Ben hukuk okumayı düşünüyorum fakat çevremden gelen tepkiler sen kafayı mı yedin gidilir mi o bölüme 20 li yaşlarda kel mi kalmak istiyorsun hayatın okumayla geçecek pişman olacaksın vb. Fikir verirseniz çok sevinirim. Özellikle hukuk okuyan varsa...
Cevabın nedir?
+1 yılfbjhfasdj hocam o saç dökme muhabbeti doğru sanırım ya kadir has üni. 1. sınıf bitti ve saçlarım acayip dökülüyor şu an . sınavlarda, özellikle final dönemi acayip karamsar oluyorsun, hocanın soracağı tek bir soru için onlarca sayfaya çalışman gerekiyor. ha çalışırsan sıkıntı değil geçersin ama üni ortamı, arkadaşlarla takılayım derken dersleri boşlarsan okul uzar da uzar.
00 Yorumla
+1 yılHukuk cok agır bı bolumdur ama eger kendınde o kapasıteyı goruyosan bence kımseyı umursama cunku mutlu sonla bıtıyo yanı sen hıc sureklı ısınden sıkayet eden bı savcı bı hakım veya avukat duydunmu?
00 Yorumla
Hukuk Fakültesi ders yükü en ağır olan fakültelerden biridir. Yüksek kariyer hedefin varsa çok çalışman gerekecek zaman zaman sosyal hayatından fedakarlık yapman gerekecek ama garanti veriyorum sonunda yaptığın her şeye değecek. Benim tavsiyem Hukuk için gerekli kişiliğe sahipsen hiç düşünmeden tercih etmelisin :D
00 Yorumla
ah keşke benimde puanim yetse fakültenin altini üstüne getirirdim en iyi dünyayi fethederdim gel gelelimki vasat bir ögrenciyim. oku bence sen severek yaparsan hayiflanmadan niye kel kalasin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
7Cevap
hayalin bu yöndeyse çevrene kulaklarını tıkayacaksın mutlu olacağına inanıyorsan sonuçlarını göze alabiliyorsan yap gitsin insanlar konuşur ne zaman sustular ki bu senin geleceğin senin hayatın kimseyi de ilgilendirmez inanıyorsan yap gitsin
00 Yorumlaözel sormussun nedeni nedir. neyin pişmanlıgı anlamadım. dersler zordur evet. bir cok dersten cakmışlıgım vardır gelecege yönelikte cok sertifika almam gerekiyor ama seçtim...
00 YorumlaSacmalama kardeşim ya tıpcilar napsin o zaman allahın izniyle tercihleri yaptım bu sene hukuka giriyorum
10 Yorumlahukuğa puanın tutuyosa gir çevrendekiler seni çekemeyenler sanırım
12 Yorumla
+1 yılYok ya kimsenin seni yildirmasina izin verme. Okumak istiyorsan keyifli bile gelir
00 YorumlaNeden okunmasın? Ayrıca her hukuk okuyan kel mi kalıyormuş, abes bir düşünce..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 2. Sinifa gectim hicte soylendigi gibi degil gayet eglenceli bence dersler anayasa biraz zor ama medeni roma filan güzel bnce
00 Yorumla
+1 yılBakma onlara baskalarinin dusuncelerine onem verip yasarsan mutsuz ve sevmedigin bir meslekte çürütür gidersin kendini
00 Yorumla
+1 yılistediğin bölümü oku sen onlara bakma saçın falan dökülmez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKuzenımın esı avukat cok rahat kendı ısı sen bakma onlara parasıda ıyı serbest avukat olursun rahat edersin.
00 Yorumla
+1 yılNiye gidilmesin bende gidiyorum insallah bu yil:)
00 Yorumla
+1 yılokunmaz
00 YorumlaYok be okunur gayet
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılokunur hukuk
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri