Sivil hava ulaştırma isletmeciliginden hostes çıkarmı öyleyse ben bu bölümü okumayı düşünüyorum da bilgisi olan yazarsa sevinirim?
Cevabın nedir?
Sınıfta 5 kız 35 erkeğin olduğu bölümdür :Sahshabsb Ya isin asli bende düşündüm 1.78 boy var şu an 21 e daha 4 senem var uzariz biraz daha ama boy kilo endeksi uygun olması gerekiyor pilotluk için lisanslar ingilizceler samsumdakini çok istemiştim ama kampusu hic tahmin etmediğim bir yerdeysi o yüzden başka bolum seçtim :D
Galiba 2 yıllık okuyup olabilirsiniz diye biliyorum 4 senelik askeri ve sivil pilotluktu
Aman 20 yasında çok güzel olma tüm uçağın gozu üzerinde olur 😁010 Yorumla
Soran+1 yılNasıl şimdi kesin hostes ur muyum uçaklarda ben bu bölümü okursam
- +1 yıl
Yani uçmak güzel ama hosteslik zor meslekler arasında ilk 20 te yarışır bir kere o gömleğinin utuau bozulmayacak bakımlı olucaksin 7/24 sinirlenme yeceksin ne olursa olsun müşteri memnuniyeti için ve o yatılan kutu gibi yer var ama maaşını bilmiyorum, bu kadar şeye katlanipta sağlam maaş almayacaksam sayarim ben.
Birde a sınıfında gidipte hostesi alet olarak kullananlar varmış yok touching falan filan öyle müşteri memnuniyetini ta... Ben kızkardeşi olsa istemezdim olmasını sense olma bosver
Soran+1 yılNeden istemezsin kardeşinin hostes olmasını birde şimdi ben sivil hava ulaştırma isletmeciligi bölümünü okursam ondan hostes çıkıo mu emin misin
Soran+1 yılKabin yönetiminden oluo diye biliyorum ben
- +1 yıl
Kabin yönetimi diye bir bolum aradım simdi uygulamadan ama bulamadım sivil havacılık tan oluyor eminim. Dediğim gibi askeri ve sivil pilotluk 4 senelik diğerleri 2 senelik okuyorsun o havalimanina girdiğinde oradaki tüm çalışanlar bu 2 senelik ten mezun olanlar tabi mezun olununca farklı görevler var orada bavullari yaratan makinenin başında beklersiniz veya uçaklara eskortluk eden sahadaki görevli veya kuledeki görevli dağılıyor bir 10 a yakin görev dağılımı var erkek için kadınlar hostes oluyor ama bu diğer görevleri yapabiliyorlarmi tam bilmiyorum
Soran+1 yılkabin yönetimi yazmışım kabin memurur yazcagıma kabin memurundan oluyo die biliorum acababa sivil hava ulşatırmadan işletmeceiligindeden de olur mu diye sordum
Gizli Üye(30-35)+1 yılHostes olmak icin yabanci dil ve fizik lazim istedigin bolumu oku farketmez arkadasim sivil havacilik mezunu hemde ozel uni hic bir b.. Olamadi valla
10 Yorumla
+1 yıliyibir ingilizce kps puanı ilede kabin memuru olarak alım yapıyorlar !! bir daha düşün derim.. kulede çalışmak daha avantajlı... ulaşmak zor :)
04 Yorumla
Soran+1 yılkpss anlamdım?
Soran+1 yılsivil hava ulaştırma işletmeciligi diyor hostes olabilir miyim emin misin hava işletmelrinde çalışıyor olmasın sakın?
- +1 yıl
hayır sizler alana giremiyorsunuz normal p3den gıdamühendisi olan arkadaşım girdi
birtanede japonca okuyan ing ve almanca bilen arkadaşım da ama o kabül etmedi havadaki parayı ben yerdede kazanıyorum değmez diyerekten :) iyi araştır derim başka yerlerden de alımyapam mesleklere yerleşmek zor oluyor.. mesleğe girmek... daha özel kendine has alanda branşlaşan bence ki garanti olsun biraz isin! - +1 yıl
kız uçuyor oraya buraya... kız kps puan sıralamasına girdi sonra dil sınavı sonra mulakat ve 2 aykadar eğitim aldı ve şimdi uçuyor..
ki bu alamı farklı birimlerde yapıyor olabilir araştırmak sana kalmış...
tıp okuyanın dr , olduğu eczacılık okuyanın eczacı olduğu gb standart bölümlerden çıkan kendi işini yapan meslek az bu memlekette.. her türlü bölüm mezununu herçeşit alanda istihdam edebiliyorlar... ar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
2Cevap
Evet cikiyor ben de pilotaj okuyorum :)
114 Yorumla
Soran+1 yılNe hostesı oluyorlar
Soran+1 yılBölümün adı ne
Soran+1 yılKesin hostes oluo mu yoksa mülakata girmeden olmaz mi
Soran+1 yılKabin memurlugundan bahsetmiyorum ki sivil hava ulaştırmadan bahsediyorum ben
- +1 yıl
Bak simdi once bir ogrenmelisin neyin ne oldugunu bilmiyorsun duzgun bir sekilde arastir internette bilgiler mevcut ben yardimci olayim yine. Bizim pilotaj puani cok yuksek sivil hava da hostes olmak istiyorsan sivil havacilik kabin hizmetleri bolumunde okuyacaksin puani da bizim uni thk sanirsam 350 universiteler bu civarda buralarda okursan sivil hava hostesi olabilirsin
Soran+1 yılBen bu bölümü okumasam da hosteslige başvursam olur muyum hostes
Soran+1 yıltamam ben de sivil hava ulaştırma isletmeciligi bölümü okursam ondanda hostes çıkar mı diyorum
- +1 yıl
pilotajlık okursam hostes olabilir miyim
+1 yılUçan memeli?
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Sivil hava ulaştırma isletmeciliginden hostes çıkar mı öyleyse ben bu bölümü okumayı dusunuorumda?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat