Gizli Üye(30-35)+1 yılFakultesine bagli tip fakultesi cidden cook iyi yer sikintisi olsa da hocalari cok iyi
teknoloji fakultesi meslek lisesi gibi mesela
muhendislik fakultesi Cok daha iyi
fen edeb saymiyorum ortam yapilasi bir yer degil pek
etkinlikler 0
Hocalar suculuk buculuklla geldikleri icin
egitim kalitesi yerlerde...
not: 2 sinifta biraktim.06 Yorumla
Soran+1 yılFen edebiyat neden sıkıntılı?
Cevap sahibi+1 yılUlkedeki genel politika bilim yapilmamasi adina oldugu icin
fen edeb fak oldurmeye calistilar gayet de basarili oldular
mevcut egitim zihniyeti
ogrenciye bisey ogretmek degil hocanin ne kadar cok yayin yapmasina dayaniyor cogu hoca derse girmiyo gerci bu sadece gazi ye ozgu degil
butun unilerde ama
gazi de baya yaygin
Cevap sahibi+1 yılBiyoloji okuyacakmissiN yorumlardan okudum
bocekci prof var gozluklu bir adam
onun gozune girmeye calisma
sahis olarak da tanirim kendilerini
bes para etmez
Soran+1 yılBocekci :)
Soran+1 yılSen hangi bölümü okumustun?
Cevap sahibi+1 yılmuhendislik
benim lise öğretmenlerimin çoğu ordan mezundu öğretmen olmak istiyorsanız gazi üniversitesine gidin falan diyolardı
00 Yorumla
Türkiyenin en köklü üniversitelerinden biri. çok defa kampüsüne gittim. iyi bir kampüs hayatı bulamazsınız ama kampüs dışında çevresi gerçekten canlı bir yerdir. Ankarada yaşıyorum. Ordan biliyorum. Okuldan sonra iş imkanı açısından öncelik taşır. Siyasi olarak sağ görüşlü kesim çoğunluktadır. Ülkücü kardeşlerim falan :)
62 Yorumla
Soran+1 yılİş imkânlarindan bahseder misin
+1 yılEğitimi güzel. Ortamı yok. Ortam istiyorsan kendin kuracaksın.
36 Yorumla
Soran+1 yılülkücüler falan genelde sıkıntı yapıyormuş duyduğuma göre
- +1 yıl
Evet biraz öyle. Ama benim geldiğim ilk senedeki çapları kalmadı. Rektörlük olaya el attı. Dağıttılar çoğunu. Sesleri çıkmıyor pek. Hepimiz vatanperveriz, yurtseveriz. Ama kimsenin huzurunu kaçırmıyoruz.
Soran+1 yılyardımın için teşekkürler :)
- +1 yıl
Iki gun sonra pkk eyleme cikinca ulkuculer nerede diye aglarsiniz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
İyi hocaları olan bir devlet üniversitesi aynı diğer her üniversite gibi. Her üniversite gibi sağlam arkadaşlıklar kurabilirsin insanların abartılı yorumlarına veya kötülemelerini dikkate alma. Yeride güzeldir bahçeliye geze geze yürüme mesafesindedir :) YAkınında benim yüksek lisans yaptığım Ankara Üniversitesi vardır. Yani farklı üniversitelerle kaynaşma olanağında olur. Güzeldir nezihtir yerleşkesi yeşilliktir (Timurun fillerini sakladığı gibi bir orman bekleme) :)
20 Yorumla
+1 yılİmkanlar yönünden çok kuvvetli, özellikle kütüphane muhteşem ODTÜ ye gitmedim, Ankara Üni. kütüphanesinin 4 katı büklüğünde, düşün yani, bölümüne göre kaliteli bir eğitim var, siyasi konulara gelecek olursak bölücü propaganda yapanlar haricinde birine bir şey olduğunu görmedim, eskidenmiş onlar ortam gayet doğal, kampüs içi o kadar faal değil yalnız ama Bahçelievler e falan yakın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben odtüde öğrenciyim bir proje için 7 günüm tamamen orda geçti imkanları çok güzel eğitim kadroları iyi baya kaliteli hocaları var derslikleri amfileri güzel sadece bir kafe gibi bir yer vardı sadece kredi kartı geçiyordu onu sevmedim kalan her şey güzel
10 Yorumlaben gazi üniversiteyim bu sene 4 yılım eğitim fakültesindeyim ana kampüs yani.. neyi öğrenmek istiyorsan sor
122 Yorumla
Soran+1 yılVermek istedigin tavsiyeler var mi okulla ilgili
- +1 yıl
tavsiye olarak ne desem bilemedim ama.. herkesin ve benimde ilk defa okulu kazandığımda kafama takılan ülkücü sorunu olayına açıklayacam sana... ben kendim kürdüm gazi üniversitesi seçtiğimde oranın miliyetçi bir okul olduğunu bilmiyordum sonradan öğrendim acaba beni dışlarlarmı kürt olduğum için falan diye kafama takıldı baya.. ama 3 yıl ordaydım buda 4 yılım hiç bir sorun yaşamadım ülkücülerin pek zararı yok ha eskiden bazı şeyleri olmuştur ama şu an hiç aktif değiler adamların kendi derdine düşmüş toplantıya çağırmak için adamları yok nerdeyse.. yani kimse kimseye karışmıyor sadece uç şeyler dışında sen kalkıp kampüsün içinde sevgilinle öpüşürsen dışarda yapılmayacak şeyler yaparsan tutup laf eder uyarırlar.. ben kendim şahit oldum benim arkadaşımda reis sevgililer vardı biraz abrtılar yanına gitti kardeş bakarmısın ben öğrenci evinde kalıyorum al anahtarı git ne yapıyorsan yap diye kibarca uyardı yani... ya sen zaten kızsın senlik hiç birşey yok sorun olmaz
Soran+1 yılOyle biri degilim de zaten sorun olmaz buyuk ihtimal
- +1 yıl
ortam olarak sorarsan gazi odtü hacettepe veya Ankara ünisi gibi çok canlı değil daha muhafazakar daha çok ılımlı uysal insanların olduğu bir bir üniversite odtü ve diğer ankaradaki üniversiteler gibi şey değil... ama çok huzurlu bir üniversite asla kavga olmaz olay olmaz 3 yıldır ordayım 1 olay görmedim iki kişinin kavga ettiğini bile görmedim yani... kampüsü güzel şirin ama pek aktivite yapacak bir şey yok ben gittiğim ilk sene mavi ev vardı gazi cafe vardı her ikiside kapandı şu an sadece kantinler var gazinin tek sevdeğim şeyi bu kampüs için bir kafe bile yok.. ama yeni ek binalar yapılıyor belki bu sene açılmıştır cafeler ankaraya gidince görürüm.. ama şehrin merkesinde kafeler lokantalar vb şeyler çok yakın çıkışta arkadaşlarla 5-10 dk yürüme masefesinde hemen gidersin.. ya kızılay falanda yakın metroya atla 5 dk ordasın.. ulaşımı kolay odtü hacettepe çok uzak şehrin dışın 2 saate gidip geliyorsun çok yorucu gazi çok yakın...
Soran+1 yılTavsiyelerin icin cok tesekkurler 😊
Soran+1 yılKazandim 😊
Soran+1 yılOkula kayit icin gittigimde cok karisik gelmisti alisirim insallah 😀
Soran+1 yılBenim icinde sikinti olmaz 😉😊
Soran+1 yılAhah görsem de tanimam ki 😀
Soran+1 yılSeni okulda gorup heyy seni ks de gordum nasilsin mi diyim? 😀
Soran+1 yılHafizam kotudur maalesef
Soran+1 yılİyi taktik ;)
Soran+1 yılYemezler :)
Orda okumuş pek çok arkadaşım oldu. İyi bir devlet üniversitesi.
67 Yorumla
Soran+1 yılOrtami nasil?
Soran+1 yılTerbiyesizlesme !
- +1 yıl
çocuk ne dedide şimdi bu terbiyesizleşme dedi anlayamadım ben fdjfdkjfkdj
Soran+1 yılTesekkurler 😊
Soran+1 yılEvet
Gizli Üye(30-35)+1 yılşöyleki şehir güzel bir kere okulu bende iatedim zamanında ve bir sene mezun kalmıştım aonrasında ne kadar sevmediğim insan varsa gaziye gitmiş üstelik dandik bölüme bari adam gibi bölüme gideydinizde acımasaydım yazamadığıma sırf bu yüzden yazmadım. ama okul güzel bence sadece ortam sıkıntı olabilir.
10 Yorumla
+1 yılEğitimini bilmiyorum ama sağ görüşün yoğun olduğu bir üniversiteymiş hocalarla mescit çıkışlarında denk geliyormuşsun falan
21 Yorumla
Soran+1 yılSevdim bu isi 👍
+1 yılNedense ülkücülere bir terör örgütü muamelesi yapan bir çok insan çıktı bu soru hakkında görüş paylaşan. Üniversite hakkında bir bilgim yok ama üniversite hakkındaki bilgilerden çok ülkücülerin ne tarz sorunlar çıkardığını merak ettim açıkçası.
31 Yorumla- +1 yıl
Bölücülük Yapmayan kimseye bir şey demezler.
Arkadaş gazide bir gün gittim çim görünce yayılmayı refleks haline getirmiş bünye dünyanın en absürd şeyini yapıyormuşumcasına ülkücü genç bakışlarına maruz kalınca toparlanmıştım😒Samimi değildir gazi. Ama eğitiminin iyi olduğunu duydum.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl3 sene önce kuzenim gazi üniversitesinden mezun oldu. Siyasi düşüncelerini pek belli etme.
Ama sana bir şey yapacaklarını sanmam, kızlara kötü bir şey yapmıyorlar. Rahat olabilirsin.32 Yorumla
Soran+1 yılErkeklere ne yapiyorlar 😊
Cevap sahibi+1 yılErkeklere de fazla bir şey yapmıyorlar. Farklı görüşlü kişilerin ağzını, burnunu kırıyorlar. 😂
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 358 cevap paylaştı. eğitimini bilmiyorm elbette iyidir ama şehir olarak bir daha dşün derdim
24 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılHep ordayım kaliteli bir üniversitedir..
Ankaranın bilindik üniversitesidir eğitim düzeyi güzeldir..
Okuyanlar temizdir öyle çakal çukal yoktur..
Hocalarıda tanırım rektörleride tanırım..
İyi bir üniversite öneririm.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir ülkücü olarak söylüyorum. Fen Edebiyat fakültesi gibi yerlerde dersten çok siyaset gündemde kalır. Tıp fakültesi ve mühendislik fakültesinde ise daha ağır başlı düzgün insanlar vardır (Siyasi görüşü farketmez) . Ortamına genel olarak pek iyi diyemem ancak daha çok sana bağlı. Eğitim dersen mühendislik eğitimi ankarada devlette odtüden sonra en iyisidir. Diğer bölümleri o kadar iyi değil.
00 Yorumlamezun olduğum , yavru kurt yuvası okulum <3 fakültede her kattan sorumlu reyizler vardı inanılmaz komik çocuklardı ccc gazi ccc
20 Yorumla
+1 yılEğitimi çok disiplinli ortamı berbat hiç bir sosyal faaliyet yok bu sene konser bile olmadı düşün :/
23 Yorumla- +1 yıl
ciddi misin sen ya askerlik bile daha iyi ondan :)
Soran+1 yılHangi bölüm?
- +1 yıl
Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği
+1 yılkuzenim iki yıl orada okudu sonra başka yere geçiş yaptı. Hala gazi deyip duruyor neden bu kadar sevmiş bilmiyorum ama kötü olmasa sevmezdi sanırım :)
10 Yorumla
+1 yılSuper bir universite insanlar bu universiteye gidebilmek icin cok caba sarfediyo egitimi falan gozde universitelerden biri :)
20 Yorumla
+1 yılcCc ülkücü reyizler var orada sdfhgsdf ama eğitimi iyiymiş diyorlar :)
ola ki gaziye gidecek olursan kafeteryada ülkücülerin masasına yanlışlıkla oturma derim :D14 Yorumla- +1 yıl
@irmolika hayır yahu ne alaka. eksi vermissin bir de. herkes ülkücülerin grup halinde belirli bir noktada oturduklarini bilir. tek gazide değil her okulda böyle. masaları ayrıdır ve yanlışlıkla oturursan dik dik bakıyorlar. çünkü sürekli orada oturuyorlar. ne var l*n babanizin malı mı gidin başka yere oturun diyemezsin mesela değil mi?
- +1 yıl
İnsan gibi gider oturur sohbet edersen kız erkek fark etmez hiçbir şey olmaz.
ben orda oturuyorum kampusu kucuk. ama semt olarak bahcelievler besevler cok iyi. bisuru cafe var. turkiyenin en guzel semti
14 Yorumla
+1 yılÜlkücü yuvası yok bilmem neymiş. Arkadaşlar üniversiteye ne için gittiğiniz önemli. Ne bekleyip ne aldığınız önemli. İyi bir devlet üniversitesi, eski bir üniversite
10 Yorumla
+1 yılBu sene kaydoldum Turizm bölümündeyim sakin bir Üniversite ama ortamlar kampüse ve bölüme göre değişiyor eğitimi turzim anlamında oldukça iyi. Okunabilecek bir üniversite
10 YorumlaEgitim kalitesi iyidd senin bolum dandik. Acikta kalmayım diye yazdigin bellki. Sosyal hayat siknti okukda party. Topluluk bunlara cok izin verilmiyor ulkucu reyizler karsi. Kizlarin asori acik giyinmsine bile karisiliyr. Senliklerde içki yasak. Sokuk sokuk isler
00 Yorumlaben gazide okuyorum gayet sosyal bir insanım bana göre ama ortam yok... kendin yaratacaksın haaa utangaç biriysen sınıf arkadaşların olur 1 2 tane... bahçelievler beşevler kampüsünüz olur :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOrtamı yok eğitimi güzel, ülkücülerin sesi kalmadı artık kestiler 50 kişi kaldılar etkisizler sıkıntı çıkartacak çapları yok
10 Yorumla
+1 yılköklü bir üniversite eğitim fakültesi açısındanda çok iyi diye duydum
10 Yorumla
+1 yılBen üniversiteyi gazi üniversitesinde okumayı düşünüyorum fakat iyi bir üniversite olmadığını söylüyolar
02 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi kotu yonleri var
- +1 yıl
Çok olay olduğunu söylüyolar
+1 yılAkşam yatmadan ònce okumuştum bu soruyu gece rüyama girdi arkadasımın biri gaziye gitmiş bn nerde o uni flan diye soruyordum
20 Yorumla
+1 yılÜlkücülerin ağırlıkta olduğu bir okulu, eğitimi iyi sayılır ama bir ODTÜ veya Hacettepe değil ne yazık ki
20 Yorumla
+1 yılEğitimi Ankara üniversitelerinin en kötüsü. Ortamı ülkücü- milliyetçi ağırlıklı çocukların eğitim gördüğü bir okul. Bir kez gitiştim güzel bir kampüsü var. Zaten bayağı dağınık kampüs.
00 Yorumla
+1 yılçok kaliteli bir yer zaten Ankara çok güzel bir şehir
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 904 cevap paylaştı.
+1 yıltürkiyenin en iyilerinden biri, düşünmeye gerek yok :)
30 Yorumla
+1 yılhayallerim diyorum. Türkiyenin en iyi üniversitesi bence.
10 YorumlaBen Ankara Üniversitesideyim gazi daha sakin kantinide normal yanş bizimkini gören gaziyi begenmiyor.
00 Yorumla
+1 yılBeğeniyorlar genelde. Fazla olay çıkmaz genelde ülkücü abilerimizin sözü geçer iyidir hoştur 😊
10 Yorumla
+1 yılkaliteli bir devlet üniversitesi, kampüsüne bayılıyorum özellikle.
10 Yorumla
+1 yılAnkaranın teröristler tarafından ırzına geçilemeyen tek üniversitesi bir kalesi hatta
30 Yorumlateoride kötü uygulamada iyi
ortamı rezalet sırf ülkücü her şeye seslerini çıkartıyorlar01 Yorumla- +1 yıl
Ne oldu da ses çıkardılar mesela?
+1 yılYa faşo olcan Ya komi uyuz bir üniversite varsa yoksa siyaset sağ sol kavgası başka bir yok
00 Yorumla
+1 yılsende gelme üniversiteme lütfen. tüm kezbanlar doluşmasın
15 Yorumla
Soran+1 yılAgzimi bozmuyorum takil sen kendi çapında
- +1 yıl
boz boz zaten gizlisinde seviyen düşük yerlerde ya pek anlaşılmazda
Soran+1 yılYazik aciyorum sana
- +1 yıl
mal mal konuşma belki orda hocayım bunu nereden biliyorsun
+1 yılÇok iyi ortam , çok iyi eğitim deli gibi hayat var herşey var direk git
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 457 cevap paylaştı. üniversiteyi ankarada okuma bence... sıkıcıdır Ankara ...
30 Yorumlamükemmel :) kimseye bulasma ısıne bakarsan super :)
00 YorumlaFakülten nerede? Merkezde ise eğlenceli 4 yıl geçirebilirsin
08 Yorumla
Soran+1 yılMerkezde
Soran+1 yılBarlarda takilmam
Soran+1 yılBiyoloji
Soran+1 yılEvet
+1 yılÜlkücülerin ağır bastığı üniversitedir. Çok ortam olduğunu sanmıyorum. Ortamını da kendin yaparsın ayrıca. Bence istanbula gel
02 Yorumla
Soran+1 yılmarmara üniversitesini önerir misin?
- +1 yıl
İstanbul gayet iyi bence. Ytü marmara ist üni hepsi iyi yani
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa ortamı biraz karışık diye biliyorum bir kampüsüde bizim lisenin yanında 😞 daha kurtulamadım o liseden😒
00 Yorumla
+1 yılOrası hakkında tek bildiğim MHP bir şeyi falanmış. Zaten söylediler anlamadım, daha da kurcalamadım. Arkadaşımın ablası okuyor orada. Çok rahatmış
00 YorumlaOrtamı ağırlıklı Ülkücü diye duydum :) Eğitimi hakkında yorumu belkide oranın mezunları daha iyi açıklar :)
00 Yorumla
+1 yılŞimdi arkanı dön ve koşarak uzaklaş. Sakın geriye bakma!
06 Yorumla
Soran+1 yılo kadar mı kötü
- +1 yıl
Ortamdan konuşmam hertürlü bulursun ortam ben eğitim öğretim ve bir üni olmabilme kapasitesinden bahsedeyim: sıfır. Ama haklarını yemiyim güzel bölmler de var ama nadir. Mesela ing. Öğretmenliği mesela fakültesi boktan da olsa mimarlık gibi
Soran+1 yılfen fakültesi nasıl
- +1 yıl
Kötü. Kimyada okuyan arkadaşım vardı çok çekti. Ankara üniye git fen fakültesi yazacaksan.
Soran+1 yılne konuda sıkıntı çekti anlatabilir misin
- +1 yıl
Ya gaziyi boşver hiç uzatmıyorum bn de gaziliyim hiç tavsiye etmiyorum dediğim 2 bölüm hariç ve diğer öğretmenlikler de olabilir belki. Ama onlarda bile gazinin saçmalıklarıyla saç baş yolarak geçebilir günlerin.
+1 yılya benim arkadaşımın ablası gidiyor çok güzel bir yer diyo temiz eğitimide süper diyor
10 YorumlaOkuduğum ve hayatinin en güzel yillarinin geçtiği üniversite..
10 YorumlaGuzel bir universite ortami da iyi zaten sana bagli hersey. :)
00 Yorumla
+1 yılAnkaranin en ezik okuludur. biz hacettepeliler cok dalga gecerdik
00 YorumlaBu sene göreceğiz :)
Ama gayet iyi korkma117 Yorumla
Soran+1 yılSende mi yeni başlıyorsun?
Soran+1 yılYaş doğru mu?
Soran+1 yılBiyoloji aynı fakültedeyiz :)
Soran+1 yılSitede denk gelmistin :)
Soran+1 yılYatay geçiş yaparsın ;)
Soran+1 yılİlk hafta gitmeyi dusunuyor musun?
Soran+1 yılİlk yıl temel dersler biraz zorlayabilir
Soran+1 yılHangi şehirden geliyorsun?
Soran+1 yılDers seçimi yaptın mi?
ah tatlım bence öğrencisini ayrıcalıklı hissettiren sadece adı var
00 Yorumlavalla bizim lisenin yarısı gazi mevzunu :D yeter mi :D
00 Yorumlaokulum gayet iyi bir sıkıntı görmedim
12 Yorumla
Soran+1 yılHangi bolum?
Normal bir devlet universitesi, egitim iyi ama ortam sifir.
00 Yorumla
+1 yılsiyasi olayların çok yaşandığı bir üniversite diye biliyorum..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğitimi de ortamda gayet güzel
12 Yorumla
Soran+1 yılhangi bölüm okuyorsun
Cevap sahibi+1 yılAna sınıfı
Gizli Üye(30-35)+1 yıltuvaletlerinin ve dersliklerin seks mekanı oldugu üniverste
okuyan arkadaşlarım var tuvaletler sadece bu amaçla kullanıyormuş
fantazi seviyorsan git bence12 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalık
Cevap sahibi+1 yıldogrumu bilmiyorum ama baya kişiden duydum
- Devamını Gör (70)
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler