Biraz bilgi verir misiniz ne iş yaparlar rahat olur muyum zor mu Vs.
Cevabın nedir?
+1 yılastsubay nedir ki ya :D neden astsubay oluyosun gidip girsene adam gibi hava harp, kara harp okuluna teğmen ol. astsubay nedir ya :D biz kısa dönem askerdik kağıt üzerinde rütbemiz yedek subay adayı yani başka bir deyişle asteğmen görünüyordu. bu rütbe bile ondan yüksek oluyor yani. ne iş yapar dersen hiçbir iş yaptıkları yok oturuyosun orda ego tatmini işte hiçbişey yok :D sana tavsiyem astsubay olma yani gitme 2 senelik astsubay okuluna falan. git adam gibi harp okulu kazan teğmen ol
00 Yorumla
Rahat jandarma veya karacı olabilirsin. denize ve havaya alım yok.
04 Yorumla- +1 yıl
Evet biliyorum kara istiyorum zaten
- +1 yıl
"yapılan seçme sınavlarında başarılı olan ve kendileri ile ön sözleşme imzalanan sözleşmeli astsubay (Bayan) adayları yaklaşık 3 ay süreli Astsubay Temel Askerlik ve Astsubaylık Anlayışı kazandırma eğitimine (yatılı) alınmaktadır." ?
+1 yılAskeriyeye girme bence. Her yer erkek kaynıyo bayanların sayısı oldukça az ve baya iş veriyolar bazılarına. Erkeklerin yaptıklarını yapmak zorunda kalıyosun mülakatlarda şeylerde. Pek bayana göre değil yani ama sen bilirsin yine de bir şey diyemem asker çocuğuyum ben de az çok biliyorum yani zorluklarını...
22 Yorumla- +1 yıl
anlatır mısın zorluklarını? Yakın kişiden duymak istiyorum kulaktan dolma sözler yerine. Ben bilerek istiyorum zaten farkındayım bayanların azınlıkta olduğunun
- +1 yıl
Mülakatlarda baya süründürüyorlar sonradan koşturuyorlar acımıyo komutanlar ceza veriyolar bazen şınav falan
+1 yılBen zamaninda cok ugrastim. Ama. mulakatta elediler beni. Şartlari agir valla. Erkekten farkin kalmiyor. Su an boy sinirlari kac bilmiyorum ama beni oldugumdan 5 cm kisa gosterdiler.
12 Yorumla- +1 yıl
Neden elediler ki illa vardır bir nedeni. Yatılı alıyorlar mi bayanları?
- +1 yıl
Boydan elendim. Daha sonra izledim devamnini. Şinav mekik barfiks boyu yeten cogu kiz da bu turda elendi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
7Cevap
+1 yılBaşvuru zamanları başvurunu yaparsın. Tabi yanılmıyorsam ygsden sonra başlıyor başvurular.
00 YorumlaYasin gercekten 20 ise asbmyo na girmen imkansiz ama onlisans tamamlayarak gire bilirsin
02 YorumlaLise 3 okuyorum bu sene. Yani az kaldı sınava ygs sonucuna göre değil mi?
+1 yılast subay olman biraz zor alımlar çok az başka mesleklere yönel derim
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 820 cevap paylaştı.
+1 yılkızım git bulaşıkları yıka ya
02 Yorumla- +1 yıl
kes * belanı
- +1 yıl
ahhaha ağzında bozuk askerde zorlanmazsın :D
kolay
05 Yorumla- +1 yıl
Nerden biliyorsun?
- +1 yıl
Komik mi * kodumun çocuğu.
- 3 ay
Sen bu kufurle zaten asker olma agzi bozuk Kezban seni erlere cektirirsin sen adamin anasına ne hakla kufur edion edepsiz
+1 yılR. i. p reyiz :D
00 Yorumla
+1 yılolma tavsiye etmem
02 YorumlaNeden peki
- +1 yıl
işleri zor.. çnkü. rahat olacağanı düşünme... arkadaşım yaptı bıraktı...
rahat olursun.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım