BEN İMAM HATİP ÖĞRENCİSİYİM DİL BÖLÜMÜNÜ SEÇTİM ÇÜNKÜ BAYA TALEP VARDI YABANCI DERS OLARAK ARAPÇA VE İNGİLİZCE İŞLENİYO YANİ ALMANCA YOK LİSEDEN MEZUN OLDUKTAN SONRA ÜNİVERSİTEDE İNGİLİZCE OLANLARI TERCİH EDER VE HAFTADA 10 SAAT İNGİLİZCE İŞLENİYO ARAPÇADA 8 SAAT Bİ İKİ YILDA ARAPÇAYI KALDIRSIN TAMAMDIR YANİİ KISACA 20 KİŞİ TALEPTE BULUNSUN AÇILIR BÜYÜK İHTİMAL
01 Yorumla- +1 yıl
Bende imam hatipte okuyorum bizim okulda ingilizce 12 saat arapca 6 saat en az 15 kişi olunca gidiliyor ben 10 sınıftayım dili secmeliyim bilmiyorum diğer okullara göre 10 saat fark var bana yardımcı olabilirmisiniz
+1 yılBende imam hatip öğrencisiyim. bu yıl bölüm seçtim. dil bölümü okumak isteyen arkadaşlarım dilekçe yazıp imza topladı 20 kişi olursa sanırım açılıyor. bizim okulda açılmadı çünkü yeterli yabancı dil öğretmeni yoktu
110 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Kaç öğretmen olması gerekir ki?
- +1 yıl
Bizim okulda bildiğim kadarı ile 3 tane ingilizce öğretmeni vardı değişir o okulun öğrenci sayısına göre belki de bilerek açmadılar :D sözel sınıf da açmadılar mesela bize
Soran+1 yılŞimdi kardeşim okulunda fazlasıyla 10. sınıf bulunduğunu söylüyor. 3-4 tanede ingilizce öğretmeni varmış. Açarlar mı sence?
- +1 yıl
açmayabilirler. bir de imam hatip zaten yeterince zor bunun arapçası var yanına bide ingilizce ve almanca eklenince işler karışır o nedenle mümkünse eğer anadolu lisesine nakil yaparsa daha rahat eder
Soran+1 yılAlmanca dersi eklenmiyormuş. Yabancı dil olarak zaten Arapça görüldüğünü söylüyor. Ayrıca internette İmam hatipte okuyup dil bölümünü açtıran kişilerin yorumlarını okudum. 10-15 kişinin imzası ve hocaların ricası ile açıldığını söylüyordu. Bizimkinin okulunda ne yaparlar bilmiyorum.
- +1 yıl
umarım olur o halde
Soran+1 yılUmarım. Dil bölümü olmazsa okulu bırakırım diye saçmalıyor.
- +1 yıl
başka bir okula geçme şansı yok mu birde nerde okulu İstanbu da mı?
Soran+1 yılİstanbul da evet. Ailem başka okul olmayacağı konusunda ısrarcı. Ne yaparsın.
- +1 yıl
Hayırlısı olsun
Gizli Üye(36-45)+1 yıl10-15 kişi dil bölümü seçerse başka bir imamhatipe yolluyorlar.
bu arada ne kadar saçma imamhatipten bahsediyoruz oraya giren kişi din görevlisi olmayı kafasına koyması gerekirken yani oradan din görevlisi çıkması gerekirken mühendis doktor edebiyatçı dil bilimci çıkartmaya çalışıyorlar. artık oradan çıkan doktor hastasını okur üfler.15 Yorumla
Soran+1 yılİmam hatipli duyunca direkt aşırı imanlı kişiler düşünmeyin. Kardeşimin okulunda kocaman mescid var her tenefüs o kadar öğrenci arasından en fazla 10 kişi namaz kılıyormuş. Genel olarak sırf puanları yetmediği için imam hatip tercih etmek zorunda olanlar var. Ayrıca imam hatip okuyan birisi doktorda, mühendiste olur. Ayriyeten internette araştırdım bol bol. 10-15 kişi imza toplayıp, dilekçe yazıp müdür ile görüşürse açılabilme ihtimali varmış. Yani birşey bilmiyorsun, yorum yazmasaydın keşke.
- +1 yıl
Cahil misin
- 9 ay
Senin dusunce yapin ne kadar sacma asil? Imamhatipe gidenlerin yarisi zorla gidiyor haberin yok ayrica zorla gitmese bile kimse dini bir meslek edinmek zorunda degil oradan cikip az dusun be
+1 yılYani en az 10 15 kisi tercih edmeliki bolum acilsin. ama bu bolum okadar basit bir bolum degil yani her okulda basarili olunmaz hele ki imamhatip lisesinde bu alan uzerinde durulacagini pek zannetmiyorum
13 Yorumla
Soran+1 yılİngilizcesi çok iyi cidden. İngilizce roman çevirip, dublajsız filmler izliyor. Diyelim ki 10-15 kişi talepte bulundu, açarlar mı?
- +1 yıl
Okulun persnl durumuna gore acarlar
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılkişi sayısına bağlı 20 de 30 da olabilir konuşmak lazzım
01 Yorumla
Soran+1 yılBazı okullarda 10-15 kişi bile yeterli oluyormuş.
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer