Cevabın nedir?

Hukuk bölümünde üniversitenin çok önemli olduğunu düşüyorum ben. Tabii asıl iş kişide bitiyor, kendini ne kadar geliştirip, donanım kazandığın çok önemli.
Fakat bu sözlerimi teselli olarak düşünme. Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi, eğitim açısından oldukça iyi.
Hemen sana Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi hakkında bilgi vereyim.Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi
Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi, sitesindeki açıklamada dinamik yapısı ve Türkiye de en hızlı gelişen Hukuk Fakültesi olmaktan gurur duyduğunu belirtiyor. Fakülte, teorik ve pratik çalışmaları birlikte sunarak, öğrencilerimizin problem çözme becerileri ve bunu sağlayacak bilgi altyapısı ile donatılması amaçlıyor. Fakültede 49 Akademik Personel ile öğrenci işleri, kütüphane ve diğer yardımcı hizmetlerde görevli 7 İdari Personel bulunuyor. Her yıl yaklaşık 300 öğrenci kabul ediliyor.
-Vizyonu ise şu şekilde; ulusal ve uluslararası düzeyde yarışan, ulusal kimliğini küresel değerlerle bağdaştırabilen, kendisini sürekli geliştirebilen, hukuk bilgisine hakim, çevreye, topluma ve etik değerlere saygılı, yaratıcı, girişimci ve lider özelliklere sahip, çağdaş mezunlar yetiştirmek. Hukuk bilimine yönelik olarak ulusal ve uluslararası düzeyde katkıda bulunacak araştırmaları yapmak, bu araştırmaları yapacak kadroları yaratmak, desteklemek, gerekli altyapıyı oluşturmak ve sürdürmek.
-Misyonu ise şöyle; çağdaş bir eğitim ve araştırma merkezi olarak ulusal ve uluslararası düzeyde bilimsel gelişmelere katkıda bulunma hedefi çerçevesinde AB ile bütünleşme sürecindeki ülkemizin adalet mekanizmasının sağlıklı bir şekilde islemesini sağlamak üzere ihtiyaç duyulan elemanları yetiştirmek. Dünyada kabul gören temel hukuk eğitimi ilkeleri çerçevesinde eğitimin sadece fakültedeki öğrenim süresi ile sınırlı kalmadığı, öğrencilerin seçmiş oldukları alanlarda uzmanlaşmaya dayalı ve dünyadaki tüm gelişmeleri takip ederek, kendi bünyesinde uyarlayan ve bu çerçevede sürekli gelişim gösteren uluslararası alanda saygınlık ve kabul gören bilimsel çalışmaların yayınlanmasını teşvik etmek.
Anlayacağın gelişim odaklı, idealist hukukçular yetiştirilmek için büyük çaba sarfediliyor Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde. Okulunu başarılı bir şekilde bitirmeye bak.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen eğitim fakültesindeyim hukukla çok yakın. Öncelikle Umuttepedesin... Merkezde kalırsan yollar biraz sıkıntı. Ben de Ege istiyodum geçen sene ama kocaeli geldi. Vakit geçirdikçe seviyosun. Hocaları genelde iyi. Geçme notu 65. Hukukta biraz zor :(
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKocaeli küçük şirin güzel bir yer bence git oku derim ama bölümün ağır biraz allah kolaylık versin
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim 😊
+1 yılhukuk tıp kazanmak eskden marıfettı şimdi osrsan tıp hukuk kaznanılıyo aç gezen avukat çok :)
010 Yorumla
Soran+1 yılÜzdün şu an
- +1 yıl
üzül diye soylemıyorum doğrusu bu hukuk okudum bıttı ile iş bıtmyo eskısı gbı değil artık hukuk tıp okumak
Soran+1 yılDogru söylediğin valla avukat olmak istemiyorum bu arada savcı olmak istiyorum
- +1 yıl
inş olursun şunu aklından çıkarma önmli hangı mesleği yaptığın değil yaptığın mesleğin en iyisi olmak senı zırveye ve başarıya götürürü bu lağamcılık la alakalı bır meselk de olsa değişmez bak mesela ben zirvedeyım elmas ile ödeme yapılıyor bana :)))))
Soran+1 yılİnşallah ya
- +1 yıl
savcı oluncada öldürüyolar haberın olsun :)
Soran+1 yılArtık napalım ölürüz 😂
- +1 yıl
işde böyle de canımı ye :))
Soran+1 yılHahah 😂
Bana kalirsa hukuk sayısı oyle cok arttı ki İstanbul Ankara haric fıs
015 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya tüh
- +1 yıl
bana kalırsa komplesı tırs :)
- +1 yıl
onbınlerce hukuk okuyan var elbettekı bunlrın içlerinden zekası ıyı olan ile kaderi sağlam olanlar sıyrılcak bunlar snaıyokı hukuk bıtırdık artık iş bıttı yok oyle beleş iş çoğu seyyar satıcılık bıle yapıcak :)
Soran+1 yılHayır aslında sıralaması iyi ama duyulmadık bir lise çevrem de yok
- +1 yıl
aynen şimdi herkes kaznıyo hanı çok çok gerızekalı değilsen mutlaka gırebılyosun 30 bın lerdekı adam bıle hukuk kazanmış ise düşün bir yılda sadece 500 bın hukuk mezunu veryo demektr :))) hukuk bıtırpde aylak aylak gezenkler bılıyorum
Soran+1 yılZaten 30 bine girdiysen hukuk tercih yapmamalısın tabi dışarda kalır
- +1 yıl
maden muhendisi bir arkdaşım vardı oda müfettiş oldu :)
- +1 yıl
Soran+1 yılKazanır kazanamaz demiyorum 30 binin önünde bir sürü rakibi var gittiği ünvde iyi ünv değildir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
16Cevap
Aaa benim okulum, kou iyidir hoştur, dağın tepesindedir. Rahat bir okul devam zorunluluğu yok en azından benim zamanımda öyle idi, sonra genç bakışta rahmetli bir arkadaş bu okulda kimse devamsizliga bakmıyor deme gafletinde bulundu. Sonra okulu falan bıraktı.
00 Yorumla
+1 yılHoca varsa iyidir, yoksa derslere asistanlar ya da şöfor veya hademeler girer bişey ogreneemedenn çıkar gidersin
00 Yorumlaiyidir gel hele gel gel
umuttepenin güzel havası seni bekler00 YorumlaSakaryalıyım ama kocaeli üniversitesi güzeldir kafanı takma güzel yeri kazanmışsın
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim eğitimi nasıl bilgin var mı
Orada son sınıf bir arkadaş var hiç memnun olmadığını söylüyordu.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYarağı yedin orayı 6-7 yıldan evvel bitirmen zor çünkü geçme notu 65
05 Yorumla
Soran+1 yılYandık desene 😂
Cevap sahibi+1 yılsence mühendislik mi daha iyi hukuk mu :D
Soran+1 yılBana göre hukuk
Cevap sahibi+1 yılSebeb
Soran+1 yılAslında fark yok ama tercih etmemden de anlarsın
9 ayUmuttepe gayet hareketli ve ortamı güzel bir kampüs. Fena değil ortalama üstü diyebilirim
00 YorumlaBence on numara. Ben de Kou de okudum. Kampus orman icinde ve harika. Tavsiye edilir
00 Yorumla
+1 yılhukuk kazanmışsın bide yer beğenmiyon benim gibi 233.000. ci olanlar ne yapsın :D
00 Yorumlagayet güzel bir yerde gayet güzel bir üniversite
01 Yorumla
Soran+1 yılHiç duymadığım için öylesine yazmıştım ama tuttu şimdi tereddütlerim var eğitimi nasıl acaba bilgin var mı
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 663 cevap paylaştı.
+1 yılNe alaka mk şimdi mi kazandın
10 Yorumla
+1 yılHukuk bölümü için okul fark etmez tebrik ederim.
10 Yorumla
+1 yılBilmiyorum hiç konuşmadık
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılbir eskişehir ya da İzmir değil
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya 😔
Gelirsen gezdiririm sana :)
00 Yorumla
+1 yılBuralar çok güzel gel sen 😁
00 Yorumla
+1 yılGuzel Guzel tebrik ederim
00 Yorumla
+1 yılİyi olur umarım
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah