Cevabın nedir?

Ege Üniversitesi hemşirelik Öncelikle sağlık bölümlerine çok önem veririm. Doktor, hemşire, diş hekimi ya da ATT olması fark etmez. İnsanlara yardımcı oluyorsun, insanlar sana yeri geliyor canlarını emanet ediyor. Bu mesleklerde maaşa vb imkanlara göre seçim yapmak çok yanlış. Gönüllülük esaslı hareket etmen lazım.
Sana Ege Üniversitesi Hemşirelik bölümü hakkında bilgi vereyim hemen.Ege Üniversitesi Hemşirelik
Ege Üniversitesi köklü bir üniversite ve dünyanın en iyi üniversiteleri sıralamasında iyi bir yere sahip o yüzden üniversite hakkında bilgi vermeme gerek yok sanırım. İzmir'in en güzel ilçelerinden Bornova'da yer alan üniversite, öğrencilere sağladığı aktif sosyal yaşam ve akademik başarısıyla dikkat çekiyor.
Ege Üniversitesi hemşirelik lisans programının amacı
-Ulusal ve uluslararası koruyucu, tedavi ve rehabilite edici sağlık hizmeti verilen kurumlarda ve eğitim kurumlarında istihdam ediliyor.
-Evrensel gereksinimler doğrultusunda, ülke gereksinimlerini temel alarak, sağlık hizmetlerinin her alanında hemşirelerin çalışma sorumluluğu taşıyorlar.
-Girişimci ve vizyon sahibi hemşireler olarak çalıştığı alana ilişkin araştırmalarda sorumluluk alırlar.
-Çalıştığı ortamlarda sağlıklı/hasta bireyin hemşirelik uygulamalarına ilişkin bilimsel yayımları takip etmek, araştırmalara katılmak ve/veya sonuçlarını uygulamalarda kullanabilirler.
-Yaşam boyu öğrenmeyi ilke edinerek mesleki gelişimlerini sürdürürler.Ege Üniversitesi hemşirelik fakültesi misyonu ve vizyonu
Ege Üniversitesi hemşirelik fakültesinin misyonu şöyle; Bilimsel gelişmelere dayalı olarak toplumun sağlık gereksinimlerine yanıt vermek için, etik değerlere, etkili iletişim, problem çözme ve araştırma becerilerine sahip, değişim yaratabilen, insan haklarına saygılı, otonomi sahibi, lider, lisans ve lisansüstü düzeyde hemşire yetiştirmek.
Ege Üniversitesi hemşirelik fakültesinin vizyonu ise şöyle; Ulusal ve Uluslararası düzeyde tercih edilen, dünya standartlarında rekabet edilecek akademisyen ve hemşirelerin yetiştirildiği model bir eğitim kurumu olmak.
İyi bir hemşire olmak için alacağın eğitim çok önemli. Ege Üniversitesi de bu kaliteli eğitimi sağlayacak en iyi üniversitelerden biri diyebilirim.20 Yorumla
Sağlık işlerinde hangi üniversiteden mezun olduğun önemsiz. :)
Tıp gibi mesela.
Güzel bölüm, üniversite de güzel. :)04 YorumlaEvet aynen öyle ege de hazırlık var mı biliyomusunuz? Hemşirelik için
- +1 yıl
Teşekkürler :)
Arkadasım var egede hazırlığı var iyi işte okudu şu an 3 olcak
05 YorumlaHemşirelik te hazırlığı var mı ege üniversitesinde emin misinuz bu benim için çok önemli
- +1 yıl
Tamam bakalım saol
- +1 yıl
ebys.ege.edu.tr/.../organizasyon.aspx
Program tanımı kuruluş kısmını okursan görürsün haklıymışım hazırlık varmış yanlış hatrlamıyrm - +1 yıl
Evet çok tesekkur ederm iyi gecelee
+1 yılben ege ünv. psikoloji mezunuyum , harika bir okul harika bir yer İzmir hiç pişman olmuyacagın bir okul ögrenciligi ögrenci gibi yaşayacagın tek ünv diye bilirim başarılar
11 YorumlaTeşekkürler :) aynen öyle
+1 yılilk zamanlar nöbetin çok olur. ördek falan dedikleri çiş ve b. k kabı var. onu kullandırtırlar hastaya senin vasıtanla. tiksinmiyorsan, iyi bir meslek.
06 Yorumla- +1 yıl
O hastabakicilarin işi
- +1 yıl
sen öyle san. gece nöbette hasta bakıcıyı bulamazsın. sonda takmak kimin işi peki?
- +1 yıl
One dnek?
- +1 yıl
sonda nedir bilmiyor musun? yatalak hastaların tuvalet ihtiyacını gidemediği için, organa takılan alet.
- +1 yıl
Tamam tesekkurler
- +1 yıl
başarılar diliyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
4Cevap
+1 yılbirçok hemşire tanıdım. memnunlar genelde
01 Yorumla- +1 yıl
Yes
+1 yılGel la bizim üniversite :D
06 Yorumla- +1 yıl
Hemşirelik te hazırlık var mı egede?
- +1 yıl
Var bildiğim kadarıyla
- +1 yıl
Teşekkürler :)
- +1 yıl
Gelirsin falan beni görürsün ben kızlar soruyordaki kız naber falan dersin rezil edersin beni yapma öyle bişey bak :D
- +1 yıl
:D tamam daha kazanmadm :$
- 3 ay
Zor mu hazırlık geçmek yani uzun zamandır ingilizce görmüyorum
Çok iyi.
03 YorumlaBukdr? Tm teşekkürler
- +1 yıl
Teşekürler
+1 yılSüper
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Ege üniversitesi Hemşirelik Fakültesi hakkında bilgisi olan var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat