Bölümüm sözel fakat tercihe işletme de yazmak istiyorum. 2 yıldır matematik görmedim. Sizce yapabilir miyim?
Cevabın nedir?
+1 yılsoruna güzel cevaplar gelirse banada faydalı olcaktır bende sözelciyim tarih vsvs basit geliyor 3 4 almam hiç zor deyil ack lise okuyorum sözelde iyim matematik yapamıyorum fakat bende isletme istiyorum ünüversitede acıktan insan kaynakları elemanı olmak istiyorum taseron insan kaynakları elemanı ünüversitede sözelmi matematik agırlıklımı bilmiyorum ama bu açtın sorunu takip etcem
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki
çok rahat okursun emin ol ama okumanı tavsiye etmem
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılYa isteyen is bulur bence. Bazilari is beğenmiyor bazilari kisilik özellikleri yuzunden kaybediyor
işletmede matematiğe çok gerek olmaz diye biliyorum bir muhasebe dersinde lazım olur sanırım yanlış bilgilendirmek de istemiyorum
11 Yorumla
+1 yıllys'yi yapamazsın yani kendi kendine tamamlamadığın sürece çok zor.
01 Yorumla
Soran+1 yılAçıktan düşünüyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
1Cevap
+1 yılben sözel bölümü öğrencisiyim çalıştım ve oldu işletme iktisat oluyor isteyin yeter ki olur :)
14 Yorumla
Soran+1 yılCok mu zor peki
- +1 yıl
tatlım isletme bölümü misal ben taseronluk istiyorum bunun için isletme bölümünde ne gibi dersler var matematik agırlıklımı yoksa sözelmi tarih cografya vs gibi atıyorum matematik agırlıklı ise bastan bırakırım matematik yapamıyorum ya
+1 yılTM sınavına girip işletme okuyabilecek sıralama ve puana sahipsen okursun.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılokuyabılırsın
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Yks de ne yapmak gerek sözelden işletme okumak için
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapamazsın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi