evimize çok yakın bir diş hekiminin yanında asistan olarak çalışmak istiyorum. bugun konuştum kabul ettiler. ama hem işe gidip hem sınava hazırlanabilir miyim sizce bu arada hekimin çok fazla hastası olmuyomuş burada boş vakitlerin de ollur konsantre olabilirsen burada da ders çalışabilirsin boş zamanlarında dediler sizce olur mu :)
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılorasını bilemem ama ben diş hekimliği öğrencisiyim yaz için bir diş hekimin yanına gidiyorum çok yoğun nerdeyse hiç oturmuyoruz ve akşam 7ye 8e kadar çalışıyoruz sanmıyorum orada ders çalışabileceğini çünkü diş hekiminin senden beklentileri olacak maaş alacaksın oradan
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@ilkISIK yazamam
+1 yılBence cok iyi fikir denemelisin
25 Yorumla- +1 yıl
Keske benimde boyle bir iate calisma imkanim olsa bende sinava hazirlaniyorim senn gibi :)
- +1 yıl
Pdr yda psikoloji :) sen
+1 yılİnsan daha fazla işi aynı anda yaptığı zaman daha bir zinde oluyor merak etme. En kötüsü yapacağın hiç bir iş olmaması.
39 Yorumla- +1 yıl
Yaparsın merak etme ben kendimden biliyorum. Ama şunu unutma her saatini planlamalısın, düzenli yaşamalısın.
- +1 yıl
Yok ben okurken hem çalıştım, hem aynı anda ehliyet+ 1 kursa daha gidiyordum hepsinde 90 üzeri notum geldi. İnsan beyni öyle durumlarda daha iyi çalışıyor.
- +1 yıl
Hayırlısı olur inşallah. Ama o kadar da sıkma kendini. Hiç bir şey dünyanın sonu değil, bunu yaşadıkça anlıyor insan. Tabi ki para kazanmak da iyidir, öz güven kazanırsın.
- +1 yıl
Umarim istedigin gibi olur :)
- +1 yıl
@Afrodittt1 teşekkür ederim :)
+1 yılAzimle iseyen duvarı deler dostum en iyisini yaparsn yeterki iste
21 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
4Cevap
Hiç zorlanmazsin merak etme bunu meslek lisesinde okuyan herkes yapiyor staj yapip sinava hazirlaniyor ve o işin ağır bir iş olmayacaği da malum
11 Yorumla
+1 yılBu Seni daha çok motive eder, çalışmanın verdiği hırsla derslerine de asılır ve daha başarılı olursun :)
11 YorumlaBen sizin yerinizde olsaydım çalışmazdım. Çünkü üniversite sınavı çok önemli bir sınav. Oturup kendime program oluştururum. Kampüse girerim. Tamamen dikkatimi sınavıma yöneltirim. Bu benim görüşüm. Karar size kalmış :)
10 Yorumla
+1 yılolur neden olmasın inanki kendine her gün adfam akıllı en fazla 3 sat çalışsan bile mutlaka bir şeyler yaparsın
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiraz zor hedefin neresi oraya bağlı üniversiteyi hazırlanmak
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAlırsın oralar kolay
Hangi bölümü kazanmak istediğine bağlı.
12 YorumlaBence olur istemen ve kendine guvenmen yeterli :)
11 Yorumla
+1 yılİyi bir mücadele vermen gerekli
10 Yorumla
+1 yılbence çok zorlanırsın çoook
00 Yorumla
+1 yılBiraz zor gibi
10 YorumlaOlur
10 Yorumla
+1 yılbence baya zor olur
00 Yorumla
+1 yılZorr
00 Yorumla
+1 yılÇok zor bence
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Hem bir işte çalışıp hem üniversite sınavına hazırlanmak?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat