Moleküler biyoloji ve genetik okumayı düşünüyorum bu bölümü okuyanlar var mı iş imkanları ve kazançları hakkında güncel bilgiler bulamadım bu konu hakkında bilgilerinizi bekliyorum :)
Cevabın nedir?
Çok yakın bir aile dostumuzun oğlu okudu bu bölümü. İTÜ 2012 çıkışlıydı yanılmıyorsam. Neyse geçenlerde onunla bir muhabbetimiz oldu. Bana Türkiye'de iş imkanlarının çok olmadığını söyledi. Bu yüzden kendisi şuanda Kanada'da yaşamaya başladı. Amerika, Kanada gibi ülkelerde bu bölümler el üstünde tutuluyor dedi.
Ayrıca aşağıda TUS falan diyen arkadaşta efsane sallamış. TUS tamamen tıpçılara yönelik bir sınavdır. Bilgisi olmadan yorum yapan insan amma da çokmuş.
Not: Boğaziçi, Odtü, İtü gibi üniler gelmiyorsa aç kalma ihtimalin daha da artar. Bence başka şeylere yönel :)30 Yorumla
Turkiye de az aayida unide bulunuyor. Puani yuksek gelecegin meslegi diyorlar
01 Yorumla
Yoo sakınn :D
Mf 3 puanını ve koskoca 4 seneni heba etme
Bu ve birkaç bölüm 4-5 ülkede çok iyi ve bunların arasında Türkiye yok
Sadece en iyilerden olursan yaparsın
100 kişiden ilk 5 ya da ilk 3 gibi00 Yorumla
ingilterede muazzam meslek türkiye de hemşireden kötü sen düşün ülkenin halini:)
22 Yorumla- +1 yıl
bu ülke yatırım yapmaz sağlığa bilişime hazır sevilir, şu an kullandığımız facebook twiter gibi sitelerin yıllık geliri, türkiyenin yıllık giderine eşit seviyede, şu an kullandığın bu site dahi amerikan meşeli sağlığa hiç girmeyim zaten gider para verir alır birşey araştırmaz puanını harcarsın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
0Cevap
+1 yılHenüz türkiyede değeri çok bilinmeyen bir bölüm. Gerekki yatırım yok.
30 Yorumla
+1 yıltus sınavına girebiliyorlar galiba. biyoloji okuyanlar filan
23 Yorumla- +1 yıl
Yok artık yani yorum yapmak için yorum yapmayın lütfen
TUS = Tıpta Uzmanlık sınavı - +1 yıl
Sahi mi soyluyorsun ben bilmiyordum bak. Allah Allah yoksa ygs nin açılımı yatay geçiş sınavı mıydı. Üniversite ne ki hem. Ayrıca ben okuma yazma bilmiyorum şu an başkasına yazdırıyorum.
- +1 yıl
https://m.haber7.com/haberDetay.php?id=457430
bir daha ki sefere araştır öyle yorum yap. Bu işlerle senden çok ilgiliyim.
Turkiyede şu an için iş imkanı kısıtlı bir alan diye biliyorum
20 YorumlaBende düşünüyordum ama araştırdığım kadarıyla iş yok diyorlar
22 Yorumlahangi üni. de okuyacaksın?
02 Yorumla- +1 yıl
atatürk çok eskidir. eski derken köklüdür. kampüsü büyüktür. yani kısacası ortam hocalar sıkıntı olacağını sanmam. fakat şu da bir gerçek ki klonlama laboratuarlarımız yok veya hastanelerde genetik müh. leri hastalık genlerini nasıl rekombine etsek diye maaş almıyor. demek istediğim iş imkanı kısıtlı. yani kısıtlı iş imkanı varken de boğaziçi çok tercih sebebi oluyor. ama çevren varsa, daha da önemli kendisi geliştireceksen yaz bence. özellikle yabancı dil bilmelisin. yurt dışına çıkabilirsen çok çok iyi olur senin için.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoğaziçi okursan iyi diğer üniversitelerde çöp
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHaklısın ama aşağıları çöp
+1 yılSıralaman?
02 Yorumla- +1 yıl
Hmm peki bu bölümü neden istiyorsun ne hedefliyorsun bu bölümde?
Gizli Üye(30-35)+1 yıliyidir
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım