Bugün garip birşey oldu. Sinif arkadaşım bana neden böyle davrandı?

Sinif arkadasimla aramiz cok kötu.Bugun karsimda oturuyordu ben onu butun gunu görmemezlikten geldim ve derste aniden döndu bana bakti.Sonra not defterini filan getirmeye gitti geri döndugunde masasina yaklastigi zaman elindeki not defterini gözumun önunde kaba bir sekilde masaya firlatti.Kizgin görunuyordu.Disari cikti sonra iceri girdigi zaman bana baktigini gördum ama yuzumu cevirdim.Sonra bir daha bakmadi.Ders bittiginde merdivenlerden kalktigimiz zaman döndu bir kac kez arkasina bakti.Neden böyle yapti?Bana cogu zaman garip davraniyor derdi ne benle?
Güncellemeler
+1 yıl
Ya arkadaslar bu cocuk bana genelde garip davraniyor.Kac aydir konismuyoruz aniden bana geldi bir defa arkadaslarla.konustugum zaman aniden geldi hic konuyla alakasi olmayan soru sordu sok oldum resmen galiba akli basinda degil diye dusundum ama sorusunu cevapladim sevindi sonra bir kez daha gördugumde yuzumu cevirdim sonra bana 'bende seni gördugume sevindim' laf atti.Bir defasinda kapinin önunde karsilastik resmen kapinin önunde dondu kaldi.Aslinda genelde hic utangac degil cok konuskan biri.
Güncellemeler
+1 yıl
Aslinda ben cocugun benden hoslandigini dusunuyorum.Zaten son zamanlar en yakin erkek arkadimla oturmaya izin vermiyordu herkes yakin arkadasimla aramizda birseyler oldugunu dusunuyordu belki o yuzden kiskanclik yaptigini dusundum.Zaten o yuzden kavga ettik.Bence belki cocuk benim hislerimden emin olmadigi icin bir kiziyor bir iyi davraniyor saskin naptigini bilmiyor.
Bugün garip birşey oldu. Sinif arkadaşım bana neden böyle davrandı?