bızım ahstaneden kız paramedic olarak gıttı dırek dırek hangı bolum okunur bılmıyorum ama gecen 4 5 ay once kadro acıldı ve sadece paramedic aldılar kızda gıttı
03 Yorumla
Soran+1 yılparamedic tam olarak ne oluyor
+1 yılBir sürü dalı var hangisine gitmek istediğine bağlı. Genelde doktorlar çalışıyor.
05 Yorumla
Soran+1 yıldelilleri incelemeyi istiyorum o alanda
- +1 yıl
Dexter mı izledin sen hayırdır lskdfsf
Soran+1 yılhahaha yok küçüklük hayalim :)
- +1 yıl
Çalıştığın alana bağlı bebeğim, kan inceleyeceksen doktor ya da biyolog mermi inceleyeceksen balistik bilmem ne, tecavüze uğramış çocuğun ruh sağlığını inceleyeceksen psikiyatr vs alana göre değişir. Dene ve tarafını seç.
- +1 yıl
merhaba :) Patoloji okuyorum...
Eğer hala tercihinde karar vermediysen bölümümü araştırmanı tavsiye ederim.
birçok incelemeler yapıyoruz kanser teşhisi vs.
birde adli tıp pataloji teknikeri ünvanını alıyoruz. adli tıp dediiğin için söylemek istedim
birde eğer miden kaldırabilecekse adli tıpk teknikeri olabilirsin eski adıyla otopsi yardımcılığı. ama delil incelemiyorlar.4 yıllık istiyorsanda sadece bizim üniversitemizde olan 4yıllık Adli Bilimler bölmü var incelemeni muhakkak isterim... inşallah istediğin bölüme yerleşirsin. Her şey gönlünce olsun :)
+1 yılAdli tıpta ne olarak çalışmak? Tıp okursun doktor olarak girersin biyoloji okur biyolog olarak girersin kimya okur kimyager olarak girersin..
14 Yorumla
Soran+1 yıldelilleri incelemeyi istiyorum o alanda
- +1 yıl
Yine değişiyor, çok geniş konuşuyorsun çünkü :) tıp okuyup otopsi üzerinden delil inceleyebilirsin, kimya okuyup kimyasal delilleri inceleyebilirsin gibi gibi.
- +1 yıl
Otopsi okumak için neler yapmamız lazım yani ne bilim bilgi verir misiniz?😅
- +1 yıl
@Gülfidanbiliş123 2 yıllık önlisans programlarında otopsi yardımcılığı yeni adıyla adlı tıp teknikleri bölümünden mezun olmalısın. bu bölümden mezun olunca adli tıp teknikeri ünvanını alıyorsun :)
aynı şekilde patoloji okuyarakda delil inceleyebilirsin. bubölümden de adli tıp pataloji teknikeri oluyorsun.
+1 yılAdli tip uzmani olabilirsin tıp okuyarak ya da savci gibi adli vakalarda yer alan biri olmalisim
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
+1 yıl6 sene tıp okuduktan sonra 4 sene adli tıp uzmanlığı okuman lazım. Fizik, kimya, biyoloji, trafik, morg vb. İhtisas daireleri mevcut. Delilleri incelemek istiyorum diyosan fizik ihtisas şubelerini öneririm, özellikle iz inceleme şubesi. ya da direk Cinayet Büro dedektifi de olabilirsin -tabi o polisliğe giriyo ayrı konu -
10 YorumlaAdli tıp görevlisi veyahut uzmanı olarak çalışmak için tıp fakültesi bitirmeniz şart sonrasında tus’ta adli tıp bölümünü seçebilirsiniz.
00 YorumlaMicrobiyoloji ve kimya bölumler; Forensic Sciences.
00 Yorumla
+1 yılTıp fakültesi diye biliyorum
00 YorumlaTıp okumak gerek sanırım
00 YorumlaOtopsi oku
016 Yorumla
Soran+1 yılişte o bölümü nerde nasıl okucam bilmiyorum
Soran+1 yılbaska üniversitelerde var mı acaba mersin pek düşünmüyordum
Soran+1 yılhahah şakacı seni
Soran+1 yılo nerden cıktı
Soran+1 yıltam olarak yok ama meraklı araştırmacı yapım var insanlardan gizli, bilgiler öğrenme onların yapamadıgını yapma bilmediğini bilme gibi şeylere meraklıyım bir nevi narsist de denebilir belki aslında ajan türü bişey olmak isterdim ama riskli o yüzden bu alana yöneldim
Soran+1 yılBilmiyorum benim ilgim var artik neresi olursa hayirlisi bakalim
- +1 yıl
O bölümle ilgili bir bilginiz varsa nerede, nasıl , taban puanı gibi bilgi verir misiniz?
Ben araştırdım ama fazla bilgi bulamadım - +1 yıl
@Gülfidanbiliş123 tıp kazanıp tus sınavına girip adli tıp seciyorsunuz yani tıp kazanman lazım ilk sonra tıpta tus sınavı var ordan uzmanlık alanını seç otopsi icin mesela adli tıp daha fazla uzmanlık var psikiyatrist cerrah gibi
- +1 yıl
Otopsi yapmak istiyosan ilk tıp kazanıp sonra tıpta olan uzmanlık sınavına girip uzmanlık alanını seçiyosun mesela otopsi için adli tıp bende istiyorum otopsi yapmak umarım sende hayallerine kavuşursun
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer