Sizce Reklamcılık mı Seçiyim Gazetecilik mi Yoksa Radyo Tv Sinema mı Arkadaşlar?
Gazetecilik
Radyo Tv Sinema
Reklamcılık
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Üçüde çok farklı bölümler üçüde bence biraz zevk işi. Sever ve kendine yakın hissedersen başarılı olabileceğin bölümler. Gazetecilik bölümü şu an baya bir değişim içinde. İnternet Gazeteciliği ve Yayıncılığı bölümü biraz daha rövanşta olan bir bölüm bu aralar. Çünki basılı gazecelik zamanla tarihe karşıacak gibi internet durumu baya bir değiştirdi ama bir sürüde olanakta sunuyor iş konusunda. İnternet Gazeteciliği ve Yayıncılığı bölümünü bir araştır derim. Sinema tv bölümü biraz heves işi bence. Sinema ve tv sektörünün kendine has bir dünyası var o dünyaya kendini yakın hissediyorsan oku derim. Reklamcılık bölümü güzel bir bölüm ama kendini baya geliştirmen gerekiyor. Üç bölümce bence ve tamamaen senin zevkine kalmış bölümler.
Bence hiç birini seçme. Sektörden biri olarak söylüyorum. Hatta koşarak kaç. Neden diye sorma, eğer sözümü dinlemeyip bu işlere bulaşırsan anlarsın ne demek istediğimi :)
Hepsi boş bollum.
neden
Cevap
5Cevap
Ben bu sene fantazi olsun die sınava girdim baya iyi puan almışım Reklamcılığı seçicem mesela
hadi ya o zmn beraber seçelim romi :D
:D aaa bende İstanbul istiyorm seçebilrm :D bir şey daha sorcam romi peki genelde erkekler mi var bu bölümde yoksa kızlar mı yoksa eşit civarda mı ben eşit düzeyde olmasını istiyorumda böyle bir sürü erkeğin olmasını istemem açıkçası liseden çok çektim abazalardan :D
ahaha kızlar varsa yaşadın desene romi :D
Ramazan ayına özel imana mı geldin :D
üçü de senin orada ne yaptığına bağlı ve rakiplerin bölümle alakasız kişiler oluyor genelde
reklamcılık alıyım ben ya
sen bilirsin ama bölüm okumayla olmuyor o iş istersten özelden yaz konuşalım
Her kesin harcı değil radyo tv sinemadan ilerlemek.
Reklamcılıkta para var diye duymuştum ;)
he reklamcılık seçiyim yani :D
Yanii paraya biraz önem veriyorsan ki bu dönemde parasız olmuyor ;)
peki genelde erkekler mi var bölümde yoksa kızlar mı yoksa eşit civarda mı ben eşit düzeyde olmasını istiyorumda böyle bir sürü erkeğin olmasını istemem açıkçası liseden çok çektim çok abazalaşıyorlar kız az olunca :D
O konuda bir duyum almışlığım yok kusura bakma :D
:D duyarsan sölersin artık :D
Unutmazsam diyim biraz unutkanımdır da :)
reklamcılık.
neden
para reklamda
peki genelde erkekler mi var bölümde yoksa kızlar mı yoksa eşit civarda mı ben eşit düzeyde olmasını istiyorumda böyle bir sürü erkeğin olmasını istemem açıkçası liseden çok çektim :D
hahahaha vallah bilemiyorum ki. bence kızlarda vardır sonuçta reklamcılık :D biliom lisede bizim sınıftada tek bir kız vardı agkjaslkgsalkg
umarım dediğin gibi olur :D

En İyi Cevaplar