özel unıversıtede puansız tıp fakultesı okuyan ınsanlar hakkındakı goruslerınız dusuncelerınız neler :D?
Cevabın nedir?
+1 yılPuansız tıp mı varmış?
Ben tusu kazanan gerçek bir doktor varsa öyle birsey sayet onlar ise saglik ocaginda acillerde sadece para yiyen katilden otesi olamazlar..00 Yorumla
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılözelde olsa puansız tıp dıye bısey yok neyın kafasındasın :D
22 Yorumla
Soran+1 yılmesala atıyorum 290 puan alıp ozel unıversıtede tıp okuyan bırıyle normal 450 puanlık tıp fakultesı okuyan gibi :D
- +1 yıl
güzel kardesım oyle bı fakulte yok turkıyede ozel bıle olsa en az 460 küsür puandan baslıyo kılavuzu aç bak :D
+1 yılÖzelde olsa tıp için belli bir puan sıralama gerekiyor senin kastetmek istediğin gibi olsaydı parası olan herkes iibf misali tıp fakültelerini doldururdu değil mi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOzelde puansiz tip okumak diye birsey yok tip okumak icin ilk 40.000 icinde olman gerekiyor ozelde olsa boyle. Ayni sey hukuk icin de gecerli
02 Yorumla
Soran+1 yıldusuk puanla tıp okumaktan bahsedıyorum?
Cevap sahibi+1 yılDusuk puan yok diyorum arkadasim ilk 40.000 icinde olman gerekiyor. 😌
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
18Cevap
Herkes paran varsa soyle, paran varsa boyle diye saydirmis.. Yahu arkadas para=ticaret. Madem cok para istiyosunuz, ne diye okuyosunuz? Aylik maasa bel bagliyosunuz? Ticaret yapin..
00 Yorumla
+1 yılartık öyle bişey yok önceden okuyanlarda benim gözümde doktor değiller :) Parayla giren parayla bitirir ;)
00 Yorumlapuansız tıp mı sanmam muhakka puan vardır özel olsa bile
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılonları pek sevmiyorum paralı meslek sahibi oluyorlar
yalnız özelde puansız tıp okuyamazlar hatta en son düzenlemede bir sınır getirildi. Tabi yine düşük ama çok düşükte değil.00 YorumlaTürkiye sınırları içerisinde öyle bir puansız tıp olayı yok :D hangi kafa bu
04 Yorumla
Sorandusuk puanla tıp okumaktan bahsedıyorum?
Soran+1 yıl345 le girmek baska 500 puanla gırmek başka tıpa ıste bende bu adaletsızlıkten bahsedıyorum
+1 yılpara para para :D parası olan okusun arkadaş ne gerek var ter ve saç dökmeye
00 YorumlaEn kotusu 50. sirada dostum ezmek aklindan bile gecmesin. Tek sorun normal okuyan 1saatte anlarsa isi bu 5 saate anlar o yani
00 Yorumlacanımızı sağlığımızı paralı cahillere emanet ediyoruz. puansız oğlunu özelde doktor yapan baba kendi hastalanınca oğlundan muayene olsun sonra biz zaten oluruz diyorum ve düşünüyorum
03 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhiç mi haber okumuyorsunuz? puansız tıp ne m. k
https://www.hurriyet.com.tr/egitim/28084226.asp00 Yorumla
+1 yılPuansız tıp mı? Hayal dünyasında yaşıyorsunuz. Yanından bile geçemeyeceğiniz meslekler için böyle konuşuyorsunuz ya; komik.
20 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılOyle bir dunya yok. Nereden duyuyorsun? En kotu tio fakultesi 420 puan.
16 Yorumla
Soran+1 yıl300 puana ucretlıler var bak ıstıyosan
- +1 yıl
Diyelimki var, oyle universitelerden mezun olanlarin iyi yerlere gelebilecegini dusunuyormusun?
Soran+1 yılevet parayla dıploma almak gıbı bısey bu sonuçta paralı bıle olsa ozelde olsa devletten farkı yok
- +1 yıl
Doktor var 5000 tl aliyor, doktor var 50.000 tl aliyor.
Soran+1 yıldoktorlar 5000 tl almıyo ki
- +1 yıl
Aile hekimi 7000 tl kusur aliyor. Ayda 50 bin dolar kazananlarda var. Isinde iyiysen basarili olursun, bolum onemli degil.
Öyle bişey yok en kötü tip bile 40 binle alıyor. Başarısız kimse tip hukuk okuyamaz
10 Yorumlaona sınırlama getirildi diye biliyorum ayrıca daha önce de öyle çok düşük puanlarla okumuyorlardı
00 Yorumla
+1 yılPuansız okunmuyorki ozeller bile belli bir puan istiyor hata yüksek
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltıp kesinlikle puansız okunmaz bence çok sakıncalı.
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 7b cevap paylaştı. para işte anlarsın dünya bir daha adaletsiz
05 Yorumla
Soranmalesef oyle bu dunyada paran varsa herseyın var demektir :/
- +1 yıl
bu yorum tek sana değil senin gbi yorumvulara harbi neden bu kadar önyargılısınız sorunlu musunuz? kız puansız dip hangi üni puansız aşıyo ad verin 300 puan demiş aşşaüıda o puan değilmi hem ygs lys mi herhaltı belirliyo öenmli olan tıptaki becerisi belki o alanda becerili ygs lys çalışmadı az mantık kuran zaten yapamayan TUSU geçemez onda bari akıl çalıştırın arkadaşımın ablası özelde eczacılık okuyordu dikkat ÖZEL diyorum bölüm 1. oldu tıpa geçiş yaptı kız ilk parayla okudı ama ygs lys de çalışmamış çok ama ünide çakışmış bölüm 1. si oldu az önyargılı olmayın arrtık yeter
Yazık gelecegmiz onlar'a emanet
00 YorumlaÖzel uni. ve Tıp? Hangi özel üni. o yaa 😆
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 671 cevap paylaştı.
+1 yılİmkanları var okuyorlar bende olsam okurdum.
10 Yorumla Zeki insanlar harcanıyorlar orada
00 Yorumlapara para paraa :) adamlar zengin :)
00 YorumlaPara cok akil yok diyorum
00 Yorumla
+1 yılSans siciyor
00 YorumlaSende mi oylesin?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnek
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Özel üniversitede puansız tıp okuyanlar hakkında ne dusunuyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat