Eğitimde tek tip kıyafet gerekli midir? Neden? Serbest mi olması iyi?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şöyle ki ilkokulu almanyada bitirdim ve ayene su şekilde giyinmisigim var: köy ceket alta yeşil kapri tayt baklava desenli uzun çorap Atina siyah kundura tipli bir ayakkabı ama kimse bana ne biçim giyiniyon demedi hiç bir zaman.
Türkiyede ise işler çok değişik insanlar ( genelleme bu herkes değil tabii ki) çok şekilci ve sanıyorlardı ki diğerlerini ne kadar çok ezersem oo kadar yukselirim kafasında bu yüzden durumu iyi olanlar orta ve kötü olanları ezmeye kalkacak yoksul kısım psikolojisi bozulacak. Dersten çok ne giyeceği kafasına takılacak
Bunu da dersanelerde gözlenebilir zaten şahsen kışlık tek ceketim olurdu benim bütün kış onunla geçirirdim ve sırf bu kiyafetimim kötü olmasından dolayı dersane sinifimdakiler benimle konuşmazdı hep küçük görürlerdi öyle yani
Mesele kıyafet serbestliği değil serbest kıyafetin Türkiye gibi rezil derece kafasız insanların yaşadığı bir ülkede olması
Düşünce bu yönde
Bu arada köy ceket değil o kot ceket duzelteyim
Tek tip kıyafetken insan çok rahat oluyo diğer türlü biz kızlar olarak yarın ne giysem derdine düşüyoz çok sinir bozucu oluyo lisede bir yıl serbest kıyafetti kafayı yemiştim hergün hergün ne giycem diye
Evet...
tek tip gerekiyor...
çünkü çocuklar daha lise de ne giyeceğim derdine düşüyorlar her gün aynı şeyi giyemem tribine girip ki ele ergenlik dönemi hep ailelerini hor görmeye başlıyorlar...
Çok yazık...
''AİLE'' sevgisini kaybediyorlar 2 t-shirt 2 pantol için.
tek tip kıyafet
mümkünse maddi durumu yeterli olmayanlarada devlet temin etsin
Cevap
5Cevap
Kesinlikle gerekli.
Olan var olmayan var.
Yeni nesilde birbirini hor gormeye pek merakli.
Marka takintilari var herkesin.
Bu yuzden sinif ayrimi olmamasi icin GEREKLİ.
Ama cirkin olmak zorunda degil o ayri sjjs liseli arkadaslar kiyafetler cirkin die sinir oluyor
kesinlikle.. Maddi durumu olmayan insanlar için iyidir, hergün ne giycem derdi olmaması konusunda iyidir, her insanın eşit şartlarda giyinmesinin nesi kötüür?
Ben tek tip diyorum çünkü fakiri var zengini var tek tip kıyafette eşitleniyor bu durum
Erkekler icin hayır bence ama sakal yasagı kaldırılmalı bence.
Sakalı bırak ayakkabının bagciginin rengine karışan mudurum olmuştu tamam tek tip olsun fakat abartmayalim da :D
Tek tipleştirmeye karşıyım
Tek tip olmalı görüşündeyim.
Öğrenci olduğun anlaşılmalı bence
Evet.
Evet gereklidir.
evet gerekli
Hayir
Sertst olmali
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar