ben sayısal bölüm seçmek istiyorum ama meslek tercihlerimin arasında psikolog da var sizce sayısal bölümü okuyup psikolog olabilir miyim ne diyorsunuz?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılben sayısal okudum ve psikoloji seçicem. Öncelikle şunu söyliyim hep bir pişmanlık vardı içimde yani fizik, kimya, biyolojiyle uğraşmaktansa rahatça tm'de okur, psikoloji için hazırlanırım diyordum. Sınıf kötü diye sayısalda kalmıştım. Bir gün dershanede tm sınıfına gittim ve iyiki tm de değilim dedim. Çünkü sürekli sözel arkasına matematik ve geometri. Dersi dinlemesem veya anlamasam bile fen derslerini aslında ne kadar çok sevdiğimi anladım. İyiki tm'ye geçmemişim dedim. Yalnız şöyle bir sorun var coğrafya görmedim. Tm sınıfında öğretmen anlattığında diğerleri unuttuysa bile hatırlıyorlardı ama ben ilk kez gördüğüm için anlayamıyordum. Ciddi bir sorun oldu bu toparlanıyor ama kolay değil.
Yani zorluklarını göze alarak seç birde gerekirse yazın fazladan çalışırsın, etüt merkezi vs derken kapatılabiliyor. Hiç olmadı nette bir sürü video var, konu anlatımlı kitaplar derken yaparsın bir şekilde.
eğer bunu göze alıyorsan sayısal seç. Eğer ben tekrar lise okusaydım yine sayısal seçerdim.82 Yorumla- +1 yıl
Psikoloji bölümünü kazanabildin mi?
+1 yılolablrsn ama zor. tm3ten alıo yanı senn matın ynda edbyt ve cogrfyada ypmn gerek
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
0Cevap
+1 yılTmdeki dersleride yapabiliyosan sorun yok
10 YorumlaPsikolog olmak için TM olman gerekiyor :) Sayısalla başını niye derde sokucan ki :D
02 Yorumla
+1 yılPskiyatr oluyosun
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası