Arkadaşlar üniversite ismi vermek istemiyorum ama başarı sıralamasına göre en düşük olan bir üniversitede makine mühendisliği okuyorum. Okuduğum üniversiteyi söyleyince dalga geçiyorlar benimle moralimi bozuyorlar işsiz kalırsın , boşa okuyorsun gibi şeyler söylüyorlar. Bırakmayı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
+1 yılgizli kullanıcı olarak soruyosun keşke okuluda söyleseydin.
Eğer makine mühendisliği okuyorsan belli başlı ünv leri okuman gerekiyor, onun dışında Ankara , İstanbul , İzmir gibi şehirlerde iş bulman zordur. Yok buralarda çalışmıycam zaten diyosan bırakma okulunu, kendini çok iyi geliştir. Ünv adı sadece ilk mezun olup işe gireceğin zaman işe yarar ama kendini geliştirirsen seçilme şansın artar. Herşey diploma değil.00 Yorumla
+1 yılsakın öyle bir şey yapma kardeşim inan olsun sen o kötü dediğin üniversiteyi dereceyle bitirirsen herşeyi tersine döndürürsün
02 Yorumla
Soran+1 yılBöyle bir şey mümkün değil başarısızım zaten derslerde :(
- +1 yıl
böyle dersen zaten baştan kaybedersin
+1 yılaçıktan bir üniversite daha oku hem okuyamayan bir çok insan var takma okumanın keyfini çıkar
00 Yorumla
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,9b cevap paylaştı. asıl dalgayı üniversiteyi bırakırsan, bulursun. ne olursa olsun vazgeçme
02 Yorumla
Soran+1 yılİşsiz kalırsam boş yere okumuş olmaz mıyım 4 sene :(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
7Cevap
patron hangi üniversteden mezun olduğuna bakmaz. ona nekadar kazandırdığına bakar. lisans eğitimi bütün üniversitelerde üç aşağı beş yukarı aynıdır.
00 YorumlaMakine mühendisliği okuyorsan öyle veya böyle iş bulursun bırakma bence. Sıkıntı bizim gibi sözellerde hep :( Ne atama var ne iş imkanı :(
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSağlam bölümdür. Okul tabiiki farkeder ama kendini geliştirirsen okulun hiç bir önemi kalmaz. Takılma oraya ve okulunu bitir. Makine mühendisliği kolay girilen ve bitirilen bir okul değildir.
00 YorumlaNe alakası var sen makine mühendisliği gibi bir bölüm okuyorsun devam et milletin lafına aldırış etme
00 Yorumla
+1 yılgereksizdir. dil öğrenmek daha fazla fayda sağlayacaktır
00 Yorumlamkü ye mi gidiyon yoksa sen :D
00 YorumlaNişantaşı mı yoksa? ahahhahahaha bırak gitsin
00 Yorumla
+1 yılFarabi yapıp gittiğin uni. de kalabilirsin.
00 Yorumlasöylesene bir merak ettim üniversiteyi
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım