birisi 5 . sınıf birisi lise 2.
Özel ders saati için ne kadar ücret istemeliyim?
birisi 5 . sınıf birisi lise 2.
Herkes matematik dersi veriyor heleki ilk okul ortaokul lise gibi düşük seviye matematiğin yeterli olacağı derslerde sen fiyatı yüksek söylersen br daha ki sefere başkasına giderler, ders alan ailenin mesleği önemli bulundukları mühit önemli :) Parası olmayan zaten senin istediğini değil vereceğini verir. Konuşunca çünkü bazen oluyor bu sen anlaşıyorsun saati bukadar diye, Atıyorum 50 tl diye 3 saat kalıyorsun 50 tl veriyorlar gibi :)
Dayım lise matematiği veriyor saati 100 tl. Öğrenciler de ona göre zengin sınıfı
telini verebilirmisin dayının öselden?
Ne yapacaksın?Adana'da eğitim veriyor.
5. sınıfa bence saati 20 eğer 4 saatse ve birden çok kişiyse ve liseyede 40 tl iste saati o da 2 saat olsun toplam kazancın 160 tl olacaktır yani ablam lise öyle alıyordu bende öyle..
Eğitim seviyen ve ne ne ders vericeğin çok önemli arkadaşım öncelikle onu yaz.
Cevap
26Cevap
ben 2 saatine 150 alıorum ama işim o..dershane tarzı bi yerim var kira vergi falanda veriorum yani..cevrene göre fiyatı belirliyebilirsin..cevren genişse ve o meblaları verebilen bi kesimse fiyatı arttırabilirsin, onu birazda sistem belirler ztn..ögrenci nerden ve nasıl buluosun?
sen vasfına, bilgine artı cevrene göre ayarla işte..bunun fix bi fiyatı yok..müşteri portföyüne ve senin kalitene göre degişir..saatine 150 alanda var 30 alanda..
Piyasada 20-25'ten başlayanlar var. Özel ders vereceğin yer, tecrüben, mesleğin, vergili iş yapıp yapmadığına göre fiyat artar.
30-50 arası.
Bu tabi kişinin maddi durumuna göre degişmeli.
kişinin maddi durumuna göre değişmeli kısmına kesinlikle katılıyorum :D bizim kimyacı vardı. piyasanın 20-30 lira arası olduğu dönemde 150 liraya ders vermiş adam. gitmiş yemeğe davet etmişler hayaytımda görmediğim şeyler yedim diyo. taksi ücreti falan vermişler. yani cidden o kadar zengin aileye bas fiyatı.
ne kalpsizsiniz yaa.benim oğlum çoğundan para almıyor bile zenginse aile ayda 50-100 lira bişey alıyor
zenginse saati 30 lira normalse 20 fakirse sevabına :D
iyi paraymış. bende mi versem. komple lise matematiği böyle. en azından harçlığımı çıkarırım.
ben üniversite öğrencilerine verdiydim... 2006 da 50 tl , 2009 da 150 tl seansı...
liseye 50 de ilkokul 30 ... olsun ...
Şehre göre değişir vede ist.da en az seansı 80 dk sı arkadaşlarımca 120-150 arasında ye veriliyor.
30 iyidir. yani 5.sınıf olana 30 iyi liseyi 40 yapabilrsin. Ama yeni olduğu için bu fiyatlar çünkü deneyimli hocalar 80 falan istiyolar genelde
Ben konservatuar sınavlarına hazırlanırken saati 100 tldn ders almıştım :D
Ben aylık 150 lira veriyordum lise sonda hesabını sen gör adam çok kral anlatıyordu 41 net bıraktım sadece mat
Aynen fazla kasmanın manası yok :)
5.sınıf 50 ideal ama lise 2 icin 75 iyidir bence. belkide 100 ama o onunda kapasitesine baglı
iste isteyebildiğin kadar valla özel ders sonuçta.. 110 tl ile açılış yap dersine göre değişsin bu.
5. sınıfa 30liraya ver lise 2 olanada 45 tl, bende fizik dersi veriyorum liselere 70tl , ama benim ilk özel dersim degil yaklasık 3 sene oldu, ilk ozel dersimi 30tlye vermistim
30 Lira Bencede İyi Bir Fiyat Hayırlısı Olsun Kardeş
walla ne kadar az istersen o kadar kötü sanarlar ne kadar çok istersen o kadar iyi sanarlar 60Tl ile işe başla :)
matematiği bilmeyen birine anlatması gerçektende çok zor. bence 30 az
matematik öğretiyosun sonuçta 30 lira az bence en az 50
30 çok az.Ama 30 lira olmasının iyi yönü de var.Talep çok olur.Hiç boş kalmazsın.
30 uygundur hocam en azından şuan için, daha yüksek meblalarla insanları korkutmamak lazım değil mi ?
ilk defa vereceksen 50 ile basla, bende ilk ozel dersimi 50ye vermistim sonra zam yap, 2 3 sene sonrada 90-100 tl ye verirsin , yeni ogretmenler pahalıya ders veremez cunku
ilk defa vereceksen 50 ile başla :D:D:D:D:D hey gidi gözünü sevdiğim Türkçe :D
hocam ben lise 2 deki ogrencin sunu 25 yapsak fena olmaz aslinda :D
Ne hacı senin bolum ogretmenmi ogrencimi bide hangi ders ?
la öğrenciden para alınır mı bari sen sömürme garibanları
benim arkadaşım matematik dersi veriyo daha öğrenci... 100 lira saati
30 çok az mat için.en az 50 almalısın.lise2deki mat2 konuları oluyorsa 60 yap
Önceden özel ders alıyodum ders başına 120. Yinede sen bilisin
matematik mi
burda 50 tl alıyolar genelde
Hangi ders olduğuna bağlı.
hangi ders kacıncı sınıf?
:) özeldeki muhameleye bağlı olarak değişir :)
Ben keman ve paten dersi veriyorum. 2saat 40lira.
30 tl mi cok düşük burada 70 tl
30 lira çok az ya :S en az 60 al
ucuza gitmişsin dayı :D
hayrına yapsanda hayır ıslesen ne olcak
40-45 baldan tatlıdır.
30-40 civarı iyi
öğrenci kızsa para alma :D
30 çok az değilmi?
30 cok düşük
50 tl idealdir.
Der başına 100tl
100 lıra iste