Yıldız teknik yazmayı düşünüyorum bilgisi olan varsa iş imkanı açısından kimya müh. ingilizce mi gıda mühendisliği mi daha iyidir?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılsırf okulun adı /ili vs için her üniversitede en düşük puanla alan mühendislik bölümlerini yazma sezonu açıldı mı :))
tekstil yok mu o eksik çünkü :))
bence boşu boşuna yazma onları elektrik inşaat makine falan yaz hadi illa yazacaksan kimya yine daha iyi gibi03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıldiğerlerini yaz o zaman , yıldız teknikte değil İstanbul teknikte de okusan gıda mühendisinden bir halt olmaz mesela :))
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,6b cevap paylaştı. Kimya tabi ki. Fakultemizin en muthis 2. Bolumudur kendisi😄
10 Yorumla
Yiğenim de aynı şekilde YTU gıda ve kimya düşünüyor. Biz de araştırıyoruz. Marmara da düşünüyoruz. Gıda biraz önde iş imkanı açısından. Bayanlar için daha rahat bir meslek. Edindiğin bilgilerini burada paylaşırsan bizde faydalanırız.
11 Yorumla
+1 yılacıkcası ikisi de bir sürü bölüme bölündü
kımya altında gıda oldu gıda altında 2 yıllık 4 yıllık bircok bölüm oldu
bu yüzden sadece yurtdısında kralsın10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
10Cevap
+1 yılKİMYA SANA ÇOK ZOR GELİR AĞIRDIR BİRAZ SÜREKLİ EZBER GEREKTİRİR AMA GIDAYI SEÇERSEN HEM OKUL HAYATINDA HEMDE İLERİDEKİ İŞ HAYATINDA HİÇ ZORLUK ÇEKMESSİN
10 YorumlaKimya mühendisliğine git Bacım puanın tutuyorsa İş imkanı daha iyi Dalları çok yine de sen bilirsin
10 Yorumla
+1 yılkimyan iyi ise kimyaya git derim ama değilse boşa gitme birakirsin
10 Yorumlakimya mühendisleri işsiz. Dayımdan biliyorum Dersanede öğretmenlik yapmışsı şu an polis :)
10 YorumlaGıda mühendisliği ingilizce mi?
14 Yorumla- +1 yıl
O zaman kimya mühendisliği hocam. Benim de İTÜ elektronik haberleşme ingilizcesiz tutuyordu sırf ingilizce yok diye tercih etmedim. Gidersen ingilizceli bölüme git. Çünkü ingilizce artık olmazsa olmaz dil işe girirken falan. İngilizcesiz bölüme gidip de sonra ingilizceyi dışardan öğrenirim dersen olmaz onu öğrenemezsin. Gitmişken ingilizceli bölüme git 5 sene güzelce hem ingilizceni geliştir hem de derslere gir.
gıda tabiki kimya mühendisliği ne ya
10 Yorumla
+1 yılGel senle vurgun yapalım varmısın bırak mühendisliği filan?
00 Yorumla
+1 yılGıda okuyanlar var etrafimda 2.500 aşağı almiolar
10 Yorumla
+1 yılGıda
10 Yorumla
+1 yılKimya
10 Yorumla
+1 yılbosa okuma bacımm :))
04 Yorumla- +1 yıl
işşiz kalırsın :) ogretmenlık okumak daha mantıklı bu arada ben ytu de okuyorum
- +1 yıl
:D hee kesın :D