Demin aradılar da beni Turkcell global bilgi diye iş görüşmesine çağrı merkezi bilgisi olan varmı bunlar hakkında maaş falan filan ya da orda çalışan?
Cevabın nedir?
Çağrı merkezi işi zor insanı yıpratır benimki ona benzer bir meslek ama benimki telefonla destek değil. İnsanlarla uğraşmak zor o ne kadar hakaret ederse etsin güler yüzünle telefonu kapatmadan yardımcı olman lazım
vardiyalı çalışma düzenini asla unutma mola sistemi vardır öyle her dakka dışarı çıkmazsan sağda solda oyalanamazsın 5 sn için azar işitrsin uzar gider20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç durma git derim Turkcell yanii call center elemanı en az 1.000 tl maaş alıyor.Her ay belirli bir miktar yükledikleri multinet card ın oluyor bununla bir çok restorantta yemek yiyebilir
birçok markette alışveriş yapabilirsin.Turkcell de çalışmak CV ne çok şey katar diye düşünüyorum.02 Yorumla
Soran+1 yılgittim bugun görüştüm güzelcenede giyindim dsg ik insan kaynaklaıyrla gorustum bunlarla anlaşmalıymıs sanırım 1 haftaya olumlu olursak falan filan doneriz dediler pek umutlu değilim ama bakalım...
Cevap sahibi+1 yılAy inşş olurrr.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
3Cevap
yine asgari ücret+ssk+yemek parası olabilir ama call center olarak görev alırsan sanırım primlerde eklenebilir maaşına
02 Yorumla
Soran+1 yılçalıştınmı sen bilioynmu?
+1 yılİstanbul'da 10 yıldır çalışıyorum sorularınızı sorabilirsiniz
05 Yorumla- +1 yıl
@Nurxx5656 ne mezunusun bende oyle başvurmak istiyorum
- 1 yıl
Başvuru ve başlama süreci hakkında bilgi verir misiniz nerden başvurulur başvuru sürecinden sonra çalışma süreci?
- 2 ay
Hala çalışıyor musunuz banada yardımcı olur musunuz özelden yazabilirsiniz
Mülakatta ne sordular
00 Yorumla
+1 yılHangi sehirden basvurdun? orada calısıyorum
01 YorumlaBenim eşim çalışıyor :D
şiişşttt çaktırma :D05 Yorumla
Soran+1 yıl:) tamam
Soran+1 yılpm nasıl atılıyorkii.s
- 2 ay
Hala ordaysa banada bilgi verir misiniz özelden 😃
benide aradılar bilgi verebilirmisiniz?
00 YorumlaBende başvurucam yardımcı olacak var mı?
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Turkcell global bilgi iş görüşmesine gideceğim, bilgisi olan var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat