Bilgisayar öğretmeni mühendisliğe geçebiliyor mu? Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
Cevabın nedir?
mezun musun mezunsan mühendisliğe geçiş sınavları var sınava giriyorsun ankarada geçersen 2 sene daha okuyup mühendis oluyorsun ama sınavın çok zor oldugunu söylüyorlar
04 Yorumla- +1 yıl
mezun olduktan sonra sınava girme hakkın var diye biliyorum bu sene temmuz ayındaydı sınav elektrik elektronik ögretmeni arkadaşım girdi sınava sınavı geçersen 2 sene daha okuyup mühendisliğe tamamlıyorsun ama yatay ya da dikey geçiş imkaının var mı bilmiyorum malesef sonuçta sende teknik ögretmensin sınava kolaylıkla girersin
- +1 yıl
Mühendislik tamlamam programına başvuru yapabilecek teknik öğretmenlik programları, Bilgisayar Öğretmenliği, Bilgisayar Sistemleri Öğretmenliği, Bilgisayar ve Kontrol Öğretmenliği, Döküm Öğretmenliği, Elektrik Öğretmenliği, Elektronik Öğretmenliği, Elektronik ve Bilgisayar Öğretmenliği, Elektronik ve Haberleşme Öğretmenliği, Enerji Öğretmenliği, Kalıpçılık Öğretmenliği, Kontrol Öğretmenliği, Makine Öğretmenliği, Makine Resim ve Konstrüksiyonu Öğretmenliği, Mekatronik Öğretmenliği, Metal Öğretmenliği, Mobilya ve Dekorasyon Öğretmenliği, Otomotiv Öğretmenliği, Talaşlı Üretim Öğretmenliği, Tasarım ve Konstrüksiyon Öğretmenliği, Tekstil Öğretmenliği, Tekstil Terbiye Öğretmenliği, Telekomünikasyon Öğretmenliği, Tesisat Öğretmenliği ve Yapı Öğretmenliği'dir. diye geçmekte burada ki açıklamada
https://www.memurlar.net/haber/380155/
Tabiiki mezunsan geçebilirsin sınavla devam ederek. Hoş ben de bilgisayar öğretmeniyim ama; özelde :) Bu mesleğin her zaman önü açık.
13 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
mühendisliğe tamamlama sınavı yapılıyor her sene. o şekilde mezun olabilirsin. yani 2 yıl daha okuyorsun tabi
00 YorumlaGeçemiyor diye biliyorum
00 Yorumla
+1 yılgeçebilir
01 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem