Yav güzel kardeşim başla başla.
Geç değil.
Ben lise 5 sene okudum. - 1 yıl.
Sonra 2 yıllık okudum.
DGS hazırladım 1 sene. -1 yıl
Şimidede DGS ile mimarlığa geçtim. + 4 sene ya da 3 sene.
Yaşımda 22. Mezun yaş nasipse tabi 25 26 arası olacak hesap et :)02 Yorumla
Soran+1 yılBen sorun etmiyorum ama ailem akrabalar komşular konuşup duruyo stres oldum :((
+1 yılGeç kalmamışsın ben 21 yaşında kazandım ama görebildiğim kadarıyla zorluklara karşı sabırlı olabilen ve bir işin sonunu getirebilen birisi değilsin. Net bir bölüm ya da okul sonucunda elde edeceğin meslek ile ilgili fikrin yoksa başka alanlara yönelmeni tavsiye ederim.
00 Yorumla
Bende seneye basladigimda insallah dolu dolu 20 yasinda olucam yaslilik psikolojisi cokuyo tabi ama egitimin yasi olmaz diye avutuyorum kendimi 😄
01 Yorumla
SoranGerçekten öyle geliyo :)
+1 yılHayır bence değil ben de o yaşta hazırlandım şimdi 22 yım :) 3. Sınıfa gectim
02 Yorumla
Soran+1 yıl:) hangi bölüm
- +1 yıl
Coğrafya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
+1 yılİlkokula, doğduğum yerde okul olmadığından 1 yaş geç baladım, liseyi arkadaşlarım 17'sinde bitirirken ben 18 yaşımda bitirdim, sonra ekenomik koşullar nedeni ile üniversiteye hazırlık için dershaneye gidemedim 1 yıl bekledim evde hazırlandım, olmadı ondan sonra 1 yıl dershaneye gittim olmadı kazanamadım, sonra tekrar dershaneye gittim, velhasılı kelam senin anlayacağın ben üniversiteye gittiğim de 21 yaşımdaydım, sanırım artık yoruma gerek yok.
11 YorumlaAilen seni okutabilecek durumdaysa ya da okuyabilecek maddi imkanlara sahipsen hiçbir yaş geç değildir. Yalnız zaman geçiyor ve her geçen sene hayata atılmanı bir yıl daha geciktiriyor. iyice düşünüp sevebileceğin bir mesleği seç ve ona yönelik oku. Bana göre en güzel yıllar yirmili yaşlardır ve hepsini okullarda harcama.
00 YorumlaBen de daha önce 18 yaşında kazandım, 5 yıl okudum ama bitmedi tekrar sınava girdim ve bu yıl 23 yaşımda üniversite kazandım. Yani diyeceğim o ki sen istedikten sonra hiçbir şey için geç değil. Umudunu kaybetme.
00 YorumlaBen üniversitede okurken sınıfımızda 62 yaşında bir adam vardı. Sence geç mi kalmışsın? :D
33 Yorumla
Soran+1 yıl:D ooo
- +1 yıl
Aynen okumanin yasi olmas
+1 yılO zaman düzgün bir şekilde hazırlanıp kazan üni okumak yaşla olacak bir şey değil başarılı herkes üniye gidebiliyor
00 Yorumlaben 23 yaşında ikinci üniversiteme başladım :))) geç değil devam et
00 Yorumla
+1 yılben 24 yaşımdayım üni sınavına giriyorum kazanırsam okumayı düşünüyorum sen hala geç mi diyorsun okumanın yaşı yok ki... benim bir arkadaş 27 yaşında evli adam üni okuyor. ve bunun gibi bir çok örnekte mevcut.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen 23 yasimdayim. Bu yil hazirlaniyorum yasen. gencsin bana gore. Bnde 3. siniftan uni biraktm.
02 Yorumla
Soran+1 yılHangi bölümü braktnki
Cevap sahibi+1 yılSosyolojiyi biraktim.
+1 yıl100. yaşına gel hala gec değildir. Zararın neresınden dönersen kardır. yeterkı dönmeyi bil
02 Yorumla- +1 yıl
hahahah oha yani :D
- +1 yıl
@melisacapella hahahah 65 yaşında unıversıte ogrencısı var Turkıyede haberın var mı ?*
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,1b cevap paylaştı. eğer ideallaerin bununla ilgiliyse yaşını sorun etme ve azmedip bitirmeye bak
10 Yorumla
+1 yılmal mısın xD 60 yaşındaki adam bile giriyor sınava. 20lik için mi geç
00 Yorumla
+1 yılGeç değil bizim bölümde 40 yaşında bile okuyan vardı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende 19 bu yıl hazırlanıyorum yazın 20 olcam 20 yaşında üniye başlamış olcam yani
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende senin durumundayım yaş 22 hemde 2 sene okudum bıraktım şimdi tekrar hazırlanıyorum kısacası geç değil ben okurken 25 yaşında başlayan vardı
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 479 cevap paylaştı.
+1 yılAblam 36 yaşında üniversite okuyor
10 Yorumla Millet 35 le sınava giriyor!!! 20 ne ki...😉
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl20 normal bence ama bırakma artık :))
01 Yorumla
Soran+1 yılartık bırakmıcam :)
+1 yılTeyzem 30 yaşında başladı bu yıl ne 20 si 😃
00 YorumlaBen 22 yaşında mezun olacağım hahaha
00 Yorumlanormal bence
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler :)
Yo çalış kazan
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026