Bu sene ygs 4 ten 355 aldım. İngilizce Öğretmenliği istiyorum. Kpss ye girersem mat pek iyi olmadığından 70-75 arası alacağımı düşünüyorum. Atanabilirmiyim o puanla?
Cevabın nedir?
4 sene sonra ne olacağı bilinmez ama İngilizce Öğretmenliği alım sayısı genelde her sene artıyor. Diğer branşlar gibi değil, geleceği olan, önem verilen ve önünün kapanması çok zor olan bir öğretmenlik. Tavsiye ederim...
Ayrıca matematik dersin ne kadar kötü olursa olsun soruların en az 3te 1ini yapabilirsin.
Ha bu arada matematik hiç yapmasan da olur. Katsayısı iyice azaldı alan sınavı geldikten sonra. Genel yetenek, genel kültür, eğitim bilimlerinin puan ederi eskisine göre çok daha az. Sadece İngilizce'den sorumlu olacağın alan sınavında başarılı olursan büyük ihtimalle atanırsın...
Yolun açık olsun :)60 Yorumla
+1 yılşu an en çok atanan bölüm ingilizce yani en kolay atanan bölümdür.
12 Yorumla
Soran+1 yıl4 sene sonrası hakkında bir fikrin var mı? :)
- +1 yıl
evet var orta okul 1 e ingilizce hazırlı kgetiriliyor yani ingilizce açığı büyüyücek ve daha kolay atanabilecekler.
Gizli Üye(30-35)+1 yılygs 3'e bakmıyor ingilizce?
Bende ingilizce öğretmenliği istiyorum seney gireceğim kaç net yapıyorsun?02 Yorumla
Soran+1 yılOnu bende biliyorum. Sadece şu anlık durumumu söylüyorum 76-77 değişiyor.
Cevap sahibi+1 yılygs 4'ede mi bakıyor peki? gerçekten mi nasıl çalışıyorsun hala çalışıyor musun?
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,1b cevap paylaştı. Atansan da çocuklara haftalık 4 saatte katabilceğin bir şey yok. İngilizceden soğursun.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
4Cevap
şu an en iyi atama onlarda... ama sen mezun olana kadar ne olur kimse bilemez...
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖğretmenlik istiyorsan işin zor, kolay gelsin. Tek diyeceğim bu devirde atanmak için 'akepe'li olman gerekiyor...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmat yapmadan nasıl 70 75 alınıyor acaba :)
02 Yorumla
Soran+1 yılEğitim bilimleri var, Öğretmen alan bilgisi, genel kültür var.
Cevap sahibi+1 yılRAbbim gönlne göre versn :)
+1 yılCok zor sanmam
00 YorumlaDil puanın önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİyi atanır.
01 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026