Cukurova ortamı superr akdenız unıversıtesı ıcın denızıne kanıp gıtme derım adana da yasayan bırı olarak bunu sana soyluyorum. adana eglencede var cukurovada zaten baslı basına hayat var mukemmel bır unıversıte puanım tutsa kesınlıkle orada olurdum dusunme ve gıt ortam super zorluluk evet var ama ugrasmaya deger mıllet yaz okuluna kalmadıgı halde sırf adana ıcın gıtmıyolar evlerıne :) tabıkı hangı sehırden adanaya geldıgınde onemlıı
14 Yorumla
Soran+1 yılZorluk her yerde var, acaba ne derece zor :-!
Soran+1 yılİlahiyat fakültesi inşallah
- +1 yıl
Abla benim sevgilim orayı hedefliyor öğretmenlik için bende orayı BESYO için seneye giricez sınava hadi birimiz kazanamassak abla o kazanırsa orada aldatma gibi durumlar oluyomu
Çukurovada okuyorum güzel bir üniversite kampüsü ortamı güzel. not sistemi değişti en son biraz ondan ağzımız yandı ama değişir yine sıkıntı yok tavsiye ederim sadece çok sıcak bir şehir onun dışında iyi yani üni manzarası süper özellikle fen edebiyatın oralar yeşillikle bütünleşmiş bir üniversite beğeneceğini seveceğini umuyorum Adanada yaşamıyorum ama ben tatil bitse de Adanaya gitsem dediğim oluyor
24 Yorumla
Soran+1 yılPeki ilahiyat fakültesi için ne dersin çok zor mu sınavlar falan
Soran+1 yılYurtları nasıl kız yurdu
- +1 yıl
İlahiyat hakkında pek bişey bilmiyorum ama orda olan arkadaşlarım memnun kız yurdu dediğin nasıl kyk yurdu mu özel yurtlar mı özel yurtlar genellikle barajyolunda beyazevlerde okula ulaşım kolay her dakika otobüs var öğrenci 1 tl kyk üniye yakın zaten yine ulaşım kolay kykdan okula 50 kuruş böyle yarıözel var kyknın hemen arkasında
Soran+1 yılYarı özel düşünüyorum
+1 yılBolumun ne kardesim. Ben cukurovadayim sana ona Grinin yorum yapayim
013 Yorumla
Soran+1 yılİlahiyat fakültesi
Soran+1 yılYorumunu bekliyorum
- +1 yıl
Çukurovada ilahiyatta biraz zorluyorlar. Hatta baya zorluyorlar. Fakat genel manada universitenin guzel oldugunu soyleyebilirim. Bazen siyasi eylemler oluyor ama ilahiyat fakultesinin bulundugu yerde pek olmuyor. Kafelerin fiyatlari iyi universitenin ici iyi insanlar yardimsever. Şenliklerde filan ortam cok guzel oluyor. Baska aklinda bisey varsa sorabilirsin universiteyle ilgli. Antalya ilahiyat okumak icin pek ideal bir yer degil diye dusunuyorum
Soran+1 yılBaya zorluyorlar derken, korkutma gözümü :_!
- +1 yıl
Kardesim simdi ilahiyat okuyacaksan bencr onu goze alip gelmis olman lazim zaten. Bolumun is garantisi var gibi bisey. Cook derin konular var. Egitim fakultrsi kadar lay lay lom olmaz onu diyeyim
Soran+1 yılBen imam hatip mezunuyum zaten, bölümü oldukça da sevyorım, ama bazen bazı hocalar çok saçma bir şeklde zorluyorlar, o yönden bir çekingenim
- +1 yıl
Her bolumde oluyor oyle hocalar ama mezun etmem sizi modunda bir hoca yok diye biliyorum
Soran+1 yılHımmm anladım teşekkürler, inşallah alnımızın akıyla onu da bitirirz
Soran+1 yılSen hangi bölüm
- +1 yıl
Biter biter inşAllah. Ben ingilizce ogretmenligi
Soran+1 yılHımmmm, ing de zorlanıyor musun
- +1 yıl
Benim bolumum dildi ondan zor gelmiyor pek. Yine de biktigin zamanlar olabiliyor
Soran+1 yılBizim bölüm gibi, :-)
Gizli Üye(30-35)+1 yılben çukurovadayım ortam güzel ama akdenizi bilmiyorum bir araştır
113 Yorumla
Soran+1 yılPeki ilahiyat fakültesi hakkında bir bilgin var mı
Cevap sahibi+1 yılilahiyat kampüsün diğer tarafına düşüyor bilmiyorum ortam severmisin cafe filan?
Soran+1 yılEwet severim neden sevmeyeyim, arkadaşlarım ideal olduktan sonra
Cevap sahibi+1 yılakdenizi de duydum ortam iyi fakülteler iyi diye
çukurova da ilahiyalat kampüsün içinde ama cafelere bir 10-15 dk mesafede çünkü kampüs içinde azıcık sapa bir yerde kalıyor sonra sağlam arkadaş edindin mi bu senın için problem olmaz
demek istediğim birçok öğrenci cafeleri ortamları filan sevmez ama cukurovada okulun için cafe dolu öğrenciler sürekli takılıyorlar için rahat olsun
eğitim açısından iyiyiz
kütüphanede sık sık ders çalışıyorum bayagı buyuk kutuphanemız var
okulun göl manzarası var
üni kampüsü şehir dışında kalıyor ama fazla değil yurtta kalan öğrenciler hariç kalanlar otobüsle okula git-gel yapar.
barajyolu-beyazevler öğrencilerin en çok ev tuttugu yerlerdir bayagı cafe ev lokanta filan ne istersen var
adana halkının bir kısmı ögrencileri sever bır kısmı sevmez
barajylunda beyazevlerde kolay kolay olay filan çıkmaz
bu kadar sorun varsa sorabılırsın :)
Soran+1 yılYurtları tam olarak nerede
Soran+1 yılBu arada teşekkür ederim
Soran+1 yılŞehir içine çok uzak mı
Cevap sahibi+1 yılyurt okul yolunda.. okula 15 dk yürüyüş 5 dk ile otobüs mesafesinde. okul yolu şehir dışında kalıyor. okul ormana kurulmuş durumda küçük bir tepede her tarafı yeşil ağaçlar filan ve seyhan gölü manzaralı. işte bahsettiğim okul yolu ormanın içinden sayılır ama kesinlikle güvenli. bu yolun da üzerinde yurt var. hatta yurtlar var. erkek ve kız yurdu.
Cevap sahibi+1 yılbir kere okula şehirden yürüyerek gidemezsin.
kimi otobüse biniyor 15 dk sonra okulda kimi 45 dk sonra okulda. ama en az 15-20 dk arası
Soran+1 yılBüyük Şehir zaten o uzaklık normal , güvenli ama değil mi? Orman falan
Soran+1 yılÖnerebileceğiniz kız yurdu var mı
Cevap sahibi+1 yılkız yurtları hakkında bilgim yok. bayanların görüşlerine bir bak orda bir kız var çü de okuyan ona sor belki biliyordur
Soran+1 yılHımm tamam teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
+1 yılÇukurova ilahiyata gittinmi görüşlerini çok merak ediyorum ben geçen sene İnönü üniversitesi ni yazdım arapça eğitimini daha iyi alırım Malatyada diye ama online olduğu için üniversiteninde zorluğundan dolayı hiçbir şey öğrenemedim şu an birinci sınıfım arapça mı biraz geliştirip seneye yani ikinci sınıfta Çukurova üniversitesine geçmeyi düşünüyorum
00 YorumlaO üniversiteye çok güzel diyolar ama gitmedim bilmiyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılBn gördüm fakat Akdeniz le arasında kalıyorum
Soran+1 yılEwet Çukurova adını duyurmuş bir üniversite,
zor aga baya zor hemde
00 Yorumla
+1 yılakdeniz tabikide :D
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
Çukurova
15 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
- +1 yıl
Cukurova unv. Odtuden sonra en buyuk unv. Her alanda kendini gelistirmis basarili ogretmenlere sahip. Ustelik kampuslerinde her turlu imkan var. Ortam, konser, bahar senlikleri derken tam unv havasini yasiyorsun. Ustelik Adana ogrenci icin uygun fiyatli ve sosyal bir sehir. Ha Akdeniz kotu demiyorum ama Cukurovali olmak baskadir. Bolumun bittikten sonra bile arkanda dururlar is imkani icin. Tabi basarili olursan.
Soran+1 yılHımm evet haklısın aslında, peki bişi sorcam benim sıralamam otuz bin o geçen sene otuz bir bin le almış ve bölümümüz ilahiyat , ve sınav zorluğu yüzünden sıralamalar ve puanları düşecek deniliyor girme ihtimalim ne kadar
Soran+1 yılHımm teşekkür ederim dua edin inşallah gelie
+1 yılAkdeniz tabikisi
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
- +1 yıl
Akdeniz de hukuk okuyorum ben. Okulun ortamı çevresi eğitim kadrosu güzel. Faaliyetleri bol
Soran+1 yılHımm ben de ilahiyat düşünüyorum, kararsım baya
- +1 yıl
Ilahiyat mi? Nolur gelme bak günaha gidersin bol bol :D
bence akdeniz
05 Yorumla
Soran+1 yılHımm neden peki
Soran+1 yılAdana da da bildiğim kadarıyla deniz yok fakat denize çok yakın bir il , bu konuda eşit olarak görüyorum
+1 yılAkdeniz
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
Akdeniz !
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler