+1 yılÇok sıkıntılı bir bölüm sınavları vermekle bitmez birde modül sınavları var 14tane her birinden 75 üzeri almazsan ise girmen çok sıkıntı artı artık işkur uçak teknisyeni eğitimi veriyor sen gidip hazırlık dahil 3yil MYO okurken adam 6 ayda çıkıyor 1yil çalışıyor ise yüzde 50si kesin giriyor çünkü kursa girebilenlerim yarısını ise almak zorunda thy sen okuldan mezun olana kadar 9bin mezunu oluyor iş kur un ve hepsi THY de sen daha girip kıdem ve logbook dolduran gerek bunu en hızlı THY de yaparsın ama mezun olana kadar 6ay iskur görenler oraya girmeni ve mağaşını düşürmüş olacaklar bile yok paraya amelelik yaparsın bolbol gerçekte yüksek magaslar var doğru ama ilk 5yil bunun sadece yüzde 30unu alabiliyorsun ben hazırlığı başarıyla bitirip bıraktim açık Konuşayım sırf bu iş kur yüzünden hele A1 A2 bakim eğitimi aldiysan bolca yağ basar perçin cakarsin 5milyar magas alıyorlar falan diyorlar ama harcayacak zamanları olmaz en az B1 B2 yetkin olacak ki adam muamelesi goresin. karman çorman bir bölüm ve anlatıldığı gibi değil birisi bana bu bölümü böyle anlatmış olsa gitmezdim şahsen kendini yakma derim. İşin mutfağını gordum ve bunlar benim fikrim yinede seçim senin dgs bölümleri çok kısıtlı yüksek puanlar ve toplam 7kisi alıyor yılda dgs yaparım düşüncen varsa sakin derim 400lu puanlarla başlıyor.
014 Yorumla- +1 yıl
hadi yaa..
1-) B1 - B2 Yetkı ne oluyor..
2-) O bahsettıgın kursu duymustum.. ama o kurstan cıkanlar ucak teknısyen yardımcısı..
bnde kararsız kaldım.. ucak teknısyenlıgınden dgs ye gırer ucak govde motor bolumune gecerım dıye dusunuyorum... ya da bıyomedıkal cıhaz teknolojısı var onu dusunuyorum - +1 yıl
Biyomedikale devam et ben lise çıkışı medikalim dgs si de çok cuzzi puanlarla mühendis olabilirsin o kurstan çıkanlar log book doldurana kadar yardımcı teknisyen ve o adamlar bunu çalışarak tecrübe doldurarak tamamlıyorlar ve teknisyen oluyorlar senin duyduğun kurs büyük ihtimal istanbuldaki teknisyen yardımcısı kursu 3aylik ve lise mezunları için olan benim söylediğim 6aylik Üniversite mezunu İng bilen veya Uçak lisesi mezunları için ve her altı ayda 200kisi bu kurslardan mezun oluyor. A1 A2 yetki belgeleri hat bakım teknisyeni eğitimi almış logbook doldurmuş Hafif yüzeysel motor ve aviyonik uçak elektroniği bakımı yapabilen teknisyen yetkisi bolbol iniş takımı yağlama perçin cakma işi yaparsın B1 B2 ağır bakım teknisyeni uçak üzerinde detaylı bakım yapmaya yetkin kişiler ve TİP ini aldığı uçak için graund veya uçuş yetkisi için imza yetkisi var bu nedenle mağaşı dolgun oluyor. Uzun lafın kısası politikası hiç bitmeyen bir bölüm okulu bitirmek ayrı dert modül vermek ayrı dert
- +1 yıl
Birde su var öğretim gorevlilerin modül 11i veremeyen insanlardan olmasi olası bir durum adamlar bilmediği dersin geçemediği sınavın öğretmenligini yapıyor Bin sayfadan fazla bir modül olduğu için üzerinden Yüz üzerinden 75 almak çok kolay değil okuldan mezun olmak sana sadece diploma veriyor artisi yok başka.
Birde HAZIRLIK sınıfı okursun muhafiyetini gecemezsen A2 almak kolay ama İng bilgin hiç yoksa geçemez. 2yil için 3yil okursun bunuda ekleyeyim bana kattığı tek artı bu ing oldu şimdi dil sınavına girmeyi dusunuyorum lisede hiç İng eğitimi almamıştim orada çok mükemmel bir öğretim görevlisi sayesinde gelecekte ne yapmak istediğimi buldum hayatıma bir artı bir dil kattim fakat fazladan 1 yıl kaybettim ve ben şanslıydım öyle bir hoca rast geldi hayatımda tanıdığım en nitelikli insanlardan di - +1 yıl
anladım.. şu an ne okuyorsun
- +1 yıl
Ben yeni bıraktım okulu yeniden hazırlanıyorum.
- +1 yıl
hngı bolumu dusunuyosun sımdı.. var mı kafanda herhngı bı bolum
- +1 yıl
Bu yıl dil sınavına girmeyi planlıyorum Japonca öğretmenliği dili ve edebiyatı olmazsa bilgisayar programcılığı ya da Biyomedikal cihazlara devam etmeyi planlıyorum
- +1 yıl
hayırlısı olsun krds
- +1 yıl
tesekkur ederım bılgı verdıgın ıcın
- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
Merhaba bende tercih yapicam konu çok once acilmis ama cevaplarsaniz sevinirim bende gazi üniversitesinde uçak teknolojisi okumayi dusunuyorum puanim ege universitesinede yetiyor ama gaziden mezun olanların çogunlugunu TAI ye işe aliyirlarmis ve egitim hayatinda haftada 2 gun orada staj goruyorsun ben her turlu bu bolumu okuyucam ama puanim cok iyi degil ya bu soylediklerimden birini okuyucam ya da ozel universitede %50 burslu ucak motor govde bakim okuyucam sizce hangisi daha mantikli 4 yillik bitirenle 2 yillik bitiren arasinda cok buyuk fark var mi birde bahsettiginiz b1 b2 lisanslarini 2 yillik bitirip nasil alirim
- +1 yıl
Hazirlik okunuyomu acaba? cevap verirseniz çok sevinirim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası