Arkadaşlar Merhaba be bu sene kocaeli üniversitesine başladım ailem İstanbul'da yaşıyor ben üç gündür burdayım geldiğimden beri ağlıyorum henüz derslerim başlamadı yarın istanbula gidicem İstanbul'da özel üniversiteye geçiş yapmak istiyorum sizce hemen yapabilirmiyim? Vakıf üniversitesine falan? özel üniversitelere yatay geçiş nasıl yapılır?
Cevabın nedir?
alışıyo insan sende alışırsın bende 2. sınıfım sevmiyorm ama alıştım ilk zamanlar herkes böyle olur şu an yatay geçiş falanda yapamazsın malesef
12 Yorumla
Soran+1 yılPeki birinci dönemin sonunda yapabilirmiyim
Tabikide yapamazsın senin kaydın şu an orada 1yil okuyacaksın ortalaman yüksek olursa geciş hakkın var
05 Yorumla
Soran+1 yılGeçen sene arkadaşım benim durumumdaydi yetenek sınavıyla başka üniversiteye gitti öyle yapabilirmiyim?
Soran+1 yılIlk tercihine özel üniversite yazdım zaten burayı çıkmaz diye düşünüp tercih ettim özel çıkmadı Bu çıktı normalde istediğim üniversiteye bursla gidebiliyordum ama şimdi burs falan istemiyorum sevmedim burayı ailemin yanına gitmek istiyorum bu yani
Soran+1 yılBöyle olacağını bilseydim bende yazmazdim 3 günde ağlayarak 10 kilo verdim resmen
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılOkudugun okulda bir sene bitirmeden hicbir sekilde yatay gecis yapamazsin.
03 Yorumla
Soran+1 yılYa ben burada kafayı yiycem parası neyse verip gidemiyormuyum
- +1 yıl
1 milyon dolar versen bile gidemiyorsun ilk seneyi bitirmeden. YOK uygulamasi bu.
Soran+1 yılIlk dönem olmuyor mu peki?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
1Cevap
Şu an geçiş yapamazsın. Diğer dönem veya seneye olması gerekiyor.
12 Yorumla
Soran+1 yılYetenekle alan bölümlere yapabilirim diye biliyorum bir bilgin var mı
+1 yılDönem sonu bahar dönemi MYP ile oluyor yapmışsındır umarım
00 Yorumlahayir.
08 Yorumla
Soran+1 yılYetenek sınavına falan girsem?
Soran+1 yılTurizm otelcilik okuyorum burdan gidiyim de İstanbul'da nerde ne okuduğumun önemi yok
Soran+1 yılGeçen sene arkadaşım benim durumumdaydi yetenek sınavına girip özel gitti ama
Soran+1 yılBen burada bir yıl kalırsam kafayı yerim servis bulsam hergün gidip gelicem o da yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılBölümün ne?
02 Yorumla
Soran+1 yılTurizm otelcilik
Cevap sahibi+1 yıl2 Yıllıksa maltepe üniversitesin de var bir araştır derim yatay geçiş ama bildiğim kadarıyla 2ci döneme geçişte oluyor
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne