Bemka Kariyere bu ikinci gidişim. İlk gidişimde Bilgisayar Kursuna gittim. Sıfır bilgiyle gitmiştim, tabiki kurs bittiğinde eksiklerim vardı. Sağolsunlar ikinci kez tekrar hakkı verdiler ve hiç bir ücret almadılar. En son bu yıl pandemiden sonra muhasebe netsis kursuna yazıldım. Hocam mükemmeldi. Netsisi yalayıp yutturdu bize. Şundan söylüyorum görümcem Alsancak ta bir yere gitmişti. Kızcağızı canından bezdirmişler.1 ay olmadan bıraktı. Geldi o da Karşıyaka Bemka ya yazıldı. Dünya varmış diyor. Kısacası taksitini ödedikten sonra bence İzmir de gidilecek tek kurs. Ha kursa yazılmış, ödemesini yapmamış arkadaşlar avukata gittiyse dönüp kendilerine baksın derim. Bence işdesteği, tekrar hakkı bunlar bugün heryerde bulunur şeyler değil. Ama en önemlisi kızlar bu iş öğretmende bitiyor.
13 Yorumla- +1 yıl
Merhaba bende bu kursa gitmeyi düşünüyorum. Ne kadar ödediniz.
En İyi Cevaplar
Arkadaşlar bemka kariyere kayıt yapıp sözleşme yaptım. Hiç bir Eğitimine katılmadım. Daha sonra Başıma gelen olaylardan dolayı maddi problemler yaşadığımı ve şehir değiştireceğimi söylememe rağmen sözleşmemi bana vermeyeceklerini ve mahkemeye vereceklerini söylediler. Şu anda icra mahkemesine verilmişim ve hiç bir şekilde iptal etmeyeceklerini Söylüyorlar. Maddi sıkıntılarımı belirtmeme rağmen benden Katılmadığım eğitim ücretini istiyorlar. Avukat ile konuştum düşük ihtimal de olsa sözleşmede yazan yüzde 20-40 Arasında ücreti alabileceğini ögrendim. Bunlar bu kadar para için bunu yapıyorsa gelecek anlamında kayıt olurken bir daha düşünün derim.
01 Yorumla- +1 yıl
Merhaba daha önce bende buna benzer bir olay yaşadım bemka ile kaydımı yaptırdıktan sonra şehir dışına çıkmam gerekti. aradım gelip dilekçe yazmanız gerekiyor dediler ve dilekçemi yazdıktan bir hafta sonra arayıp kaydınız iptal edilmiştir gelip senedinizi vs alabilirsin dediler aldım da sizin neden bu kadar sorun olmuş ki acaba?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
+1 yıladamlar sana garanti vermez senin kendini pazarlayabilme imkanına bakar o işler
00 YorumlaBende bemka kariyere gitmek istiyorum fiyat bilgisi alabilir miyim ayrıca kaç ay sürüyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGidiyom ben açıkta kalmadım
21 Yorumla
Soran+1 yılpeki ne mezunusun ve nerede işe başladın?
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,4b cevap paylaştı. olmuştur
10 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar