Canım, kız kardeşim bu sene üni yolcusu ve puanı tahminimizden düşük yani gastronomi gelmiyo ve tek hedefi oydu bizde araştırdık aşçılıktan sonra gastronomiye dikey geçiş var ve sadece 3 ve 4. senenin eğitimini alıyorsun yani 4+2 olmuyor, ilk 2 senenin dersleri ortakmış. Sorun olursa bekliyorum bende yardımcı olabilirim
14 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim çok kibarsınız.
- +1 yıl
Bu arada Gökçeada uygulamalı bilimler okulu var yani Çanakkale 18 Mart üniversitesinin Gastronomi bölümü orada yeni açıldığı için Öğrenci alımı fazla olabilir ona da bakın bence
vallahi geçilir mi bilmiyorum da bir yolunu bul geç. çok çok önü açık bir meslek.
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
+1 yıleğer damak tadına güveniyor isen tabiki geçiş yapabilirsin hem yolunda aydınlanır böyle devam et ;)
02 Yorumla- +1 yıl
Aslında ben pastacılık alanında bir şeyler okumak istiyorum ama böyle bir bölüm yok maalesef yani damak tadının önemini pek bilmiyorum ve yemek yemeyi de pek sevmem :)
- +1 yıl
ozaman başka bir bölmü tercih etsen çok iyi olur çünkü gastrolojide damak tadı ve yemek yemeyi sevmen gerekli
+1 yılSabah biriyle konuşmuştum bu konuyu cevapları atayım dicektim kız kapatmış hesabı
12 Yorumla- +1 yıl
Tüh 😑
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
+1 yılMerhaba, sorunuzun ardından baya bir zaman geçmiş ama belki görürsünüz diye sormak istedim. Hangi bölüme yerleştiniz? Ben de aşçılık okuyup dgs ile gastronomiye geçmek istiyorum dolayısıyla merak ettiğim bir sürü şey var cevap verirseniz sizinle konuşmak istiyorum.
11 Yorumla
+1 yılEvet dershane rehber öğretmeni demişti bana geçersin diye ama ben tercih etmedim
00 Yorumlaevet geçebiliyorsun
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
Evet geçebilirsiniz
01 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
hayır
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem