+1 yılHarika bir bölümdür, eğer doğal yeteneğin veya sonradan edinilmiş bir yeteneğin varsa psikolojiye dair. Üstüne bir de klinik psikoloji yapabilir ve o sırada açıktan sosyoloji okursun; al sana klinik sosyopsikolog!
14 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel şimdide paralar gelsin o kadar
- +1 yıl
Para hemen her işte gelir. Tek gerekense senin başarılı olabilmendir. Başarılı olamadığın sürece para gelmez. O yüzden parayı değil, başarıyı düşün. Örneğin su ürünleri bölümünü pek kimse tercih etmez ama kadının birini geçen yıl tv'de gördüm, o bölümü okuyup balık çiftliği açmış. Hiçbir şeyden kazanmasa bile havyardan köşeyi döner. işte bazı meslekler, kişilerin ona gönül vermesini şart koşar. Sen de psikoloji okuyup bu mesleğe gönül verebileceksen (ki bu böyle bir meslek) o zaman devam et.
- +1 yıl
Çok güzel söylediniz
- +1 yıl
Anlayan akıl ve yürek daha güzeldi. ;)
+1 yılİnsanların git gide anormalleştiğine düşününce her zaman kabul gören bir meslek olduğu aşikar ayrıca geleceği olan bir meslek ancak bölüm olarak bilgim yok. severek okuduktan sonra bütün bölümler güzeldir.
00 Yorumla
son zamanların en popüler bölümüdür psikoloji, milletin ağzına sakız oldu o yüzden yazmayacağım :) böyle hastalıklı bir topluma bu kadar psikolog yeter sanırım
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Psikolog olmak isteyenlerin; Üst düzeyde sözel yeteneğe sahip, Sosyal bilimlere, özellikle psikolojiye ilgili ve bu konuda başarılı, İnsanlarla iletişimde bulunmaktan ve onlara yardım etmekten hoşlanan, Başkalarının duygu ve düşüncelerini anlayabilen, Başkalarını etkileyebilen, Kendisi ile barışık, sabırlı, hoşgörülü ve sorumluluk sahibi kimseler olmaları gerekir. mezun oldum zekai tahir burak kadn doğum...
10 Yorumlapsikolojinin merak edilecek yanı yok hastaneden başka muayene açmaları için gerekli diploma almaları gerekiyormuş.. muayene açmayı üdşünüyorsan çok zor valla.. benden söylemesi zengin olman lazım..
09 Yorumla- +1 yıl
Öyle diyosunuzda günümyüzde hangi iyi meslek kaldı
- +1 yıl
Ben miyim ama
- +1 yıl
elbet değilsin ama sana tavsiyem okuma ya kocaya git bak evde kalma ihtimalin var.. ben 23 yaşındayım mesela okumaktan çürüdüm ve bir tane kız arkadaşım olmadı okul hayatımda sosyallik sıfır zaten mühendisliklerde ben elektronik müh. okuduğum için acısını çok çektim.. kız arkadaşım olsun çevre mühendisliği okumaya razı olurum..
- +1 yıl
Ben tmgiyim
- +1 yıl
tm ciler sayısaldan tutturabilir ki artık istediğin bölümden yazabiliyorsun.. ben mesela İstanbul iktisat bölümünü kazandım gitmedim ve kafamı vuruyorum.. şimdi özel okuldayım ve paralar gidiyor saçlarım döküldü mesela şimdi loreal elseve aldım arginine etkili krem ve sprey yanında cabası
- +1 yıl
Biliyorum sayisaldanda girebileceğini ama tk için biyoloji kimya fizik yapabilmek hemde 1 senede saten matim o kadar iyi degil
- +1 yıl
inan bana hepsi ezber ya ezberin yoksa hiçbirini yapamıyorsun.. ben edebiyatı ezberleyebildim ama fizik kimya ve biyoloji işkence tabi ya... kardeşim sana tavsiyem devlet okulu oku özeller bombok ve paranın hakkını vermiyorlar ya da sen veremiyorsun.. okulu en sonunda bırakıp azerbaycana gidecem zaten orada çalışırım sorun olmaz.. deli raporu ile askerlikten muaf olacam ve devlet kurumlarında çalışamayacam zaten.. özel sektör istiyorum..
- +1 yıl
Hakkmizda ne hayırlısı ise o olsun
psikoloji bölümü bir meslek değildir psikolog'luk bir meslektir. Psikoloji bölünmü ise güzel bölümdür fakat son dönemde 1 yıllık yüksek lisans şartı getirildiği için yüksek lisans yapıp psiikolog unvanı alınabiliyor ancak
11 Yorumla- +1 yıl
Kusura bakmayın yanlış yazmisim
Kendini geliştirdiğin sürece çok iyi. Yok eğer ben kendimi geliştirmek istemiyorum sadece okuyup bir işe girmek istiyorum düzenli maaşım olsun kariyer felan umrumda değil diyosan PDR oku.
07 Yorumla- +1 yıl
Üniversitedeki dersleri zevklimi
- +1 yıl
Ingilizceyi. neredeyse bütün mesleklerde ıstiyorlar saolun cevabınız için
- +1 yıl
Daha kazanmadim bu yıl için düşünüyorum
- +1 yıl
Mecbur çalışacagiz benim aklımda birer iç mimarlık var orada ışte tanınmamış lazım diyorlar biz yeni üniversite okuyanlar yapacak böyle
pişman olmayacağın bir bölüm. kazanırsan git kesin git.
00 Yorumla
+1 yılGüzel bölüm rahattırda
01 Yorumla- +1 yıl
:) rahatsız güzeldir
sacma
diyorum ben^^01 Yorumla- +1 yıl
Neden ki
İyidir
02 Yorumla- +1 yıl
Tek bu nu
- +1 yıl
Tek bu mu
çok iyi bir bölüm...
05 Yorumla- +1 yıl
Bazı ınsanlar sonu iyi değil diyorlar ne demek ıstiyorlar acaba
- +1 yıl
şunu sölim...
doktorluk mesleği içinde en fazla intihar edenler psikologlar...
kolay değil insanların derdini dinlemek...
papazlara günah çıkarır gibi bütün dertlerini psikologlarla paylaşıyor insanlar...
kalbi taş olmadığı için etkileniyor gün geliyor...
dertler derya psikolog deniz dert denizinde boğuluyor... - +1 yıl
Anladım teşekkürler her mesleğin zor yanı vardır tabii
iyidir iyi :)
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne