Hocaların gözüne girmek, pdr sınıfı denince akla ben gelmek, hocaların bana asistanlık teklif etmesini istiyorum. Bunlar için ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
iyi geçineceksin zeka da çalışmak da tam kurtarmaz seni en basitinden örnek vermek gerekirse einstein üniversitede çok başarılı oluyor ama çok uyumsuz biri olduğu için hocaları onu asistan olarak istemiyor köprüyü geçene kadar ayıya dayı diceksin iyi geçincen milletle suyuna gitcen hocaların (tabi ki zeka çalışmak filan olcak da kesinlikle iyi geçinmek birince kural)
00 Yorumla
+1 yılÇok net, yardıracaksın.
04 Yorumla
Soran+1 yılSadece ortalamayla mı
- +1 yıl
Evet transkriptin iyi olmalı.
Soran+1 yılTranskript ne :/
- +1 yıl
Not dökümü (transkript), öğrencimizin başvuru yaptığı ana kadar, öğrenim gördüğü ve sınav değerlendirmesi sona eren tüm derslerinin rakam ve harf notlarını içeren belgedir.
+1 yılAynı ben.. 1-Yalakalanma sakin anlarlar ve nefret ederler 2-emeksiz yemek olmaz :) çok çalış emin ol derste dikdik bakan yanı iyi manada.. gözünü ayırmayan öğrenciyi fark ediyorlar 3- aktif sosyal ol.. Ot girişini sevmezler ben sonuçlarını aldım :) 2. sınıfım yüksek yap gel meslektasimiz ol diyor hocalarim önemli yerlerede onerilmisim..
00 Yorumla
Yalnız bu çok zor. Hele hocanın sana gelip asistanım olur musun demesi :D :D Ortalaman iyi olmalı kesinlikle. 3.50 ve üzeri. Ama sadece ortalama da yeterli değil. Konuşmayı çok iyi bilmen gerekli, tavırların çok önemli. Ruhunda organizasyon havası olmalı.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
12Cevap
www.kizlarsoruyor.com/.../a41107-turkiye-de-egitimin-degeri-nedir önce bunları oku sonra karar ver
00 Yorumla
+1 yılhocalar asıstanlık teklıf etmez guzelım master yapmaya baslarsın puanların yeterse tabı ales var yds var var da var yanı :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHırsın seni sevimsiz de yapabilir ama onlarin gözünde. Fazla hırslısın ve bu itici olmuş.
32 Yorumla
Soran+1 yılUmrumda mı? Tabiki hayır
Cevap sahibi+1 yılHocalarin seni itici buluyoken ne diye asistan seçsinler seni ya dikkat et kizim en iyi hocalarin yaninda daima herkesle en iyi anlasan öğrenciler vardir herkesin suyuna giden senin gibi problemli olan değil problem çözen. Harbo iticisin ya iğrenç 😂😂😂
+1 yılönce arkadşların arasında ilgi odağı olup bir seçim olayında hocam 'örneğin adın ayşe' ayşe çok güzel yapar bunu falandı ilkokul misali ya
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 885 cevap paylaştı. ilk etapta gıyımıne dıkkat etmelisin , akıcı bır konuşmaya sahıp olmanın yanısıra ders notlarının da düzenli olmalı !!!
12 Yorumla
Soran+1 yılGiyimine dikkat etmelisin derken fazla açık giymiycem öyle mi
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hocaların gözüne girmek diye bir şey olmaz üniversitelerde, basit bir üniversitede ise olması normal.
10 Yorumlaİnek olman yeterli ve niye böyle bir şey istiyorsun ki saçma bence böyle bir şeyi amaç edersen çok arkadaşın benden söylemesi
00 Yorumla
+1 yılYalaka ve geçimsiz olacaksın ki kimse seninle konuşmasın bol bol ders çalış :)
00 Yorumla
+1 yılÜniversitede öyle bir sistem yok maalesef onlar istedikleri zaman görürler seni :D Not ortalamanı yüksek tut sen
10 Yorumla
+1 yılhocaları görmüyorsun ki gözüne giresin :D unutun onu artık ya.. not ortalamanı yüksek tutmaya çalış o zaman
00 YorumlaÖncelikle alan bilgisinde diğerlerine fark atman gerek. alanında bilginin fazla oldugunu hocaların görecek ve asistanlık hatta gel yüksek lisans yaptırayım diyenler olacaktır.
00 Yorumla
+1 yılDogru yoldan sasma, herkesten fazla bilgi edin proje sunumlari yap..
00 YorumlaPdr'ye psikolojik sorunluları alıyorlar mıydı ya
22 Yorumla
Soran+1 yılTürkiye de hiçbir kritere bakmıyorlar puanın tutsun yeter ayrıca ne alaka iyi öğrenci olmak istemem sorunlu olduğumu mu gösterir
+1 yılPdr okuyorsun ha vay be 😊
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet güzel mi herkes dört sene sonra önü kapanır diyor :/
- +1 yıl
O kadar arastrmadm benim istediğim bir bölümdü ya ondan ilgimi çekti bir an
Soran+1 yılAnladım sen ne okuyorsun ki
- +1 yıl
İşçi sağlığı ve is güvenliği
onlarla bol bol diyalog içinde olmalısın..
02 Yorumla
Soran+1 yılHocaları göremiyorsun diyorlar :/
hiç bişey yapma ders çalış
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl4.00 ortalama yap girersin gözlerine
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım teşekkürler
+1 yılDers çalışmalısın.
00 Yorumla
+1 yılÇok çalışmalısın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Üniversitede arkadaşlarımdan bir adım önde olmak ve hocaların gözüne girmek için neler yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat