Güncellemeler
+1 yıl
2 saat için 400 normal 700 fazla gibi geliyor
Biyolojiden ders alicaktim bir hocayla anlastim 2 saat ders 400 olur dedi diğeri 700 dedi saatlik 350 TL 700 TL fazla kaçar bence 400 uygun değilmi sizce 🙄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Normalde tüm branş hocaları saat başı 500 ₺ alıyor. İki saati 400 - 700 ₺ diyen uygun fiyat vermiş.
700 fazla değil mi sence
Normal olanı 400 bence 2 saate
Valla bence bu ekonomide her şey pahalı iken saat başı 500 lira isteyen hoca haklıdır. Yani aileni bilmiyorum, seni de bilmiyorum ama dışarıda bir alkol bir sigara bile az para değilken kişinin geleceğini etkileyen ders için verilen tüm paralar normal. En azından faydalı da.
Konuyu şimdi farklı yere getirmiş olduğumu diyeceksen de dışarıda iki kişiden birisi kullanıyor. Keza ailesi de öyle. Bunu aya vursan dünya para ediyor. İş bir derse gelince mi çok?
Ya ama soyle düşün kırasi olan insanlar var borcu olan insanlar var birazda onları da düşünmek lazım
Botlw durumları düşününce 500 700 lira ders ücreti tabikide fazla geliyor
Fuzuli şeyleri hayatından çıkarsa bence o para hallolur.
Bir kira olmuş 9 bin TL yemicek icmicek hiç bir şey derse para vericek 🙄
Memurlar bile gecinemiyor 22 bin aylikla
Birde enayi miyim tek bir öğretmenden alacağım derse saatlik 200 versem 400 için iki kere ders alırım
400 TL saatlik bir şey ogrenemezsin
Valls sen bilirsin. Her hocanın konu anlatımı da farklı olur.
Evet uygun Normalde 1 saati 200 TL her yerde çoğunluk bu şekilde bence uygun
350 saatlik için fazlaya kaciyor sanki
400 normal
2 saat için bence
Evet canım.
2 saate 400 tl bayagi uygun yalniz su an saati 300 400 tl zaten
200 e verenlerde var
Asgari ücrete calisan insan için çok gelir yani haftalık 300 400
Ve bir öğretmenin kalitesini ücret belirlemiyor bence yanlış bir algi bu
Ya algiyla alakasi yok piyasa böyle. Piyasa boyle oldugu icin de herkes boyle yapiyor. 200 de vardir bilmiyorum ama genelde 300 400 filan. 200 e bulduysan atla direkt yani
Chatgpt ile çalışabilirsin. Hoca gibi anlatir.
Çok atomumu parçalayacak velled
Baya uygun
Uygun