bildiğim kadarıyla yeni mezunlar düşük bir ücretle başlıo bir tanıdığım var 9 eylül mezunu 1250 mi ne maaşı sadece yıllar geçtikçe tecrübe arttıkça oynuo çok kazanmanda senn yeteneğine projede ortaya döktüğün sonuçlar vs. vs. etkilio çok çok iyi kazananlarınında arkasında birileri muhakkak oluo o duruma gelmek için sadece etrafımda yaptığım gözleme göre yorumladım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMasraflı
01 Yorumla
Soran+1 yılAylık ortalama ne kadar harcarsın mesela
+1 yılparayı gırıyolar gardaş, raat ol
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
erkek arkadasım mimardı. kafalı olmak lazım. okurken daha iyi kovalamak lazım fırsatları. itü mezunuydu o. bitirir bitirmez ağaoğlunda işe girdi. ayrıldığımızda 5.300 falan alıyodu. ama çok fazla calısıyolardı. mesela bir proje geldiğinde 2 ay boyunca pazar izinleri iptaldi. zaten cmt her şartta çalısıyorlardı. stress ve mobbing kaldırabilirsen mimarlık asırı güzel bisey derim ben
01 Yorumla- +1 yıl
Peki okulu bitirir bitirmez nasıl ağaoğlunda iş bulabildi
Gizli Üye(30-35)+1 yılevettt bir kırtasıyeye gittinmi 100 den aşagı cıkamyorsun en basıtınden ve sadece kırtasıyede degıl gittiginde mazeme almak için yerlerde gezmen gerekcek alet edevat 1 seferlik odevın 100-150
01 Yorumla
Soran+1 yılHmm. Tesekkurler.
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 439 cevap paylaştı. Gercekten her hafta ozalitti maketti cıktıydı derken belim büküldü.. Masraflı bir bölüm bu bir gercek
01 Yorumla- +1 yıl
Ayda / yılda ortalama ne kadar masraf oluyor
+1 yılGecelerce proje yapan arkadaşım var. Okulda kalıyor vs vs.. Zordur diye düşünüyorum.
00 YorumlaKardeş ben okumadım babam para yok dedi şimdi evliyim geçen oturdum hesap yaptım eğitimin ne kadara mal olacağını hesapladım evet bir miktar çıkıyor ama cehaletin hesabı kitabı yok.
00 Yorumla
+1 yılCok proje yapiyorlar sabahliyorlar proje icin cok calisiyorlar
00 Yorumla
+1 yılOkuması masraflı olabilir ama maaşıda bir o kadar güzel
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen sana anlatıyım
babam mimar işsiz ama müteahhit yine iyi paralar alırsın ;) ;) zaar dersi yok ama önce paran lazım00 Yorumla
+1 yılmimarlık sinir bozucu bir bölüm uzak dur
00 YorumlaOzalite çok para gidiyor aşırı masraflı..
03 Yorumla
Soran+1 yılŞu çok u bir acsan aylık ne kadar harcar
Soran+1 yılAnladım tesekkurler.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanat tasarım masraflı
01 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar harcıyosun aylık ortalama
Evet
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 2,4b cevap paylaştı. Değil
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği