Maalesef çalışmayıpta son anda yusuf yusuf eden biriyim böyle :( orman mühendisliği yazsam kötü bölüm mü mezun olduktan sonra iş imkanım kısıtlı mı birde neler yapabilirim. Ha birde onu tercih etmek için illa lysde fen bilimleri sınavınada mı girmek zorundaydım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
abies nortmandianüs subsu fıshıs bormilleriana
uludağ göknarı
latince
çatlak orman mühendisi oda arkadaşım ezberleyene kadar ben ezberledim
böyle şeyler12 Yorumla
Soran+1 yılHahah ne diyor diyorum :D
En İyi Cevaplar
Şöyle belirteyim. İstanbul'da yaşıyorsan eğer calısma olanagı cok düşük bir meslek aynı su ürünleri mühendisliği gibi ama mühendis olursun farklı sektörlerde giyim gıda kozmetik gibi kurumsal firmalarda 4 senelik üniversite mezunu oldugun icin yönetici müdür müdür yardımcısı gibi opsiyonlarda görev alabilirsin şahsi görüşüm daha secilebilir güzel bir bölümde okuman ama giderim diyorsan da türkiyede mühendis olup boşta kalma ihtimalin cok zor
15 Yorumla
Soran+1 yılPeki ne tercih edebilirim max 280 olur puanım :(
Soran+1 yılHayır tm. Ama mf tercihi de yapabiliyorum. Mf puanım 230 240 civarı olur
- +1 yıl
Tm puanıyla zaten mühendislik tercih edemezsin mühendislik istiyorsan eğer orman mühendisliğine nispeten biraz daha iyi Kimya Mühendisliği örnek bu seneki puan tablosuna baktım Cumhuriyet üniversitesi Mühendislik Fakültesi MF-4 den 52 kişi alıyor puan 200,99662 puanını 230 kabul ederek Gıda Mühendisliği diyorum Aksaray üniversitesi Mühendislik Fakültesi MF4 ten almış 41 kişi kontejyan puan 229,8645
kesinlikle şu bölümü de düşün istiyorum Makine Mühendisliği Fırat Üniversitesi (İÖ) MF-4 ten almış 66 kontejyan 232,74362 bu 3 bölüme göz atmanı tavsiye ederim
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim vakit ayırdığın için araştıracağım söylediklerini :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
8Cevap
üniversite okumak için okumuş olursun kardeş yapma etme
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden :(
+1 yılCok iyi bolum devlette 4.300 maas aliyolar 83 ustu atandi en son atamada gunumezde ogretmwnliklerde ayni puanla ataniyo cok iyi bolumm
10 Yorumla
+1 yılyok benim ablam İstanbul orman mühendisi mezun gayet iş potansıyeli bol maaşı yüksek bolumlerın puan durumuna gore tercih etme ne işe yarar ne yapar buna bak ;)
10 YorumlaBen orman mudurlugunde calisiyorum bilgisayar muhendisiyim orman muhendisleri daha cok deger goruo
11 Yorumla- +1 yıl
Abi ataması çok mu düşük doğuda veterinerlik mi bursada orman mühendisliği mi 4 yıl sonra atamaları çok sıkıntı olur mu 5 yılda bir durmadan tayinleri mi çıkıyor?
+1 yılarkadaşım çalışıyor 4 milyar maaşı var ama atamada sıkıntı olabilir
10 Yorumla
+1 yılyo kdeğil zaten memeleketin yarısı ormancı gibi geziyo zorluk çekmezsin :)
00 Yorumla
+1 yılKotu degil bence iyi.
10 YorumlaYakında orman kalmayacak ki memlekette. :/
30 YorumlaBence güzel fikir.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026