20 yaşındayım. Ankaralıyım. Hemşireyim. Bu illeri yazıp üniversitemide oraya aldırmak istiyorum. Hemşireyim. Buralarda hayat nasıldır? Gittiğime pişman olur muyum?
Cevabın nedir?
+1 yılBen şanlıurfalıyım Şuanda ankarada yaşıyorum. Annem vanlıdır gideriz yazları vanada insanı çok misafirperverdir hemşire öğretmen v. s. çok değer verirler el üstünde tutarlar iki sene öncesi olsaydı büyük şehirden kalkıp orada yaşayamassn derdim ama artık oralarda büyük şehir oldu resmen aradiğin her şeyi bulabilirsin oralardada hem emin ol buyuk sehirdekinden daha çok saygı görürsün.
10 Yorumla
+1 yılOnlarda bu memleketin güzel insanları ama çok fazla kültür farkı var bu senin adaptasyon yeteneğine bağlı eğer alışırım insanları severim diyorsan git ama benim arkadaşlarım gibi kendi yerine çok alıştıysan gerçekten zorlanırsın
10 Yorumla
+1 yılValla açıkcası memur olduktan sonra
hayatı napcaksın
zaten sosyal alanlar var mamurler için
birkaç sene takılır batı şehirleirne gelirsin16 Yorumla
Soran+1 yıl4 sene üniversite okuyacağım. Sosyal hayat dediğim zorlanır mıyım. Sonuçta çok uzak biryere gidiyorum.
- +1 yıl
universite evet okuyacaksın ancak evdne işe yurttan okula durumu olacak sanırım
pek sosyal duruma vaktin kalmaz
Soran+1 yılDemek istediğim atıyorum bir elazığa gittiğinde insanlar temizdir kendi kardeşi gibi sahiplenir canayakındır buralarda nasıldır? Atıyorum konuşmaları anlamakta zorluk çeker miyim
- +1 yıl
muhakak bu gibi zorluklar olacaktır
Elazıg ile muş bitlis hele agrı bir tutulmaz
mardin urfa antep bu sehirlerede puan yetmiyormu peki?
Soran+1 yılyetiyorda okul sıkıntısı var oralardada merkezi yerleştirmeyle aldırcam okulu puan türü farklı
- +1 yıl
bence iyice araştır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
4Cevap
Muş iyidir. Diğer illeride bilirim abacak muşta güzel geçer günlerin illaki olacaksa tabi.
10 Yorumla
+1 yılBitlisin merkeze gidersen pisman olursun hic guzel degil ama bazi yerleri cok guzelaskerlik yapmistim oradan biliyom
10 Yorumla
+1 yılbende ankaralıyıom arstırdım bende oraya gidecem :D
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSiirt bu saydığın yerlerden çok daha güzel. Sana tavsiye ederim.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlursun güzel şehirler varken orsa abaza çok olur
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam