İş bulma konusunda erasmus çok önemli mi yoksa çok bir önemi yok mu? Kıbrıs'ta okuyorum. Okulumda Erasmus yüksek öğrenim öğrenci hareketliliği yok. Ben de Erasmus stajı veya Erasmus gençlik değişimi projelerine katılmayı düşünüyorum. İş bulma konusunda bana ne gibi katkıları olur?
Cevabın nedir?
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 576 cevap paylaştı. Sadece yiyip içip gezen birtakım insanlara bir faydası yok. Ama vizyon sahibi kendini geliştiren insanlar fark edilir...
Başarılı olmak istiyorsan ya bir konuda ilk olmalısın ya da en iyisi olmalısın. O yüzden vizyon kazanmak içinse gidilir hem yabancı dil öğrenmek hem de kültürü anlayabilmek için. Bazen tek bir insan öyle bir şey söyler ki sen o alana yoğunlaşıp parmakla gösterilen insan olursun...
Öyle sabah akşam parti kafasında olanlarda mümkünse gitmesin ki adam akıllı insanlar kullanabilsin bu fırsatı.00 Yorumla
+1 yılben Erasmusla yurtdışına cıktım. önemli olması şöyle, yurtdışında eğitim almak için başka fırsatın yoksa Erasmus çok önemli. ama tabiiki sadece Erasmus' u kazanıp gitmkle olmuyor. kendini yetiştirmen iyi dil öğrenmen gerek. kalabiliyorsan o ülkede kal, eğitimini orada tamamla. şirketler yurtdışı eğitimine önem gösteriyorlar. ben eleman alımlarında buna dikkat ediyorum açıkçası ama tek kriter de o değil.
00 Yorumla
farklı yerler görmüş oluyorsun bir de oradaki üniversitelerle anlaşıp okuluna orada devam edebilrsin bunları öğreniyorsun oradaki eğitim sistemini görüp imkanları görüp ufkunu geliştirebilirsin tabi ülkesine de bağlı bu
00 Yorumla
+1 yılYok değil
Not ortalamasinin da bir önemi yok
Sertifika falan da biriktirmeyin
Farklı olun yeter02 Yorumla- +1 yıl
Nasıl farklı olalım mesela
- +1 yıl
Mesleğinizin dışında farklı konularla da ilgilenin
Standart mezun olmayın. Farklı işlerle on plana çıkın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
7Cevap
büyük bir önem teşkil etmiyor onu yapmasan dahi lisansüstü eğitimi alırsın yurtdışında... bir şekilde çözülecek şeyler yorma bu kadar kafanı.
00 Yorumla
+1 yılArtık bir önemi kalmadı. Şirketlerdeki insanlar da aptal değil. Gidip içip gezip okula uğramadığını biliyorlar Erasmusta :D
00 Yorumlavalla ben bir önemini görmedim. hiçbir iş görüşmemde bana erasmus yaptınmı diye sormadılar.
00 Yorumla
+1 yılDilini yeterince geliştirebildiysen sana asıl katkısı o oluyo zaten
02 Yorumla- +1 yıl
Dilimi geliştirmeyi düsünüyorum hazırlıkta okudum zaten altyapı oluşturdum üstüne eklemeler yapacağım ama erasmus yapmak istemiyorum yurtdısı egitimide düşünmüyorum
- +1 yıl
Neyle yaptığın önemli değil diinin olması önemli o yüzden takılma erasmusa o kadar
Gizli Üye(25-29)+1 yılavantaj , artı bir özellik ama olmazsa olmaz diye bir kuralı da yok :)
00 Yorumla
+1 yıl"Artık bir önemi kalmadı. Şirketlerdeki insanlar da aptal değil. Gidip içip gezip okula uğramadığını biliyorlar Erasmusta
"00 Yorumla
+1 yılcv ye güzel bir destekçi olabilir
00 Yorumla
+1 yılerasmusu tanımıorm ama önemli bir şahısdır heral
00 YorumlaÇok olmasa da önemli.
00 Yorumla
+1 yıleresmus kim ya da ne
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi