diyetisyenlik düşünüyorum akraba veya çevrenizden okuyan varsa bilgilendirsin lütfen
Cevabın nedir?
Şişman diyetisyenlerden olmazsan şansın olabilir... :) İş bulabilirsin ama kendini iyi yetiştirirsen. Biliyorsun çağımızın en büyük hastalığı obezite. Diyetisyenler sadece şişmanlarla da ilgilenmiyor. Sağlıksız herkesle ilgileniyor, yani iş var merak etme. Ama kendini geliştirirsen yer edersin toplumda...
Dünyada şişmanlar ve abur cuburlar var oldukça (ki hep var olacak gibi) sizin iş ayakta durur...07 Yorumla- +1 yıl
bende senin gibi düşünüyorum ama beni bazı diyetisyen adayları korkutuyorlar iş bulamazsın diyorlar...:(
öğretmenlerime sorduğumda mesleğinde iş bulabilmek sana bağlı diyorlar bende kararsız kaldım... :) - +1 yıl
Doğru diyorsun ama şu an sağlık bakanlığı biz diyetisyenlere gerekli önemi vermiyor malesef
- +1 yıl
Çok garip, oysa çağımızda en çok diyetisyenlere ihtiyaç var çünkü millet ya obez ya fazla zayıf, illa herkesin kilo ile ilgili şikayetleri var, ya da beslenme ile ilgili... Kendi büronuzu açabilirsiniz belki de.
Diyetisyen adaylarına kulak verme, sonuçta onların rakibisin, seni yıldırmaya çalışırlar, öğretmenlerini dinle. Kendine hedef belirle, işinde iyi olan birisini kimse boşta bırakmaz. - +1 yıl
böyle giderse hemşirelik seçeceğim galiba en garanti meslek o :)
- +1 yıl
ben sağlıkçı olmak istiyorum birde bu ülkede birileri her zaman için diyetisyen olarak görev yapacak neden bende bunlardan bir olmayayım gerçekten yorumlarınız bana güven verdi size çok teşekkür ediyorum :)
+1 yılDiyetisyenliğin devlette kadrosu yok diye biliyorum.
Kendin iş yeri açman gerek.
Onun yerine başka bir sağlık bölümü seç bence.04 Yorumla- +1 yıl
Devlette kadro var ama şu an alım az
- +1 yıl
mesela ne seçebilirim?
- +1 yıl
Ftr seçebilirsin.
- +1 yıl
ftr oluncada özelde çalışmam lazım devlette ftr alımı az
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
2Cevap
+1 yılHiç okuma
Sahilde mısır sat
Para biriktir04 Yorumla- +1 yıl
iş yok mu diyetisyenlikte
- +1 yıl
özel hastanelerde iş bulma veya kendi özel muayanehanemi açma durumu yok mu
- +1 yıl
Hayaller güzel tabi
ama gerçekler öyle pembe değil
İş garantisini sektör et
Sen kendini tanı ona gore meslek seç.
Yeni mezunun muayenehane açması kolay değil - +1 yıl
ben sağlık istiyorum bence bir mühendise göre sağlıkçı daha çabuk iş bulabilir ve daha kolay para kazanablir
siz hangi üniversite mezunusunuz
Seçme valla bulamassın iş miş burada diyetisyen biri var oda bulamıyor
16 Yorumla- +1 yıl
diyetisyen kişi maşı az bulduğu içinmi işe girmiyor yoksa gerçekten işmi bulamıyor
- +1 yıl
kendi muayenehanesini açsın kendi muayehanenesini açanlar bayağa kazanıyor diyorlar
- +1 yıl
teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Bende bulamadım aynen seçme
Seç olmadi kendi isini yaparsin
00 Yorumla
+1 yılArtık pek iş yok diyetisyenlikte
04 Yorumla- +1 yıl
niçin iş yok her gün yeni hastaneler açılıyor ve diyetisyenliğin çalışma alanı gerçekten çok fazla ve bun sene 17 üniversitede diyetisyenlik bölümü açılacak iş imkanı ve talep olmasa neden açılsın bu bölümler
- +1 yıl
Ya canım benim ,
4 sene Sonrasını düşün mezun olunca sen mezun oluncaya kadar gene binlerce diyetisyen mezun olucak ve hastanelerde 1 2 Kişilik diyetisyen yeri var o binlerce kişi napıcak hastanelere yerleşicek eğer torpilin yoksa bir Hastaneyle anlaşmamışsan üstün bir başarı gösterip adını üniv duyurmamışsan çok zor şu an bile mezun olup birsürü diyetisyen arkadaş tanıyorum bazıları şarkı bile yapmış işsiz kaldıkları için burada da var Velhasıl sen bilirsin kafana koymuşsun her yoruma kızıyorsun benden bu kadar - +1 yıl
ben yorumlara kızmıyorum sadece eleştiri yaparak acaba doğru yoldamı ilerliyorum ben diye düşünmeme yardımcı oluyorum
- +1 yıl
tamam
Yardımcı oldum umarım 😉 çünkü bende istiyordum vazgeçtim yok iş imkanı pek fazla
+1 yılBulursun sisko cok:D
06 Yorumla- +1 yıl
şişko çok ama acaba bana gelecek şişko var mı :D
- +1 yıl
Zayiflamak istiyen ama üşenen cok kisi var iyi bir reklamla halledersin:)
- +1 yıl
demi yani
çok kararsız kaldım bide özel üniversite düşünüyorum tercih dönemide yaklaşıyor:) - +1 yıl
Puanin kac bence devlet universitesini de gozden cikarma
- +1 yıl
puanlar henüz açıllanmadı fakat çok iyi bişey gelmeyecek benimde bu ilk senem ilk sene gitmeyi düşünüyorum
- +1 yıl
Iyi dusun sonucta gelecegini belirliyosun mutlu olcagin bir meslek tercih etmeye bak
+1 yılSeçme iş yok
01 Yorumla- +1 yıl
sizce fizyoterapistmi daha kolay para kazanabilir diyetisyenmi nedenlerini yazarsanız sevinirim teşekkürler
+1 yılhayır zor
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Sizce diyetisyenlik seçmelimiyim? iş garantisi varmıdır? üniveristeden çıkınca iş bulablirmiyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat