arkadadaşlar ınançlarımdan dolayı kapandım okulm bıttıkten sonra.düz lise mezunuyum ileri düzeyde ingilizceye sahibim boy kilo açısındanda problem yok ama kapalı olmam basvuru yapmamda bı engel olarak cıkıyo karsıma bı turlu cesaret edemıorum
Cevabın nedir?
bence olmalı.. gerçekten gezmeyi ve keşfetmeyi seven, ingilizcesi hatta rusçası bile olab bir insanım, ünv mezunuyum ve bir dönem yurtdışında da erasmusla bulundum, bisiklet de sürerim, tenis de oynarım, taekwondo da yaparım, namazımı da kılarım. hiçbir etkinliğime engel olmadı başörtüm ve hiçbir zaman da olmamalı. kimse aynı fikirde olmayabilir ama özgürlük herkes için olmalı, saygı çerçevesinde olunca engel kalmaz. var mı oldu mu? bilen varsa ben de ilgileniyorum. ve bence kesinlikle çokta güzel olur. hoşgörü iyidir..
240 Yorumla
+1 yılhttps://666kb.com/i/cbf11plo46ftezvcc.jpg
resimde görüldügü gibi00 Yorumla
işte ben de bunu anlamıyorum.her ne kadar artık havayolu taşımacılığının yaygınlaşmasıyla artık hosteslerde aranan fiziki şartlar yumuşatıldıysa da sonuçta orda firmanın yüzünü temsil ediyorsun.biliyorum hosteslerde bana kızacak biz sadece o muyuz diyecekler ama fiziğiyle,yüzüyle bir nevi tanıtım mankenlerine benzerler hostesler tek amaçları bu olmasa da.sen şimdi inançların gereği başını örteceksin ama yüz ve fizik güzelliğinin de yeterli olduğunu söyleyerek hostes olmak istediğini söylüyorsun.çelişkiyi gören?
10 Yorumla
bence cesaretini kırma ve hedefine doğru yürü.kendinden emin ve kararlı ol.
bekli THY tarihinde ilk sen olursun. çok sık uçuyorum.
belki bir süre sonra gökyüzünde karşılaşırız.
görüşlerimiz farklı olsada birgün seninle aynı uçakta olmak bana ayrı bir keyif verecek.
yasaklara aşırı derecede karşıyım.103 Yorumla
Soran+1 yılsiz hostesmısınız?
Soran+1 yılanladım iyi uçuslar siiznle aynı uckta karsılaşmak umıdıyle :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
20Cevap
+1 yılsen yap basvurunu ama ögle direk liseyi bitirmekle oluyormu bende oluyum bari ama ben devam okuyorum bile bu okul bitsin ögle zaten 3 sene var
ingilizcede B2 karnem var13 Yorumla
Soran+1 yılherhangi bi liseden mezun olmanın yeterli oldugunu bılıyorum
- +1 yıl
ben economy lisesini bitirdim
- +1 yıl
Hayır yeterli değil üniversite bitirmen lazım
+1 yılneden olmasin gayette güzel olur.sen denemekten vazgecme
50 Yorumlaolmasın be ablacım ya. turbanlı hostes olmasın bırakın o işi baskaları yapsın. hiç hoş değil. ben oyle bı goruntu gormek ıstemem. esarp takıcagına kep tak nolcak. yok ya ı ıı
42 Yorumla- +1 yıl
Senin gibiler yuzunden insanlar hayallerindemi vazgececek bir bitmedi ayrimciligi dusunen sigir kafalariniz.
yer hostesi olarak görev yapabilirsin ama üniversite mezunu olman artı sağlar ayrıca kapalı olarak çalışabileceğin yabancı şirketler de mevcut
31 YorumlaMalasia airlinesdeki hostesler ortuluduler..Turkiyede kilerde hic gormedim..
12 Yorumla- +1 yıl
Malaysia Airlines'te hostesler dünyanın hic bir yerinde kapalı değildir, aksina acık ve kısa saclıdırlar, hepsi üniversite mezunları arasından seçilmiştir.
Kapalı hostes sadece ortadoğu ülke uçaklarında vardır, bunlarda da kendi vatandaşları olman öncelik taşır . Türk hava yolları henüz bu uygulamaya geçmedi, geçeceğini de bekleme, özel havayollarında biliyorsun zaten yok. Olsa da ünv mezunlarını birçok konuda ( birkaç yabancı dil gibi) aşman gerek. Bu , mantıklı bir çözüm görünmüyor.
+1 yılolur niye olmasın var başka havayollarında yani demem o ki sivil havacılık kurallarına aykırı bir durum olsa onlar yapamaz.
20 Yorumla
+1 yılBeni takip edebillirmisin bu konu hakkında naptm bn senn gibi hostes olmak istiyorum da naptın şimdi 😕😕
10 Yorumlabence daha iyi işlerde çalışabilirsin yabancı dilinde var
10 Yorumlabaşka iş düşün ama yerinde olsam hostesliği terçih ederim
10 Yorumlaben hostestim. türbanlı olduğun sürece mümkünatı yok olamazsın
00 Yorumla
+1 yılinançlarımdan dolayı kapandım dion açık saçlılar inançsızmı pardonda?
00 Yorumla
+1 yılbence arkasını bırakma sonuçta bu uçaklar mekke medine seferleri müslüman ülkelere de seferler yapıyor ve değerlendirilebilir önemli olan kararlılığın ve onlara kabul ettirmen
00 Yorumla
+1 yılbnce engelll boy kılo fızık sen fızıgın on planda olmasın dıye kapanmıssın sonra fızık on planda olması ıstenen bı meslek ıstıyosun sacmaaa o zamn acıl
00 YorumlaEngel olur tercih yapacaksın yada iran havayolu şirketlerinde falan =))
00 Yorumla
+1 yılolur tabiki neden olmasın pantolunu dar giyersen olmaz
00 Yorumla
+1 yılacil öğrenmem lazım mülakatlara katıldın mı? sonucunda nasıl bir tutumla karşılaştın? acil bilgi verebilirsen sevinirim.
00 Yorumla
+1 yılemirates ve mısır hava yollarında var
11 YorumlaOlur bence niye olmasın ki..
20 Yorumlasenin gibi bir eşim olsun isterdim.
10 Yorumlasen dene olmazsa olmaz demektir
10 Yorumla
+1 yılPeki şu an hostes oldunuz mu?
00 Yorumla
+1 yılO kadr ucaga bindim turbanli gormedim
00 Yorumla
+1 yılTürkiyede zor bir olay
10 YorumlaŞevkini kırmak gibi olmasın ama almazlar.
00 Yorumlathy işe aldı bir bayanı
12 Yorumla
+1 yılBence engel değil. Başvurmalısın
00 Yorumlaolur neden olmasın
20 Yorumlaüüüüf üf...
10 Yorumla
+1 yıltek çaren bu iş mi ?
05 Yorumla
Soran+1 yılüniverste işine bulaşmak ıstemıyorum bıan önce para kazanmam gerek
- +1 yıl
işkurun kursları oluyor onları takip et.
Soran+1 yılbu işe bulaşma diyon yani
- +1 yıl
Hostes olmak için muhtemelen başının açık olmasını isteyeceklerdir Başka fırsatların varken değerlendir en kötü ihtimalle buraya bulaş
Soran+1 yılpeki
+1 yılOldun mu?
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası