Almanca öğretmenliği istiyorum ben daha havalı geliyo hem şimdi anadolu lisesi sayısı da arttı ingilizceyle pek farkı kalmadı gibi. Siz ne düşünüyosunuz?
Cevabın nedir?
Çok fazla ingilizce öğretmeni var ülkede o yüzden almanca öğretmenleri her zaman daha fazla değer görür az oldukları için. O yüzden almanca derim. Hem ingilizce artık yabancı bir dil olarak bile görülmüyor zaten biliyor olman lazım. Bu arada almancanı geliştirmek istersen preply. com/tr/almanca-eğitimi/skype. (noktayı sil) platformundan yararlanabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılAlmanca öğrenmek İngilizce kadar kolay, hem daha az bulunan bir dil Türkiye de, o yüzden Almanca
00 Yorumla
+1 yıl@lazdostu kanki bak tek değilsin senin derdinden biri daha. Biz arkadaşım ile Almanya aşığı olduğumuz için almanca daha cazip geliyor ki kendisinin ingilizce süper. Tercüman olmak istiyor o da
02 Yorumla
+1 yılİyi bir anadolu lisesinde almanca dersi almis biri olarak soyleyim. Okulda kimse seni takmiyor. Dersini umursamiyor. 4 yil boyunca ayni konulari tekrar edip duruyosun. Ayrica cok kaba
04 Yorumla- +1 yıl
Ogrendigim tek sey İch bin Eslem :d
- +1 yıl
Ahahahahahahaha 😂😂😂😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
7Cevap
+1 yılBence almanca çünkü zaten herkes ıngilizce öğrenmiş durumda hemen hemen almanca farklı bir havası var ıngilizce dışında ek bir dil istiyorlar otellerde vs
00 Yorumla
+1 yılingilizce iyidir almanca öğretmenlerini kimse sevmez
10 Yorumla
+1 yılAlmanca. Cunku her isteyen ingilizce ogrenir, ruaca da olabilir
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılİngilizce öğretmenliği
00 Yorumla İngilizce tabii ki iş imkanı için.
00 Yorumlaalmancanin mi is alani fazla
02 Yorumla
+1 yılHeil Deutschland yani 😁
00 Yorumla
+1 yılingilizce tabikii
00 Yorumla
+1 yılIkisini yap?
00 Yorumla
+1 yılAlmanca öğretmenliği
00 Yorumla
+1 yılFranszca
08 Yorumla- +1 yıl
Agiz hareketleri hosuma gidior onlarn genel. olarak franszlari sevdigim icin yani
- +1 yıl
Onemli olan bnce dili kullanan insanlari sevmek :D soncta onlarn kulturlerini ogrencksn
- +1 yıl
Oha be hersey para olmus biraz hayattan zevk almaya bakin ilerde yanls yaptiginizi anlicaksinz :D
- +1 yıl
Alinior tabi :D onemli olan nelerden zevk aldigin
+1 yılingilizce.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem