Evet arkadaşlar soru açık. bir gün arkadaşımla konuşurken konu açıldı ve arkadaşımın babası polis. Gayet ciddi ciddi psikologa gidenler polislik ve askeriyeye alınmıyor dedi. Benimde içimde bir kuşku oldu. Sizce doğru mu?
Cevabın nedir?
+1 yılKardeşim ben gitmiştim psikoloğa ama geçen sene Pmyoya girdiğimde mülakatı verdim yani sorun olmadı ama yazılıda elenmiştim bu sene yine gitcem. Gittim deme sakın.
18 Yorumla
Soran+1 yılGittim
- +1 yıl
La bahane bul anasını satym ailende psikyatriden ilaç kullanan var mı?
Soran+1 yılBabam sakinleştirici kullanmıştı bir ara depresyonda gibiydi.
- +1 yıl
Çok güzel dersinki eğer sorarlarsa bak babam sakinleştirici kullanıyordu ve ilaç hakkı dolmuştu benim adıma giriş yapılıp ilaç yazdırıldı dersin.
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim :) Fikir iyimiş. Ama ya yemezlerse? :)
- +1 yıl
Alternatif seri yalanlar düşün :d bir kaç fikir bul ve farklı yönde seni o dediğinb hakkında nasıl sıkıştırırlar düşün alternatif cevaplarda bul. Raporun yoksa sıkıntı olmuyor haberin olsun eğer olsaydı geçen sene elerlerdi beni
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim rahatladım :)
- +1 yıl
Psikolog ilaç yazmayan ve konuşarak halledendi sorun sanırım bak orda aklı başında konuş bu konu üzerinden seni sıkıştırırlarsa deki. Modern toplumlarda ve milletlerde insanlar psikolojik destek almak için düzenli olarak giderler de bu bir türlü ruhunu dinlendirmektir de.
+1 yılÖyle bir şartları yok. Ama ağır depresif durumda olanlar oradaki testlerde belli oluyor ve eliyorlar malesef.
03 Yorumla
Soran+1 yılYanii bencede zaten öyle adam girmez PMYO'ya. Girsede belli olur dediğiniz gibi.
Soran+1 yılAma benim gitme sebebim okulda mesela hoca kitaptan bişey okuturdu böyle takıla takıla okurdum. Evet ne var bunda diyeceksiniz ama ben çok taktım işte illa gittim. Yanii psikologluk bir durum bile yok.
- +1 yıl
Sizin durumunuzu olumsuz yönde etkilemez diye düşünüyorum. Benim kastettiğim şey daha çok sinirsel aktiviteleri fazla olan insanlarda örnek veriyorum : ağır antidepresan almak, faça ile vücuda zarar vermek vs gibi durum söz konusu ise ihtimalsiz elenme nedeni doğar...
Gizli Üye(30-35)+1 yılGittiğini nasıl anlıyorlar ki, araştırılıyor mu o kadar?
01 Yorumla
Soran+1 yılValla bilmiyorum bana da saçma geldi yanii 6-7 sene önceki hastane kayıtlarını nasıl bulacaklar ki?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
1Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok öyle birşey. Arkadaşının babasının kafası güzelmiş. Her dişçiye giden diş mi çektiriyor?
12 Yorumla
Soran+1 yılYanii katılıyorum. Maalesef ki ülkemizde psikoloğa gidenler deli muamelesi yapıyorlar. Belki adam hayatını daha iyi yaşamak için gidiyor. Belki psikolojisi bozuk değil ilerde bozulmaması için gidiyor? Değilmi.
Cevap sahibi+1 yılHe de geç böylelerine.
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > PMYO Psikoloğa veya psikiyatriye giden PMYO veya Askeriyeye giremiyormuş. Doğrumu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat