz
- +1 yıl
hemşirelerin sürekli gece nöbetleri falan oluyor. uykusuz kalıyorsun bence bu durum fazla güzele olmasa gerek.. Arkadaşım vardiyalı çalışıyordu eşi de hemşireydi. ayda 3-5 gün anca birbirimizi görebiliyoruz diye isyan ediyordu :))))
Soran+1 yılHadi ya 😊
- +1 yıl
evet aynen öyle :)))
hastabakıcılık oku.. oda hastanede sonuçta
01 Yorumla
Soran+1 yılHayr bee
Hemşire kızlar güzeel.
00 Yorumla
+1 yılHiçbiri :/
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldoktor ol hemısrelıkte daha cok yorulurksunn
00 Yorumla
+1 yılDoktorluk
10 YorumlaDoktorluk
10 YorumlaDiscilik Oku
01 Yorumla
Soran+1 yılOnu sevmiyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yıldoktorluk.
10 Yorumla
+1 yıldoktorluk
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılDoktorluk
00 Yorumla
+1 yılsoru mu bu şimdi
00 Yorumla
+1 yılbence hiçbiriii
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri