+1 yılHayırlı, olsun şimdiden başarılar...
Pozitif olmaya bakın hayat gibi iş hayatıda iniş çıkışlarla doludur unutmayın, burasıda bir basamak gelip geçicek birgün önemli olan tecrübenizi ve deneyiminizi arttırmak, hedefleriniz olmalı bugün eleman olarak girdiğiniz mağazaya yada benzer biyere yönetici olabilmek gibi mesela ;) sevgiler...03 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim :)) ah bi yönetici olabilsem hedefim bu zaten çok sağolun buarada :))
- +1 yıl
Sizde sağolun hayırlısı diyelim sizin için...Azimli,dikkatli ve çalışkan olun, bilginizi ve tecrübelerinizi arttırın sizde hedefinize ulaşacaksınız ;)
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim amin :))
hayırlı olsun öncelikle yeni iş başlarken heyecanlanmak normaldir zaman içinde heyecanın yatışır işe adapte oldukça sorun kalmaz her insan böyledir genelde
03 Yorumla- +1 yıl
çok iyi geliyo yorumlarınız çok sağolun yaaa :)
- +1 yıl
Ayyy çok sevindim valla :D
+1 yılöncelikle hayırlı olsun.. heyecan yapman normaldir iş ortamına ve tempoya alıştıktan sonra yemek içmek gibi sıradan gelecekir stres yapma:)
01 Yorumla- +1 yıl
Çok sağol inşallah kolay olur. :))
+1 yılHayırlı olsun başarılar.
Alışırsın hemen merak etme..01 Yorumla- +1 yıl
Amin teşekkür ederim :))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bugünün nasıl akşam olduğunu anlamıyacaksın, yapılacak ve konuyla ilgili öğrenilecek çok şey olur genelde, ama bir hafta sonra sıkılmalar başlayacak ve " Akşam olsada gitsem.." klasiği başlayacak, sonralarıda şunu farkedeceksin, " Akşam olsa ne olur, zaten sabahın erkeninde yine buradayım ki.." derken işi iş olmaktan çıkaracak arayışlara gireceksin vs.. vs..
00 Yorumla
+1 yılRahat ol panik yapma sakin ve anlayışlı davran alttan al işini en iyi şekilde yapmaya odaklan hata yapmamak için sor ve yardım al her olaya zıplama işini yaptığını göster. Iş hayatı zordur ama kendini ispatlar isen iyi yerlere mutlaka gelirsin bu senin elinde ve nasıl başlarsan öyle gider. Güzel başla
20 Yorumlahayırlı olsun ilk günden hemen faydalı olmalıyım triplerine girme yeter
etrafı gözlemle ve gülümsemeyi ihmal etme.
Mağazada satış elemanımısın bilmiyorum ama insanlarla uğraşmak kolay değil
güleryüzü ve samimiyeti elden bırakmassan işinde çok iyi yerlere gelirsin.00 Yorumla
+1 yılyanında 1 kişi olması iyi.sakin olur ortam.ben mesela 70 kişilik fabrikada çalışıyorum kim kimin kuyusunu kazarsa şeklinde geçiyor hergun.en azından böyle bir şey olmayacak.magza yoğun değilse sıkılmassın parası tatmin ediyorsa sıkılsanda bir şey olmaz :))
110 Yorumla- +1 yıl
Bu olay mağazacılıkta da var. ilk işimden bu yüzden ayrılmıştım. ama burda tek kız benim sorun olmaz inşallah :)) paraya gelince asğari ücret artı pirim yol parasınada yemek parasınıda yarısını karşılıyo bakalım ne olcak kurtarcak mı:))
- +1 yıl
yok ya azmış yolu yemeği tam vereydi bari:))yükselebileceğin ileride mesleğin olabilecek bir şey seçseydin keşke
- +1 yıl
kafam dagılsın diye çalışıcam ama kafam rahat olmazsa çıkarım:))
- +1 yıl
o zaman tamamdır sıkıntı yapmaya gerek yok:))kafanın tası atarsa basarsın istifayı:)bende mecbur olmasam kafamın tası attığında bırakabileceğim bir yer istiyorum:))
- +1 yıl
Erkek için daha zor, biz kızlar işimize gelmeyince bırakıyoruz ama erkeklerin işi çok zor gerçekten :)
- +1 yıl
yani bunu kabul ettin ya:))işinize gelmeden bırakıyorsunuz ne yazık ki:)bence erkeğin sadakati daha fazla bu konularda:)
- +1 yıl
Tabiki kabul ediyorum. :) bu böyle çünkü erkegin sorumlulugu daha çok bu konuda ama kadının işi daha zor çünkü hem ev hem iş ama erkegin sade iş yaaaa
- +1 yıl
aynen kadının işi daha zor.eve git yemek hazırla topla falan.kadının sosyal hayatı 0 neredeyse bu konuda sonuna kadar haklısın:)) e sen niye yatmıyorsun kaçta başlıyor mesai?
- +1 yıl
sabah 10 da başlıyor .ama 8 de kalkıcam.anca :))biz kadınlar süslenmekten anca çıkarız evden bilirsin :))uyuyamıyorum çünkü hem heyecandan bide uyursam hemen sabah olcak ondan uyumuyorum :D
- +1 yıl
uyursan sabah olcak he:)))ilk iş gununde ayakta sallanma ama:)bak gözlerin şişer esner durursun gözlerin yaşarır falan o kadar suslenme boşa gider:))
ilk gün sadece güler yüz ve müşteriye ilgi
:):):) (göz teması) HOŞGELDİNİZ :)
Perakende de gözüne bakıp karşıdakini inandır , istediğini satarsın :) sadece ilgi ve güven
O heyecanı yaşamak için iş değiştirenler var;)02 Yorumla- +1 yıl
çok sağol:)) ama ben titriyorum resmen bide bu işin eğitimini almış bir insanım ama aradan 3 sene geçti ve benim heyecanım çok fazla, karnım ağrıyo şuan :))
inş işinden memnun kalırsın hayırlı olur senin için müşterilere güleryüzlü olursan iyi olur:)soğuk birisinden bişey aldığımı hatırlamam:)benim ilk iş günüm de heycan içinde başladı ama 2-3 saat içinde alışıorsun ortama
02 Yorumla- +1 yıl
Zaten güler yüzlüyüm diye teklif ettiler bende uzun süreden beri çalışmıyodum kabul ettim . Allah utndırmasın bu arada çok teşekkür ederim :))
Tebrik ederim:) Her zaman her yerde saçma sapan davranan insanlar olur onlara izin verme neşeni kaybetme;)
01 Yorumla- +1 yıl
sorma sorunlu insanlar bide hep beni bulur. ilk iş deneyimimde çok karşılaşmıştım ama Allahtan çalışanlar büyük destek olmuştu müdürümüz falan çabuk alışmıştım :))
Ee ne güzel işte, heyecansız başlamak daha kötü ya :)
02 Yorumla- +1 yıl
Dozunu tutturamıyorum :))
+1 yılhayırlısı olsun bebek :) nasıl geçtiğini anlatırsın gelince..
01 Yorumla- +1 yıl
güncellemede yazdıgım gibi güzel ama yorucu ve yogun burayı bile özlüyorum özgürlügü özlüyorum arada bi yerdeyim :((
+1 yılhayırlı olsun yeni işin
uzun süre işsizsen heyecanlanman gayet doğal01 Yorumla- +1 yıl
çok sagol :) 3 seneden beri çalışmıyodum ara vermiştim.:))
Hayırlı olsun, bol kazançlar:)
Heyecan olması normal ilk günlerde biraz sıkılır sonradan alışırsın00 Yorumla
+1 yılBi ben başlayamadım işe.
20 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne