Sizce hangisi karar veremiyorum öğretmenlik rahat ama ataması sıkıntı, hemsirelik garanti ama zor bir meslek çok arada kaldım :/
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılrahat bir meslek istiyosan devlet kuruluşlarında memurluk düşün çoğu çayını yudumlarken bir yandan da facebookta paylaşımlara yorum yapıyor. bir belge çıkartıp imzalayana kadar insanı çileden çıkartıyorlar :) öğretmenlik okuma kardeşim ben 3 yıldır atama bekliyorum. benim de yeğenlerim var hepsine de aynı tavsiyeyi veriyorum. ayrıca öğretmenlik rahat diyenlere de burdan sesleniyorum... neyse..
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım ben :)) inşallah en kısa zamanda atanırsın. tesekkur ederim
hangisini iyi yapacaksan o o piti piti yapma ben istemiyorum hastanelerde suratı asık nemrut hemşireler ya da kendisini dünyanın merkezinde sanan ben her şeyi biliyorum havasında öğretmende görmek istemiyorum o yüzden hangisini iyi yapacaksan onu seç ömrün o meslekte geçecek çünkü
22 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın tüm söylediklerinde.. hayırlısı olur umarım
Hemsire ol, devlete kapagi at, bir saglik ocaginda calis, ogretmen olmak istiyorsan formasyon al, kpssye hazirlan saglik meslek lisesinde yeniden. ogretmen olabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHemşirelik candır. Zor diyenlere aldırma. Hiçte zor değil. Şeyim şeyime denk yatıp maaş alıyorum.
27 Yorumla
Soran+1 yılNasıl oluyor o iş :D herkes bu kadar şikayet ederken. Nerde çalışıyorsun bide hangi servis?
Cevap sahibi+1 yılŞikayetçi olanlar hiç özelde çalışmamış sanırım. Ameliyathane hizmetlerindeyim çok rahatım.62 puanla Bursa'ya atandığımıda belirteyim. Çekirge devlet hastanesinden selamlar :D Dün gece nöbetim vardı.2 saat sonra işten çıkacağım ve 48 saat istirahatim var. Cumartesi pazarda resmi tatil miss.
Soran+1 yılServisin rahatmış gerçekten :) ne güzel anlattın. Peki hangi bölümde çalışacağını kendin secebiliyo musun? ?
Cevap sahibi+1 yılHayır bu şans işi fakat sonradan değiştirebiliyorsun. Her bölümün kendine has güzel yanları var :)
Soran+1 yılHadi ya sonradan nasıl değışıyor peki sinava mi giriyon tekrar? Ya da bir zorunlu çalışma süresi var mı
Cevap sahibi+1 yılTayin istediğinde gittiğin yerde servisin değişebiliyor
Soran+1 yılAnladım ama yine de ihtimal kesin değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
45Cevap
Öğretme olup kpss illetiyle uğraşacağına hemşire ol daha iyi. Sınıf öğretmenleri 80 ile atanıyor. Hemşireler 60 küsür :) Bir de öğretmenlikte en zor iş sınıf öğretmenlerinindir.
00 Yorumla
+1 yılKuzenim hemsire... hic tavisye etmeme diger kzuenim de sinif ogretmeni ilk koye gidersin zorunlu gorev 1 kac sene sonra sehre gelirsin rahatlarsin
15 Yorumla
Soran+1 yılHemen atandı mı kuzenin
- +1 yıl
evet oda sinif ogretmenligini bitirdi.. hemen atandi
Soran+1 yılKpss de kaç aldı peki
- +1 yıl
universiteye sinavsiz gecis yapti arabistanda n geldigi icin...
- +1 yıl
secme sinavlarinada girmedi
bence öğretmenlik... hemşirelikte çok daha yorulursun gibime geliyor.. birde hastane ortamı beni hep mutsuz ediyor
00 Yorumlaöğretmenlik daha güzel üniyi de rahat okursun bayan olduğun için daha iyi rahat meslek bide
00 YorumlaOgretmenlik derim hemsirelikten daha rahat bir meslek...
00 Yorumla
+1 yılBen hep sınıf öğretmenı olmak ısterdım annem benı zorla hemşirelik okutuyor ama bakıyorumda hemşireliğin önü daha açık yanı ımkanları çok fazla daha sonradan formasyon egıtımı alıp yıne ögretmenlıkte yapılabılır bence hemşirelik derim :))
09 Yorumla
Soran+1 yılEvet hemşireliğin öyle bir güzelliği var :))
Peki hemsirelikte atanmak için kpss de kaç almak lazım ortalama- +1 yıl
70 ve üstü genelde atanmak istediğin şehire göre değişiyor :)
Soran+1 yılMutlu musun peki okuyor musun yoksa çalışıyor musun
- +1 yıl
ben şuanda okuyorum ama hastanede stajda yapıyorum aynı zamanda meslegı yakından görme şansım oldu yanı kımı zaman ınsanlarla ugraşması sıkabılıyor ama kımı zamanda yardım ettıgımız ıcın ıyı hıssetmemızı saglıyor
Soran+1 yılAnladım :) nerde okuyorsunuz bide hemsirelikte en çekindiğiniz görev nedir
- +1 yıl
İstanbul'da okuyorum şuana kadar en çekındıgım gorev sonda takmak ve lavman yapmak oldu :S
Soran+1 yılSondayı biliyorum da diğerini hiç duymamıştım :s ama insan alışıyordur illaki
- +1 yıl
aynen öyle alışılır :)
Soran+1 yılSen mesleğini sevenlerdensin galiba :)
+1 yılHemşirelik düşündüğün gibi bir meslek değil. Daha zor ve yoğun bir çalışma hayatına girmek konusun da emin misin önce buna cevap ver
10 Yorumla
+1 yılkan tutmassa sıkıntı olmaz öğretmenlik daha kutsal bir meslek tabikii
00 Yorumla
+1 yılGôzü kapalı hemşirelik yaz. Ama eğri yazarsın :/ hemsire ol sen
00 YorumlaSınıf öğretmenliği tabi ki. Temiz iş nöbeti yok hastaya dert anlatmaya çalışmak yok yöneticilerle uğraşmak yok...
10 Yorumla
+1 yılHemşirelik. Ama senin hangi alana daha yatkın olduğuna bağlı.
00 Yorumla
+1 yılKEsinlikle hemşirelik , adım attığın yer sınıf öğretmeni dolu artık
03 Yorumla- +1 yıl
Neden öyle acaba?
- +1 yıl
Bu b*ktan eğitim sistemi yüzünden..
Soran+1 yılKesinlikle
+1 yılamelelik ağrısız aşım belasız başım. yanlış yaptım yanlış ah benim akılsız kafam okumayacaktım o ilk okula gittiğim gün kaçacaktım okuldan
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 829 cevap paylaştı.
+1 yılOdi bodi şapkam kayboldi de hayırlısı neyse o olsun ;)
00 Yorumla sınıf öretmenliği . ya da hemsirelik . ikisi birbirinden zor
00 Yorumla
+1 yılSınıf öğretmenliği.
Sakinsin , maaşı iyi, tatilin bol ve eğlenceli. Diğerinde sarsıntılarla uğraş dur :)10 Yorumla
+1 yılHemşirelik garanti iş bulursun öğretmenlik hele ki sınıf öğretmenliğinin atanması çok zor.
03 Yorumla- +1 yıl
Neden öyle acaba? Çok mu fazla sınıf öğretmeni var?
- +1 yıl
Hayır 4+4+4 sisteminden dolayı @KomserBaretta
Soran+1 yılAynen bende aynı kanıdayım
Çalışıp atanırım diyorsan en güzel meslek öğretmenlik mutluluğu o miniklere bir şey ögretince tadiyorsun ve paha biçilmez ❤
00 Yorumla
+1 yılSınıf öğretmenliği daha havalı gibime geliyor. Eğer ikisininde maaşı aynıysa sınıf öğretmenliği iyidir. Ama bence boşver bunları seni polis yaparım
04 Yorumla
Soran+1 yılPolis miii ama kalsın
- +1 yıl
Neden ya
Soran+1 yılBilmem zor iş ya
- +1 yıl
Hemşirelikten kolaydır herhalde
+1 yılHemşirelik. Yani ben olsam hemşire olurdum çünkü çocuklarla baş edemiyorum :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHemşirelik.
4 sene sonra atanmak için uğraşmak zorunda kalmazsın.01 Yorumla
Soran+1 yılAynen bende onu düşünüyorum hep
+1 yılHemşirelik derdim ama rahatlık açısından öğretmenlik güzel
00 Yorumla
+1 yılhemşire deme bana kandan korkuyorum git öğretmen ol nöbeti yok iğrençlik yok temiz meslek
00 YorumlaHemsirede nobet ve yasi buyumus ama kendi buyumemis cok insan var ogretmnlik iyidr
00 Yorumla
+1 yılIcinden en cok geçen ve ömür boyu yapacaksın basarili olacağına inandigini seç. Yonlendirmelere takilmamalisin.
00 Yorumlahemsirelik snrasinda da formasyon al saglik lisesinde ogretmen olursun
olamazsan da en kotu hemsirelim yaparsin00 Yorumla
+1 yılhemşirelik hacı valla anaya babaya çevreye kendine geleceğine en güzel meslek..
00 Yorumla
+1 yılSınıf öğretmenı atamaaı sıkıntı değil zaten ilk 5 bin içine giremiyorsan atanma bile
00 YorumlaHemşirelikle hiç uğraşılmaz öğretmenlikde çocuk sesi çekmek zor ama yine de öğretmenlik daha iyi
00 Yorumla
+1 yılgel meslektaşım ooooll :)
02 Yorumla
Soran+1 yılNe mesleğin :))
- +1 yıl
hemşirelik :D
+1 yılBence sınıf öğretmenliği
02 Yorumla
Soran+1 yılAtanamama durumunu napcaz?
- +1 yıl
eğer rahat bir meslek düşünüyorsan öğretmenlik düşüneceksin günün belli tatilin belli atanamama durumu içinde bekliceksin er ya da geç olur
Öğretmenlik. Kolejde yaparsın.😀
00 Yorumla
+1 yılYerinde olsaydım hemşireliği seçerdim.
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle sınıf öğretmenliği
02 Yorumla
Soran+1 yılAma ataması zor değil mi okuyup evde kalmak istemiyorum
- +1 yıl
Bir de o yanı var. iyi düşünmem lazım. bir tarafta hastalar bir tarafta öğrenciler...
+1 yılGüzelsen hemşire ol xd
03 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka :D
- +1 yıl
Çirkn hemşire görmedm nerdeyse xd
Soran+1 yılPeki :D
İkiside değil paramediklik oku
03 Yorumla
Soran+1 yılAma o hemsireden daha zor değil mi
Soran+1 yılHemşirelerde o civarda alıyor. orda acil birseyle uğraşmak daha zor değil mi gidiyosun elimi kopmuş bacağımı belli değil yani onları benim içim götürmez gibime geliyor.
+1 yılTabiki ogretmenlik en rahatindan
00 Yorumla
+1 yılSınıf Öğretmenliği :) kan görmeye dayanamam
00 YorumlaHemşirelik çok zor
Sınıf daha mantıklı02 Yorumla
Soran+1 yılNeden çok zor
Matematik öğretmenliği olmuyor mu neden sınıf
01 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyor malesef :(
+1 yılbayan için öğretmenlik güzel meslek
00 YorumlaÇocukları seviyorsanız öğretmenlik :)
00 YorumlaSınıf öğretmnliği bence daha rahat parasıda iyi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılikiside güzl hemsirelik daha iyi
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden hemşirelik daha iyi sence
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 817 cevap paylaştı.
+1 yılhemsierelik neden atanmasi kolay
00 Yorumla Elbette Hemşirelik.
02 Yorumla- +1 yıl
Neden peki ötekinin prestiji daha iyi değil mi?
+1 yılHemşirelik
10 Yorumla
+1 yılHemşire
00 Yorumla
+1 yılhemşirelik
00 YorumlaSınıf Öğretmenliği
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki atama sorunu?
Hemşirelik
00 Yorumla
+1 yılhemşirelik
00 Yorumla