2 yıllık arkadaşlar bu bölümler ve özelde okuyacağım.
Sizce hangisi belirtir misiniz;? Sanırım Anestezi biraz zormuş?
Sizce hangisi belirtir misiniz;? Sanırım Anestezi biraz zormuş?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer is hayatında fizyoterapi seni daha çok yorar is imkanı anestezi ye göre zordur anestezi seç paradi da iyi olur ataması kolay olur
ya öyle mi sizce.. ben de kaldım ikisi arasında anestezi daha zevkli gibi geliyor ama.
Tabi anestezi daha iyi zevkli ortamı iyidir el üstünde tutulur hastanelerde is kolay kazanç iyidir çok kolay iş bulursun
affınıza sığınarak soruyorum acaba nerden biliyorsunuz?
Saglik Bakanlığında çalışıyorum hastane ortamlarını biliyorum sıkça hastane ziyaretleri gerceklestiriyoruz yeterince bilgi alıyoruz başhekim'lerden yoneticilerden
teşekkür ederim tekrardan
son bir şey. özelde Başkent Üni mi Turgut Özal mı?
Başkent uni. Köklü bir uni. Oradan tanıdığım mezunları var gayet başarılı olduğunu söylüyorlardı. Başkent uni. Iyidir
merhaba başkent üni anestezi kazandım tam burslu
Oo süper hayırlı olsun senin için çok ii oldu doğru tercih yaptın başarılar.
Anestezi bence bizim okulda ikiside var. Sürekli ordayım ben 12 yıldır erciyes üni halil bayraktar shmyo
Az once aynisoruyu sormusum ya benimde sorunum bu ama ben hemsireyim onceligim var ve fizyoterapi istiyorum bilemedin kararsizim
Tabiki de fizyoterapi. anestezi artık eskisi kadar rövanşta değil bir ara açık çıktı şimdi az aliyorlar
Cevap
5Cevap
pamamedik oku ozelde okuacaksan bile.. araştır bak ucuz ve guzel meslek.. ARAŞTIR..
paramedik bilmiyorum ya hiç araştırmadım
Wfizyoterapiyi dort yilliga tamamladinmi 6-10 bin maaslari var tabi tecrubeli olman gerekkk
4yıla tamamlamicam.
Okumayi sevmiyorsun galiba peki ne sececeksin ygs 2 puanin kac
350 puanım:)
Hangi tur lusesin direkt gecismi yapcan sml misin
sml Değilim Anadolu Lisesiyim bu sene diğer liselilere de kontenjan açıldı gerçi devlete giremesem bile özele yazicam:)
Tam ucretlimi yazcaksin :) yazik olur o puana ya :)))) devlet yaz derim is bulurkende diplomaya bakiyorlar :)
devlet yazicam anestezi ftr yanında ağız diş sağlığı odyometri de yazicam devlet. özelde de %50 filan anestezi ftr puanım tutuyo ama sml lilerle dolarsa diye %25 i de yazicam
Yo canim artik sml ler dolduramaz %25 yazmana gerek yok cunku artik diger tur liselere yeni kontenjan acildi :))) sml lere iyi oldu ohh :)) gecis haklari azaldi sen rahatlikla devlete girersn o puanla merak etme :) %75 e de girersin yaz
yani devlet olsun ağız ve diş sağlığı da olur puanım da tutuyo:) Ayrıca ankaradayım Başkent hariç diğer özellerde ara burslar hiç yok:(
siz ilgili misiniz?
Hyr ama ben senin yerinde olsam eger boyun 160 dan uzunsa acil tip teknikerligi yazardim
nedenki?
Atama puanlari daha dusuk 66 72 falan devlette 3 gun calusma yok 1 gun is ozelde birgun is bir gun tatil benim boyum 154 maalesef :( yazamicam acil tip teknikerliginde alimlar daha fazla anestezide atamalar zorkasti acil tip teknikerligi maaslari ozelde 2500 devlette 3500 e kadar variyor anestezi atanmasi zorlasti ve ozelde 1200 falan yani bir hamburgeciye girip calismak gibi maasi var :( birde anestezide novet derdi var ha birde anestezi calisma saatlwei belli degil doktpr saan yogun bakim var diip cagittirqblr sonra gece yqda gundz yani calisma saatleri belli degil lisans bolum tercih et ya da hemsirelik falan
Anestezide oyle bir seans ta 1200 almiyorsun yukarida bir arkadas demis ama maalesef aylik maas bunlar ama 1000 ilk calisiyorsan verirler ozelde
doğrudur da att de istemiyorum ya :|
Ya birsey sorcam nette arastirdimda ameliyatgane hozmetleri teknikerligi is imkanlari bol diyor sence bu meslek basil yazmalimiyim?
benim bir fikrim yok ama bir tanıdığım amele işi yapıyor, çoğu bırakıyor demişti.. doğru yanlış bilemem ama google a yazan mutlaka olmuştur :)
Ya peki birsey daha sorcam canim fizyoterapimi iyidr agiz ve dis sagligimi
arasında kaldığım sorulardan bir tanesi :D
tamamen kişisel bir tercih olarak fizyoterapi diyorum :)
arkadaşım fizyoterapide okuyor ağız ve diş sağlığından yatay geçiş yapanlar oldu biraz uğraştırıcı mumlarla filan diş yapıyorsun dedi.
fakat ben Ankara devlette belki gelir diye ağız diş sağlığını da yazdım :)
Pcanim hatta benim tanidgm bir kisi ilkokul mevzunu bu bolumun kursuna gtti bu isi yapiyor
evet belge alınıp yapabiliyorlar. tıbbı sekreterlik de öyle :)
Anestezi sec. aksama kadar yatiyorlar ☺
harbi mi :D
ya iş bulabilmek önemli tembel bir insan değilimdir çalışırım:)
Valla bak bizzat sahidim , hastayi uyusturuyorlar bir o yani 😄😄😄
hastanede mi çalışıyorsunuz :D
Yok annem calisiyor 😄
teşekkür ederim :)
Asil ben tesekkur ederim 😊
Hahaha arkadas anestezi hasta icin yatiyorlar demek istedi galiba :D canim anesteziciler cok yogun olur calisma saatleri belli degildir :)
yaaa kimin nedediği belli değil :D benim hemşire arkadaşım var anestezideki arkadaşlarım rahat deddi
Arti birde anestezicilerin nobetleri var gece bile calisiyorsun saatleri belli degel yani
affınıza sığınarak nerden biliyorsunuz 🙈
Canisi her isin zorlugu vardir. ben yaptiklari isi soylemistim bildigim kadariyla @qislarsoruyoy 😊
Abimin arkadasi calisiyor ondan biliyorum haydarpasa numunede
Hmm dogrudur siz daha iyi biljrsiniz 😊😊 @qislarsoruyoy
anestezi seçicem galiba:(
Anestezi daha güzel..
neden?
Fizyoterapi tabi
neden tabi?
Maaşı on numara
4 yıllıkların öyle :)
Fizyoterapi.
fizyo
neden?