Arkadaşlar ygs lys ye hazırlanıyorum. Alanında çok meşhur 2 hocadan ders almak istediğimi söyledim hocalara birisi fizikçi diğeri matematikçi. Yani adamlar o kadr iyiler ki gerçekten marka durumundalar bizim buralarda. Komşu ilden zenginler geliyor yanına sırf o adamdan ders almak için şiir gibi ders anlatıyorlar. Neyse ücretini sordum fizik dersinin saatine 120 tl, matematikçi saatine 100 tl istiyor. Boş saatlerini bumak bile büyük şans aslında. Ders almak için araya torpil koyuyorlar desem abartı olmaz inanın.
Kafam çok karıştı adamlardan haftada ikişer saat ders alsam haftada 440 tl ayda ise 1760 tl ediyor. Bunu verebilirim ama bu sınavların sonuna kadar devam edicek 10 bin tl yi aşacak. O paraya tüm dersleri de alınabilir belki ama özel ders gibi olmaz tabiki. Matematikçi beni bir test yaptı önden sana ygs den40 soruda 35 tane, lys den 50 soruda 45 tane yaptıracak kıvama getiririm gerisi sana kalmış dedi yükselte de bilirsin düşürede bilirsin dedi.
Ne yapsam ben şimdi ya kafam karıştı?
Kafam çok karıştı adamlardan haftada ikişer saat ders alsam haftada 440 tl ayda ise 1760 tl ediyor. Bunu verebilirim ama bu sınavların sonuna kadar devam edicek 10 bin tl yi aşacak. O paraya tüm dersleri de alınabilir belki ama özel ders gibi olmaz tabiki. Matematikçi beni bir test yaptı önden sana ygs den40 soruda 35 tane, lys den 50 soruda 45 tane yaptıracak kıvama getiririm gerisi sana kalmış dedi yükselte de bilirsin düşürede bilirsin dedi.
Ne yapsam ben şimdi ya kafam karıştı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer