Elektrik müh 2. Sınıfım. bir yandan okuyup diğer yandan işte çalışmak çok zor olur mu? Paraya ihtiyacım var ama derslerden de kalmak istemiyorum.
Cevabın nedir?
uzatırsın bölümü, aldığın kredi felan komple bitarafına kaçar.
herkezin paraya ihtiyacı var, bu bir detay değil.
elektrik konusunda bir şirkete öğrenci olarak yanaşabilirsen, nispeten daha az zararlı olur tabi. ben buna bile karşıyım, ideal dünyada yeri yok.
lakin 'yokluk mertliği bozar' derler bizim oralarda.
yapabileceğin en sağlam yatırım, temel olan derslere aslımaktır.
bilgisayar, yabancı dil gibi engeller den mümkün mertebe erken kurtulmaya bak. yoksa temelinden harcayıp, nakte çevirmek ne kadar mantıklıdır?02 Yorumla- +1 yıl
Para olmayınca yabancı dil ve bilgisayarı da geliştiremiyorum ki. Kursa gidecek param yok.
Üniversitelerin kütüphanelerinde falan iş imkanı açıyorlar. Harçlığını çıkarabileceğin kadar çalışıp, aynı anda derslerine de bakabilirsin istersen. Bu sınıflara dikkat etmen gerekir 2 ve 3 önemli özellikle üçüncü sınıf. Son sınıfa geçtiğinde fazla kredin olmayacağı için bölümünle alakalı bir iş imkanına bakabilirsin part-time olarak. Ben son sınıfta başlamıştım çalışmaya. Bu aralarda derslerin yoğun olur ama dediğim gibi istersen üniversitenin istihtamını bir araştırabilirsin...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
6Cevap
Umarım başarırsın. Derslerimiz agırdır bizim seneye dahada zorlasacak. Ben okurken vardı calısan arkadaslarım ama acıklarını kapatmak ıcın yardımcı oluyorduk. Gece ıslerınde cafelerde restaurantlarda barlarda falan calısırlardı...
10 Yorumla
+1 yılbölümün zor cidden para kazanmak zorlayacaktır seni
00 Yorumla
+1 yılBende farkli bolum okuyorum zor oluyor gercekten derskere yetismem
00 Yorumla
+1 yılPart time işler var, kariyer nete bak. zorlanabilirsin biraz ama
00 YorumlaAlanın üzerine bir yer olursa aksine fayda sağlar.
00 Yorumla
+1 yılZor ama imkansız değil
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası