Bu iki meslek arasinda cok kararsizim. Sizce hangisi daha iyi?
Moda tasarim bölümü
Psikoloji bölümü
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben moda tasarımı okuyorum.
Ve aynı senin durumundaydım, ikisi arasında seçim yapmam gerekmişti. Ailem psikoloji okumam için çok ısrar etmişti. Puanım yüzünden değmez yazık edersin gibi şeylerde duydum etrafımdan
Ama sabah uyanınca hangisini ömür boyu severek yapacağım sorusunu kendime herzaman yönelttim ve her şeye rağmen moda tasarımını seçmiştim.
Ki pişmanda değilim, iyiki diyorum.
Severek yaptığım için çok iyi bir portfolyo çıkardım. Ekimde de staj var, heyecanlıyım.
Basarilar dilerim. Benimde Annem psikolji bölümünu sec diyiyor, gercektende ortada kaldim. Cok kararsizim.
teşekkür ederim.
psikolojide çok güzel bir bölüm tabi.
iş bulmakta sıkıntı çekmezsin. parasıda fena değil.
moda tasarımında iyi bir yere gelirsen az çalışıp dünyanın parasını kazanırsın ama iyi yerlere gelmek için gerçekten farklı çiizimlerin ve yanında tanınmış bir modacı olmalı. yoksa bir yerlerde tutunabilmek zor olabilir. Birde dört yıllık oku. İki yıllık da var.
Peki bu bölümde hangi dersler görüyorsunuz?
dikiş teknikleri (her sene daha fazla ince detayına giriyorsun) kalıp hazırlama, aksesuar tasarımı, dijital tasarım (bilgisayardan) çizim, moda üzerine seminer de konuşmak, ürün ile başkalarını etkilemek, portfolya hazırlamak (kendin bir konu üzerine çizimler yapıyorsun sonra sunumunu falan)
seçme derslerde var
tamam. Tessekur ederim :)
MODA tasarımını öneririm arkadaş var iyi diyor parasıda güzel
Cevap
9Cevap
Resim yeteneğin varsa moda tasarım
kendi istediğin tabi ki
Rehberlik daha iyidir..
Psikoloji hep ilgimi çekmiştir
Bu bölümümü okuyorsun?
Hayır ama ilginç bir bölüm olduğunu düşünüyorum
moda tasarımı
daha eğlenceli olur
Tabiki psikoloji
Neden peki?
Psikoloji tabi ki
Moda tasarım
Psikoloji tabiki
Neden?
Önü açık ve maaşı iyi bir meslek. Moda tasarımcısında çizimlerin iyi olsa bile adamın olması lazım zor işler yani onlar.
Hmm. Peki tessekurler:)
Veterinerlik iyi :)
Psikoloji bölümü
psikoloji bölümü
Troll galiba.
Psikoloji
Psikoloji bölümü
Moda kesinlikle
Neden peki?
Psikoloji
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar