Gittiğim eczanede 19 yaşında bir çocuk çalışıyo kışın da çalışıyo stajyerlik yapmıyor bence ve sürekli çalışıyor vd majistral ilaç yapıyor üniversite okumadan eczacı nasıl olunur?
Cevabın nedir?
Eczacı olunmaz, kalfa olunur. Eczacı dedğin şey en basidinden doğru düzgün farmakokinetik bilmeden olmaz. O arkadaş eczacı değil, bildiğin tezgahtar bir nevi. (Kimsenin mesleğini aşağılıyormuşum gibi anlaşılmasın, alnının teriyle parasını kazanıyor çocuk)
00 Yorumla
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u +1 yılEczacı kalfası olur belgesı olur ılerıde eczane acamaz ama belgesı olan bırı ıle acabılır
00 Yorumla
o cocuk eczacılık yapmıyor bıldıgın kalfa. burada bı abı var 10 yıldır o eczanede calısıyor butun ılacları hepsını bılıyor ama eczacı degıl
00 Yorumla
+1 yılEczacılar mesleğimizin onurunu ne hale düşürdüler. Majistralleri bile bebeye șebeye bırakıyorlar
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
7Cevap
Eczacı kalfası (Teknikeri) derler onlara. Kendi başına eczane açamaz, eczacının yanında çalışırlar.
00 Yorumla
+1 yılKalfadir o.
Calisirsin sen de istersen.
Ama eczane açma yetkin olmaz Eczacılık Fakültesini okumadan...00 Yorumla
+1 yılüniversite okumuş birinin adına eczacı dükkanı açıp doktorculuk oynayan çok var... müfettiş gelince de o kişiye ait ruhsatı gösterip ben sadece getir göür işine bakarım diyorlar
00 YorumlaÜniv. okumadan eczacı olunmaz, eczacı kalfası olunur. İlaç yapıyor diyorsunuz, ölçülerini öğrendikten sonra sen de yaparsın.
00 YorumlaEczacı olamazsın orada bir eczacı vardır diplomasıyla o da öyle al ver işlerine bakıyordur vasıfsız olarak.
02 Yorumla- +1 yıl
Olabilir bence. Eczacı diploması kiralayarak oluyorlar. Bu da ustalık, çıraklıkla işliyor biraz diye biliyodum ben..
Birisinin diplomasının üzerine çöreklenirsin paran varsa...
00 Yorumlaüniversite okumadan olmaz ama yanında çalışıyodur ilaçları falan öğrenmiştir illa ecz. fakültesi öğrencisi olması gerekmiyo
00 Yorumla
+1 yıl:D hamile kalmadın çocuk doğrulur mu gibi bişe sordun heralde
00 Yorumla
+1 yıleczacı kalfası duymadın mı hiç hayatında
00 YorumlaAyakçı olunabilir aynen
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri