Selamm🌸🌷✨
Eğitimde tek tip kıyafet gerekli midir?Neden?
#OkulaDönüş

Selamm🌸🌷✨
Eğitimde tek tip kıyafet gerekli midir?Neden?
#OkulaDönüş
yavrularımızın etkilenmemesi için bence gerekli eşit şartlarda olduklarını hissetmeliler. durumu iyi olanla olmayanın çocuğu serbest giyimde direk statü farkı oluşturur ve çocuklar bundan çok etkilenir.
gerekli gerçi formaları güzel tasarlamıyorlar ama gerekli çünkü maddi durumu iyi olmayan ve zengin olan öğrenciler ayrılacak ve böylece bi gruplaşma ortaya çıkacak " sen neden hergün aynı kıyafeti giyiorsun" gibi sorular sorulup fakir öğrenci utandırılacak abartmıyorum özellikle liseye kadar hatta lisede bile avr bunlardan çocuklar nasıl konuşacaklarını bilmiyorlar ağızlarına ne gelirse söylüyorlar heleki kombin, moda işlerinden anlaayn kızlar miletin kıyafetine bakıp "abi niye bunu giydin ya off" falan diyebiliyor mesela "kanka neden sweat giymedin gibi" o çocun sweati olmayabilir dimi o yüzden okul forması gerekli
Aslında saçmalık deəil daha derin düşünürsek bazı insanlar zengin sınıfa girerken bazıları da fakir sınıfına giriyor ve bi nevi ayrımcılık yapılıyor amma herkeste aynı kıyafet olursa bu daha az anlaşılır ve daha birçok sepep var mesela insanı daha disiplinli daha ciddi yapar
Evet gereklidir. Hem öğrencilerin belirgin olmasını hem de öğrenciler arasındaki yaşam kalitesinden dolayı oluşabilecek sınıf ayrımcılığını ortadan kaldırır.
Cevap
7Cevap
Gereksiz bence
Tabıkıde gereklı butcesi ıyı olan var olmayan var onun harıcındede oğrencınınde oprencı oldugu bellı olsun
Bunun sebebi aslında eskilerden geliyor. Faydası var bence ❤
Kesinlikle değildir herkes işte değişik değişik
gelsin
gereklidir bunun birçok avantajı var örneğin serbest kıyafette her öğrencinin durumu aynı olmuyor kimi marka giyerken kimisi ucuz şeyler giyiyor ve bu maalesef kendilerini mahcup hissetmelerine neden oluyor
gereksiz tabi mk ben niye hava 40 derecede siyah kot siyah okul forması giyiyodum aw lise yillarim boyle gecti serbest gelsek tutanak yiyoduk sacmalik bide onu gectim insan forma yapinca biraz rahata onem verir esofman takimiyla gelsek sanki ne olcak haksizmiyim
Çok saçma o kıyafet dışarıda satılıyor herkes alabilir bir ayrım sözkonusu değil
Evet herkes kiyafet alamiyor
Gerekli bence
Hayır
evet gerekli
Saçmalık
Gerekli
Tabiki gerekli.
Gerekli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?