Okuyan varsa yardımcı olabilir mi?çok zorlanir miyim? :(
Cevabın nedir?
+1 yılarapça bilgin varsa yani imam hatip mezunuysan rahat edersin hem çalışırsın hemde senede 4 sefer sınava gider örgün eğitimdeki gibi diploman olur.
09 Yorumla
Soran+1 yılİmamhatipliyim de nasıl orgun eğitimdeki gibi diplomam olur anlamadım.4yilliga tamamlarsam öyle olur anca
- +1 yıl
4 yıllık ilahiyat yok mu açıköğretim ona tamamla sonra kuran kursu öğreticisi olursun mis gibi çocukları eğitirsin sonra benim gibi biriyle tanışıp evlenirsin :)
- +1 yıl
sence ilahiyat okumalı mıyım? iş imkanı ve bölüm olarak ne düşünüyorsun yıgılma olr mu?
Soran+1 yılEvet ilitam (ilahiyat lisans tamamlama) var İstanbul üniversitesinde. inşallah bende öyle dusunuyorum 😊
- +1 yıl
ilahiyat günümüzün parlayan bölümü. İngilizce öğretmenliği gibi. Kuran eğitimi hiçbir zaman bitmeyecek bir eğitim ayrıca bir sürü üniversite ve bölüm açılıyor ve dikkat ettim bir çok üniversitede açılan bölümlerin büyük çoğunluğu islami ilimler ( ilahiyat) bölümü. Bu sebeple imam hatip liseli olsaydım kesinlikle ilahiyat okurdum hiç düşünmeden. Benim lise alanım dil bölümü ve ingilizce öğretmenliğinden sonra arapça öğretmenliği veya arap dili ve edebiyatı düşünüyorum.
- +1 yıl
ilahiyat okuyun ve bana bol bol dua edeceksiniz iş sahibi olunca :)
- +1 yıl
emin misin? ya
atanması diyanetin sınavı falan oluyor dersleri agırmıs..
Soran+1 yılYa çok sağol insaAllah iyi yerlere geliriz hakkımızda hayırlısı olsun. 😊
- +1 yıl
hakkınızda hayırlısı olsun.
+1 yılzorlanmazsın herşeyin bir zorluğu var kendini şartlandırma
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet doğru söylüyorsun. Ben biraz önyargılı yaklasiyorum herşeye ondan :(
- +1 yıl
Aynen öyle
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılarkadasımın ablası okuyor ve acık olmasına ragmen dersleri onu zorluyormus çalısma gerektiriyor..
19 Yorumla
Soran+1 yılAnladım zorlanicam herhalde. Ya bir rahata eremedim :(
- +1 yıl
kısmet ya herseyde hayır vardır sence ben okumalı mıyım?
Soran+1 yılBence çok güzel bölüm istiyorsan oku 😊
- +1 yıl
puanım sıralamam falan yetiyor ama bilmiyorum hata mı olur..
Soran+1 yılÖrgüne yetiyorsa kesin yaz bence. niye hata olsun ki gayet iyi bölüm sen yinede araştır ama iş imkani falan geniş
- +1 yıl
genişte sınav var önünde bir sürü herkes ilahiyat seciyor..
acıkta kalırsak?
Soran+1 yılİlahiyatta açıkta kalma ihtimali çok düşük bir ihtimal ya onu kafana takma
Soran+1 yılHaha cok tuhaf cümle kurmusum😀
- +1 yıl
:D:d
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
0Cevap
arapça bilgin yoksa harfleri tanımıyosan zordur
02 Yorumla
Soran+1 yılYa bilgim var imamhatipe gittim ama yinede zorlanirim diye korkuyorum. kendim evde çalışacağım için :(
Arapça bilgin yoksa zorlanabilirsin
03 Yorumla
Soran+1 yılOlmadı arapça kursuna giderim. Aslında imamhatipliyim ama yinede korkuyorum
Soran+1 yılİnşaAllah canım sağol
+1 yılbaya zormuşş arapça ozellikle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılzordur tabi ama sana bağlı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayir kolay
22 Yorumla
Soran+1 yılNerden biliyorsun
Cevap sahibi+1 yılAkrabbamddan
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne